Læs den officielle beskrivelse

Din succes er vores fokus!

 • Små grupper = maksimal læring succes!
 • Coaching elementer inkluderet!
 • Erfarne undervisere fra praksis med moderne undervisningsmetoder!
 • 100% praktisk knowhow og læringsoverførsel i din personlige arbejdsrutine!
 • Alle seminarer holdes her - garanteret!

Forsøgte og testede, målrettede og interaktive seminarer! Business coaching, interne seminarer og modulære træninger udviklet til din virksomheds individuelle behov! Vi er din partner for kvalificeret træning på følgende områder:

 • Ledelse og forretningsforvaltning
 • kommunikationsevner
 • Personlighed udvikling og social kompetence
 • teamudvikling
 • Salg og distribution

Vores engagementDin fordel gennem et seminar deltagelse:

 • En langsigtet fordel for tiden efter seminaret, fordi vi kapitaliserer på "transfer management".
 • Du opdaterer din viden og optimerer den.
 • De drager fordel af andres erfaringer.
 • De laver kontakter med ligesindede mennesker.
 • De tager tid til at tænke produktivt om den aktuelle udvikling.
 • Du vil modtage en forståelig præsentation fra øvelsen.
 • Hvert seminar har en høj erfaring, resultat og succes værdi.
Vi føler os forpligtede:
 • at give praktiske og forståelige forklaringer.
 • at reagere på vores deltagers ønsker og forslag.
 • at give en afslappet og produktiv arbejdsstat.
 • at sætte deltagerne i centrum for deres forventninger.
 • at tilskynde hver deltager til aktivitet og nye livserfaringer.
 • Ansvarlig og positiv til hver deltager.
 • at sætte den umiddelbare anvendelighed, dvs. den praktiske relevans i centrum.
Hvordan ser vi vores seminararbejde? Hvad er vigtigt for dig?
 • Seminarerne, der tilbydes af os, er underlagt konstant kontrol. De tilpasses jævnligt til nye eller mere udviklede indsigter. Sådan sikrer vi indholdets aktualitet.
 • Vores seminarer er intensivt praksisorienterede.
 • Vi overholder seminarets deltagers ønsker og behov.
 • Seminarets indhold kan tilpasses dynamisk til specifikke deltagernes anmodninger under træningen.
 • I hvert seminar udføres intensive rollespil foran kameraet. Læringseffekten for deltagerne er meget mere intens og længerevarende.
 • Hver deltager får i seminaret en intensiv feedback fra træner og andre deltagere til sin person. De grundlæggende regler for vellykket tilbagemelding er naturligvis taget i betragtning.
 • Rollespilene foran kameraet kan "afspilles" på anmodning fra deltageren fra hans individuelle praksis.
 • Træneren bliver involveret i dialogspil. Så forskellige tegn kan troværdigt genindføres. Deltageren får således mulighed for at blive involveret i mange facetter.
 • Hver deltager kan, ingen deltager må deltage i rollespil.
 • Vi sikrer, at hver deltager efterlader hjemmet positivt i slutningen af ​​seminaret.
 • Vi udvikler læringsoverførselsstrategier sammen med deltagerne, så læringseffekten og følsomheden fra seminaret varer længere.

Holdet

Virksomheden "Hermannsen-Concept" er rettet mod folk der ønsker at udvikle sig professionelt og personligt. Din personlige succes såvel som din virksomhed er altid i centrum for opmærksomhed for os!

Udover vores nuværende tilbud på vores frit tilgængelige "åbne seminarer" udvikler Hermannsen-Concept også forretningsuddannelse og interne seminarer samt modulære træningskurser efter dine individuelle behov og i tæt samarbejde med dig.

Ejeren af ​​virksomheden er Uwe Hermannsen, der har arbejdet som træner, coach og taler i udvikling af menneskelige ressourcer i mere end 25 år. "Hermannsen-Concept" arbejder med uafhængige træner og trænere, der tilbyder forskellige emner om os. De har alle mange års erhvervserfaring, praktisk orientering og passende træning.

Derudover samarbejder vi med et arrangementsbureau med hvem vi og de respektive kunder udvikler specielle seminar- og begivenhedskombinationer. Disse omfatter for eksempel de "specielle seminarer for ledere på Mallorca" eller "Executive træning på sejlskibet" af vores partner. Vi er glade for at gennemføre dine ideer eller ideer.

Programmer undervist i:
 • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Hermannsen Concept

Lær det grundlæggende i vellykket argumentation og diskussion i denne tankegangsoplevelse. Reflektere over din ræsonnement adfærd, opdage og udvikle dine ræsonnementer. ... [+]

"Sådan får du mere overbevisende!"

