Læs den officielle beskrivelse

Vi er CIEE

En nonprofit, ikke-statslig organisation, CIEE er landets ældste og største nonprofit-studie i udlandet og interkulturel udvekslingsorganisation. Siden 1947 har CIEE hjulpet tusindvis af mennesker med at få den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at leve og arbejde i en globalt indbyrdes afhængig og kulturelt forskelligartet verden ved at tilbyde de mest omfattende, relevante og værdifulde udvekslingsprogrammer til rådighed.

Hvad vi gør

Hos CIEE skaber vi muligheder, der hjælper med at bringe folk sammen. Vi fremmer udviklingen af forståelse og gensidig respekt mellem samfund og nationer ved at fremme udveksling af ideer og erfaringer. Vi hjælper med at give elever, lærere og unge fagfolk fra hele verden færdigheder, der gør dem aktive og ansvarlige globale borgere.

Det gør vi ved:

  • Tilbyder den mest omfattende sortiment af udvekslingsprogrammer og -tjenester.
  • Samling af de største ressourcer og det mest erfarne, lidenskabelige personale på området.
  • Arbejder for at sikre, at alle har adgang til muligheder og oplevelser, der informerer deres perspektiver og udvider deres horisonter.

Hvad vi står for

CIEE Core Values

Vi tror på excellence og integritet . Vi leverer højkvalitetsprogrammer og -tjenester, der følger med eksempel, og går den ekstra mile for at tjene vores studerende og partnere.

Vi tror på respekt . Vi omfavner og fejrer mangfoldighed. Vi udøver åben og ærlig kommunikation.

Vi tror på adgang . Vi stræber efter at åbne døre for folk fra alle baggrunde til CIEE programmer og til CIEE.

Endelig tror vi på CIEE på problemløsning . Vi udvikler innovative og praktiske løsninger, der hjælper med at udvide adgangen til internationale udvekslingsmuligheder.

106996_rsz_adobestock_70168914.jpg

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Entrepreneur Lab by CIEE

Generer og udvikle en levedygtig forretningsidé, så tag det fra koncept til komplet forretningsplan og investor-klar tonehøjde. Bring et forretningsproblem, du gerne vil ... [+]

Boot Camp for Aspiring Entrepreneurs

Generer og udvikle en levedygtig forretningsidé, så tag det fra koncept til komplet forretningsplan og investor-klar tonehøjde. Bring et forretningsproblem, du gerne vil løse, eller vi vil give en fra et rigtigt firma - så tackle det og tone dine løsninger. Polsk dit CV og tjen et værdifuldt certifikat, mens du får en smag af startkulturen, skaffer essentielle færdigheder og får en international fordel.

UdbetalingenEn overbevisende forretningsplanEt investor-ready pitch deckEt Elab certifikat

Programstruktur

Din uge vil bestå af en blanding af aktiviteter for at maksimere din oplevelsesmæssige erfaring, herunder dagsøder og gruppearbejde, gæstekøder og diskussioner, coaching og fire chat.... [-]

Tyskland Berlin Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk

CIEE IN ONE WORD

eLab - Start building the business of your dreams