Læs den officielle beskrivelse

Hver sommer siden 2012 har vi åbnet vores døre til workshops på tværs af forskellige discipliner: Fine og Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts Management og Self-Marketing. Alt det i hjertet af Tysklands største og mest inspirerende by.

Et team af lidenskabelige lærere og trænere tilbyder et støttende miljø, hvor du kan udfordre dig selv i kreativt udtryk og kritisk tænkning, finde din kunstneriske stemme og visuelt sprog, realisere dine ideer, dele dem med ligesindede mennesker og opbygge et netværk, der bliver relevant for din karriere.

Bliv medlem for at studere i Berlin og møde kunstnere og reklamer fra hele verden. Bliv inspireret af den unikke atmosfære, udforske dine interesser og dykke ind i kreativitetsmetropolen på et af verdens største og mest facetterede universiteter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Berlin Summer University of the Arts

Hver sommer siden 2012 har vi åbnet vores døre til workshops på tværs af forskellige discipliner: Fine og Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts ... [+]

Rabatter for alumni og flere bookinger: Vi er glade for at se dig igen og vil gerne belønne dig med en 100 EUR Alumni rabat på dit kursusgebyr (eller endelig gebyr, hvis du tilmelder dig mere end et kursus). Deltagere, der registrerer sig for flere af vores kurser, får 50 EUR rabat på den endelige pris.

Information og registrering: www.summer-university.udk-berlin.de

Finere kunst

01.07-05.07 Overgange - Tegning og rum

Denne tegning workshop vil undersøge overgangen rum i by Berlin og eksperimentere med tegning på en åben og fortolkende måde. Der lægges vægt på praktisk kunstnerisk arbejde i kombination med kritiske diskurser. Mere: href = "https://summer-university.udk-berlin.de/?id=352... [-]

Tyskland Berlin
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
3 - 14 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Berlin Summer University of the Arts