Baden-Wuerttemberg Cooperative State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Internationalisering er en af ​​de vigtigste strategiske mål for Baden-Wuerttemberg Cooperative State University Heidenheim.

Undersøgelser viste, at over 35% af vores studerende tilbringer et semester i udlandet. Dette tal er langt over gennemsnittet, og hastigheden af ​​udrejsende studerende overstiger selv de store universiteter som Heidelberg eller Tübingen. Vi har partneruniversiteter i hele verden, hvor eleverne kan enten tilbringe et semester i udlandet Study Exchange eller gøre en praktikplads i en international virksomhed Work Exchange.

I 1974 Öffnet einen internen Link im aktuellen FensterUniversity af Cooperative Education (nu Baden-Wuerttemberg Cooperative State University) - på tysk "Berufsakademie" (nu Duale Hochschule Baden-Württemberg) - blev lanceret som et innovativt nyt projekt i delstaten Baden-Wuerttemberg i den sydvestlige del af Tyskland. Det var designet til at give de studerende en videregående uddannelse baseret på den unikke kombination af teoretiske studier og on-the-job træning. UCE studerende veksler mellem akademisk og faglig uddannelse, der giver dem mulighed for at straks anvende begreber lært i klasseværelset til deres arbejdsplads og til gengæld bringe nye ideer fra deres uddannelse virksomheder til universitetet.

Heidenheim Universitet Cooperative Education er akkrediteret af Storbritanniens Open University. Tredje års studerende kan tilmelde på Åbent Universitet, og efter endt uddannelse de er tildelt OU "bacheloruddannelse med Honours" ud over den tyske "Bachelor".

Det tostrengede system for læring

Det dobbelte uddannelsessystem, som giver en praksis-orienteret uddannelse omfatter både, arbejdsgivere samt statsdrevne akademiske institutioner, har en lang tradition i Tyskland. "Duale Hochschule Baden-Württemberg" - Baden-Württemberg Cooperative State University - repræsenterer en udvidelse af denne dobbelte system af læring ind i området for videregående uddannelse.

The University of Cooperative Education udvidet meget hurtigere end forventet af planlæggerne. Det stigende antal studerende afspejler den stigende efterspørgsel efter yngre medarbejdere med en praksis-orienteret pædagogisk baggrund i erhvervslivet, industrien og sociale institutioner.

Den typiske arbejdsgiver vil tilbyde et praktikophold til studerende med fast besluttet på i sidste ende at tage den succesfulde kandidat til fastansættelse. Faktisk næsten 90% af vores kandidater har allerede en arbejdskontrakt, når de tager deres endelige eksamen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se Preparatory Year »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Preparatory Year

Bridge årigt program

på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Tyskland Heidenheim

Baden-Wuerttemberg Cooperative State University Heidenheim introducerer et nyt program kaldet "Bridge år". Vores Bridge år vil bidrage internationale studerende til at få forberedt til at studere i Tyskland på DHBW (Duale Hochschule Baden-Württemberg - Baden-Württemberg Cooperative State University). [+]

Baden-Wuerttemberg Cooperative State University Heidenheim introducerer et nyt program kaldet "Bridge år". Vores Bridge år vil bidrage internationale studerende til at få forberedt til at studere i Tyskland på DHBW (Duale Hochschule Baden-Württemberg - Baden-Württemberg Cooperative State University).

For at studere på DHBW som udenlandsk studerende skal du give bevis for tyske sprogkundskaber, et afgangsbevis svarende til den tyske "studentereksamen" og en uddannelsesaftale med en af ​​vores samarbejdende selskaber. Under Bridge År Program vil vi støtte dig i ansøgningsproceduren.

Om programmet Program varighed: Oktober 2015 til August 2016 Programmet er rettet mod udenlandske studerende med ringe eller intet kendskab til det tyske sprog. De endt uddannelse vil være i stand til at passere den officielle tyske sprogtest (DSH), en af ​​de krav, for at studere på DHBW som udenlandsk studerende. INDHOLD SprogundervisningBlok I kurser A1 og A2 (begyndere) med i alt 300 timer Block II Kurser B1 og B2 (mellemprodukt) med i alt 300 timer Blok III Forberedelse til DSH test Interkulturel uddannelseTyskland og tyskerne - Oversigt over tysk historie "Typisk tysk" - tysk kultur og samfund Uddannelse af jobansøgninger Program specifikke kurserstuderende tilhører forskellige grupper afhængigt af fakultetet, hvor de ønsker at blive optaget - Business Administration, Engineering eller socialt arbejde studerende får fagspecifikke kurser som matematik, fysik, socialt arbejde, akademisk arbejde, præsentationsteknik Praktik / praktik på et af vores samarbejdsvillige virksomheder Udflugter, besøg på lokale virksomheder, sociale arrangementer og andre fritidsaktiviteter. [-]