Lær det grundlæggende i vellykket argumentation og diskussion i denne tankegangsoplevelse. Reflektere over din ræsonnement adfærd, opdage og udvikle dine ræsonnementer. Hvordan bruger du denne viden trygt i hverdagens professionelle situationer? Du får mulighed for at træne dem intensivt i praktiske situationer. Fordi: Personlig tilstedeværelse skaber opmærksomhed og interesse blandt samtalepartnerne og lytterne. Samtidig skaber det klarhed i diskussions- og forhandlingssituationer.

indholdregler kommunikation4-øremodel af kommunikationKommunikationsprocessen i praksiskommunikation stimuliStruktur af ræsonnementRegler for positiv diskussion (ifølge R. Lay)Smalltalk tips i ræsonnementetAnvend spørgsmålstegn teknikker professioneltAktiv lytning åbner mulighederLæs og brug kropssprogDialektik: verbiage og sætninger5-sætningsteknik: intelligent ræsonnementPontiffprincippet: måder at gøre indsigelse modElastisk dæmpning i stedet for direkte modsigelseBrug kommunikationsteknikker effektivtmetoder... [-]
Tyskland Münster
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Hermannsen Concept

Fremragende servicekvalitet giver kunden det afgørende indtryk af virksomheden. At handle med tillid, tillid og professionalisme i den daglige forretning, skaber kreativt ... [+]

"Bring din virksomhed til kunden"

Fremragende servicekvalitet giver kunden det afgørende indtryk af virksomheden. At handle med tillid, tillid og professionalisme i den daglige forretning, skaber kreativt og genialt forbinder kundernes og din virksomheds behov, sikrer, at din kunde byder din virksomhed til andre. Dette er ikke kun fri markedsføring, men også din personlige faglige succes! I dette seminar lærer du teknikker og strategier for optimal kundeservice og langsigtet kundeloyalitet. Du vil lære, hvordan kundeorientering fungerer ud fra kundens synspunkt, så du kan handle målrettet i fremtiden.

indholdHvad er din kunde? - King? Partner? Sidste? ... eller bare irriterende?Hvad forventer dine kunder?Første indtryk og professionel venlighed - personligt og i telefonHolistisk kundekontakt (kropssprog, ansigtsudtryk, stemme, indhold)Forholdsforvaltning til interne og eksterne kunderKend og anvend kommunikationsmodellerLytte og stille spørgsmål - vigtigt ikke kun for klagerKunsten at formulere en "nej"Videresendelse af spørgsmål, forslag, klagerUdfordring nummer 1: den "vanskelige" kundeKundeorientering som en fælles tråd og en del af virksomhedskulturenmetoder... [-]
Tyskland Münster
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Hermannsen Concept

Fokus er på at styrke ens eget lederskab. I dette lederseminar vil du lære forskellige ledelsesfunktioner og værktøjer. Du vil (gen) opdage dine styrker og ressourcer og ... [+]

"Kvinder fører anderledes?"

Fokus er på at styrke ens eget lederskab. I dette lederseminar vil du lære forskellige ledelsesfunktioner og værktøjer. Du vil (gen) opdage dine styrker og ressourcer og kan bruge dem på en målrettet måde med hensyn til ledelsens opgave.

Konkrete forslag vil hjælpe dig med at udvikle og optimere din egen ledelsesstil. Med den tidligere praktiske erfaring med ledelse (både dine egne og andre) såvel som de nyuddannede, vil du være i stand til at fortsætte med at udføre din ledende rolle på en sikker og alligevel medarbejderorienteret måde - eller at tilstræbe et sådant mål i fremtiden. De er opmærksomme på de uvurderlige fordele ved netværk og har det sjovt at måle med mandlige lederskab uden at imitere.... [-]

Tyskland Münster
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Hermannsen Concept

Med dette specielle seminarkoncept for ledere, der kommer direkte fra teatervirksomheden, får du fordel af vores træner Markus Kopfs årtier lange aktivitet, som fungerer ... [+]

"At have magt af en kæmpe er vidunderlig. At bruge dem som en kæmpe er tyranni. " William Shakespeare

Med dette specielle seminarkoncept for ledere, der kommer direkte fra teatervirksomheden, får du fordel af vores træner Markus Kopfs årtier lange aktivitet, som fungerer som teaterdirektør, skuespiller og lektor for at optræde i Tyskland og Europa.

Det der appellerer til dig, en - formentlig - at lære helt nye fagområder at kende, indeholder et forbløffende antal paralleller til dit professionelle hverdagsliv i ledende stillinger. Fra Henry V til Titus Andronicus, Richard III. til Antony og Cleopatra, Hamlet til Macbeth - Shakespeare har analyseret og kortlagt psyke af nogle af de mest komplekse, dynamiske og fascinerende personligheder. Næppe nogen forfatter har tænkt så meget på lederskab og magt som den engelske digterpræmie. Mange af de dødbringende fejl begået af Shakespeares mest berømte hovedpersoner er de samme, der bringer ledere ned i bestyrelser, kontorer og detailområder.... [-]

Tyskland Münster
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Hermannsen Concept

Moderne hjerneforskning udgør et uvurderligt bidrag til vellykket og effektiv kommunikation. Hvordan modtages og behandles oplysningerne? Hvordan klarer jeg mig at finde ... [+]

Moderne hjerneforskning udgør et uvurderligt bidrag til vellykket og effektiv kommunikation. Hvordan modtages og behandles oplysningerne? Hvordan klarer jeg mig at finde centrum for mine samtalepartners følelser? Hvilken rolle spiller biokemi i dette? Hvordan kan jeg påvirke hende? Hvilken rolle spiller det limbiske system i at være vellykket i relationsforvaltning?

Lær af vores grundlæggende forståelse af neurokommunikation, hvordan vores hjerner behandler kommunikation og empati. Genkend, forstå og optimer dine personlige mønstre for kommunikation og adfærd. Træn for at øge din indflydelse på andre, autentiske og fokuserede. For kunder, kolleger, medarbejdere eller forretningspartnere.... [-]

Tyskland Münster
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk