Berlin Summer University of the Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kunstnere, designere, musikere og kreative sind rundt om i verden - i sommer er Berlin Summer University of the Arts det bedste sted at være for hver af dine interesser og faglige behov. Du er inviteret til at vælge fra et bredt udvalg af workshops i alle kunstneriske discipliner - musik, design, scenekunst og kunst - og alt det, der ligger i Tysklands største og mest inspirerende by.

Du har en stor chance for at øge din viden inden for Self-Marketing, Arts Management og Creative Entrepreneurship. Her får du det perfekte værktøjskasse til at bringe dine ideer til livs, for at udvikle dit kreative forretningskoncept og fremme din karriere eller akademiske legitimationsoplysninger.

Teamet af internationalt anerkendte foredragsholdere vil introducere aktuelle kunstneriske teknikker og diskurser på både eksperimentelle og klassiske måder, som masterclasses.

Bliv medlem for at studere i Berlin og møde kunstnere og reklamer fra mere end 55 forskellige lande. Bliv inspireret af den unikke atmosfære, udforske dine interesser og dykke ind i kreativitetsmetropolen på et af verdens største og mest facetterede universiteter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret .

Berlin Karriere College

Sommeruniversitetet for Kunst / International Summer School of Creative Entrepreneurship er præsenteret af Berlin Career College - instituttet med ansvar for efteruddannelse ved Berlin Kunstakademi. Akkrediteringskurser, masterprogrammer og workshops afventer kunstnere, kreative og entusiaster, der ønsker at udvide deres horisonter og udvide deres færdigheder ved et af verdens største kunstakademier. Det brede spektrum af kurser er baseret på vores nuværende forskning om færdighedskrav i nutidens kreative industrier.

Berlin Career College hjemmeside

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Berlin Summer University of the Arts

på universitet Deltid 3 - 14 dage June 2019 Tyskland Berlin

Kunstnere, designere, musikere og kreative sind rundt om i verden - denne sommer, for hver af dine interesser og akademiske behov er Berlin Summer University of the Arts det bedste sted at være. Du er inviteret til at vælge fra et bredt udvalg af workshops i alle kunstneriske discipliner -Musik, Design, Scenekunst og Fine Arts - og alt det, der ligger i Tysklands største og mest inspirerende by. Du har en stor chance for at øge din viden inden for Self-Marketing, Arts Management og Creative Entrepreneurship. Her får du det perfekte værktøjskasse til at bringe dine ideer til livs, til at udvikle dit kreative forretningskoncept og fremme din karriere eller akademiske legitimationsoplysninger. Teamet af internationalt anerkendte foredragsholdere vil intoduce nuværende kunstneriske teknikker og diskurser på både eksperimentelle og klassiske måder, som masterclasses. Bliv medlem for at studere i Berlin og møde kunstnere og reklamer fra mere end 55 forskellige lande. Bliv inspireret af den unikke atmosfære, udforske dine interesser og dykke ind i kreativitetsmetropolen på et af verdens største og mest facetterede universiteter. [+]

Rabatter for alumni og flere bookinger: Vi er glade for at se dig igen og vil gerne belønne dig med en 100 EUR Alumni rabat på dit kursusgebyr (eller endelig gebyr, hvis du tilmelder dig mere end et kursus). Deltagere, der registrerer sig for flere af vores kurser, får 50 EUR rabat på den endelige pris.

Information og registrering: www.summer-university.udk-berlin.de

Finere kunst

9.7. - 13,7. Overgange - Tegning og plads med Pauline Kraneis

460 EUR

Denne tegning workshop vil undersøge overgang rum i by Berlin og eksperimentere med tegning processen på en åben og fortolkende måde. Der lægges vægt på praktisk kunstnerisk arbejde i kombination med kritiske diskurser.... [-]


Kontakt

Berlin Summer University of the Arts

Hjemmeside https://summer-university.udk-berlin.de