Baden-Wuerttemberg Cooperative State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Internationalisering er en af ​​de vigtigste strategiske mål for Baden-Wuerttemberg Cooperative State University Heidenheim.

Undersøgelser viste, at over 35% af vores studerende tilbringer et semester i udlandet. Dette tal er langt over gennemsnittet, og hastigheden af ​​udrejsende studerende overstiger selv de store universiteter som Heidelberg eller Tübingen. Vi har partneruniversiteter i hele verden, hvor eleverne kan enten tilbringe et semester i udlandet Study Exchange eller gøre en praktikplads i en international virksomhed Work Exchange.

I 1974 Öffnet einen internen Link im aktuellen FensterUniversity af Cooperative Education (nu Baden-Wuerttemberg Cooperative State University) - på tysk "Berufsakademie" (nu Duale Hochschule Baden-Württemberg) - blev lanceret som et innovativt nyt projekt i delstaten Baden-Wuerttemberg i den sydvestlige del af Tyskland. Det var designet til at give de studerende en videregående uddannelse baseret på den unikke kombination af teoretiske studier og on-the-job træning. UCE studerende veksler mellem akademisk og faglig uddannelse, der giver dem mulighed for at straks anvende begreber lært i klasseværelset til deres arbejdsplads og til gengæld bringe nye ideer fra deres uddannelse virksomheder til universitetet.

Heidenheim Universitet Cooperative Education er akkrediteret af Storbritanniens Open University. Tredje års studerende kan tilmelde på Åbent Universitet, og efter endt uddannelse de er tildelt OU "bacheloruddannelse med Honours" ud over den tyske "Bachelor".

Det tostrengede system for læring

Det dobbelte uddannelsessystem, som giver en praksis-orienteret uddannelse omfatter både, arbejdsgivere samt statsdrevne akademiske institutioner, har en lang tradition i Tyskland. "Duale Hochschule Baden-Württemberg" - Baden-Württemberg Cooperative State University - repræsenterer en udvidelse af denne dobbelte system af læring ind i området for videregående uddannelse.

The University of Cooperative Education udvidet meget hurtigere end forventet af planlæggerne. Det stigende antal studerende afspejler den stigende efterspørgsel efter yngre medarbejdere med en praksis-orienteret pædagogisk baggrund i erhvervslivet, industrien og sociale institutioner.

Den typiske arbejdsgiver vil tilbyde et praktikophold til studerende med fast besluttet på i sidste ende at tage den succesfulde kandidat til fastansættelse. Faktisk næsten 90% af vores kandidater har allerede en arbejdskontrakt, når de tager deres endelige eksamen.

Placeringer

Heidenheim

Address
Marienstraße 20
D-89518 Heidenheim, Baden-Württemberg, Tyskland

Programmer