Læs den officielle beskrivelse

ESMoutside

Fra professionelle til professionelle og hver sportsentusiaster

Tro mod dette motto, har eksperter fundet i områderne uddannelse, professionel sport og forretning og grundlagde europæiske Sports Management Academy. den grundlægger og initiativtager til dette, specielt skræddersyet til de specifikke behov i faglige og elite sportsfolk studere, var endnu professionel fodboldspiller og har som Dr. Dipl. Sport økonom også den akademiske ekspertise. Derudover begge parter, Dr. Thomas ROSSBERGER og Daniela ROSSBERGER, stole på sammen 40 års erfaring i ledende tyske virksomheder.

Det erklærede Target den ESM ACADEMY er tidligere eller stadig er aktiv Professionelle og konkurrencedygtige atleter hjælpe dig selv efter aktive fodboldliv nye karrieremuligheder i ledelse Sport af klubber eller i økonomi at åbne. At studere, løsrevet fra tid og sted. med en skræddersyet studieprogram cirka to semestre formidler ESM ACADEMY fleksible, enkle, kompakte og professionel alle de nødvendige tekniske betingelser for en vellykket aktivitet som en sports manager, sportsdirektør eller manager.

Programmer undervist i:
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

European Sportsmanagement Academy

Vores Certifikat i Sport Management forbereder de studerende til en førende position i professionel sport. Udover deres egen praktiske erfaring, for eksempel som en profe ... [+]

Studiet for professionelle atleter og hver sportsentusiaster!

Vores Certifikat i Sport Management forbereder de studerende til en førende position i professionel sport.

Udover deres egen praktiske erfaring, for eksempel som en professionel eller konkurrerende atleter, er det vigtigt på nuværende tidspunkt at bringe vidtrækkende ekspertise. Af disse grunde har Den Europæiske Sport Management Academy skabt en skræddersyet til aktive eller tidligere professionelle atleter online grad program.

Baseret på princippet om "blended learning" (fremsendende undervisningsmateriale gennem forskellige kanaler) vigtigt indhold fra de områder som ledelse, markedsføring, kommunikation, jura og sport psykologi formidler.... [-]

Tyskland Nürnberg
Oktober 2020
Tysk
Deltid
2 semestre
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk