Læs den officielle beskrivelse

Tysk sprogkursus i München

Intensive sprogkurser i München - på tysk og mange fremmedsprog siden 1992 Alinguas din stemme Sko i München Schwabing-distrikt kontaktpunkt for alle, der ønsker at lære et fremmedsprog i gode forhold. Specielt har vi specialiseret os til elever, for hvem tysk er et fremmedsprog. Men selvfølgelig kan vi også tilbyde mange andre sprog fra engelsk til kinesisk.

Leder du efter et intensivt tysk kursus i München? Er du interesseret i en engelsk kursus eller et sprogkursus i fransk, italiensk, spansk, græsk, tjekkisk, russisk, slovakisk eller kinesisk? Er du interesseret i sprogkurser og ønsker at bringe i München din viden op til bunden? Så kontakt os og tilmelde dig en af ​​vores gode sprogkurser i München.

Dine fordele:

  • The Official Telc tester A1 til C1 - små grupper - kvalificeret undervisning - fair priser - høj succesrate i eksamen - personlig læringsmiljø - gratis internet forbrug - Gratis handling og kulturelt program fra juni til august - sommer sprogkurser for børn og teenagere.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Alinguas

Siden 1992, tilbyder Alinguas sprogskole i München tysk sprogkurser i henhold til den fælles europæiske referenceramme (niveauer A1-C2) i ... [+]

Tyske sprogkurser i Tyskland, München i Alinguas sprogskole - høj kvalitet, rimelige priser

Siden 1992, tilbyder Alinguas sprogskole i München tysk sprogkurser i henhold til den fælles europæiske referenceramme (niveauer A1-C2), i små grupper (4 -12 deltagere i sommer til 14), og målrettet eksamensforberedelse for alle internationale undersøgelser.

Her vores studerende opnå de bedste resultater ved deres tyske sprogkursus.

Vores højt kvalificerede sproglærere undervise målrettet, men ikke kun i nøje overensstemmelse med pensum. Snarere, de fungere som en coach og støtte de optimale sprogstuderende i deres læring fremskridt.

I en personlig samtale over en kop kaffe eller te, sætter vi pris på din flydende. Efter en gratis sprogtest tysk finder sted, hvor du også kan finde dit sprog evne. Så vil vi være glade for at rådgive dig og finde det passer til din individuelle præstation mål Intensivt tyskkursus i München / Tyskland.... [-]

Tyskland München
Oktober 2019
Fuldtid
1 - 48 uger
på universitet
Læs mere på dansk