Læs den officielle beskrivelse

Le Cordon Bleu har udviklet sig fra en parisisk madlavningsskole til et kulinarisk kunstakademi med et stort internationalt netværk. Omdømme Le Cordon Bleu fortsætter med at svæve gennem sine programmer, der løbende forbedres og tilpasses gastronomiindustriens nuværende og fremtidige behov såvel som dets højt kvalificerede kokinstruktører, som hver især har omfattende viden inden for deres ekspertiseområde.

Teoretiske tekniske kulinariske kunstkurser undervises i et auditorium udstyret med et moderne køkken og audiovisuelle systemer, som gør det muligt for eleverne let at se kokke og stille spørgsmål i et klasseværelse. Efter de teoretiske kurser praktiserer eleverne teknikkerne i kulinariske klasser under vejledning og overvågning af deres kokinstruktører.

Le Cordon Bleu Istanbul tilbyder sine programmer med en International Chef Instructor team. Alle kurser undervises på engelsk og demonstrationskurser oversættes samtidig til tyrkisk. I slutningen af ​​disse programmer uddannes de studerende i både engelsk og fransk gastronomiterminologi og har den nødvendige tekniske og materielle viden til at lave deres egne opskrifter.

Le Cordon Bleu Istanbul er beliggende på en 3650 m² land, der rummer også en demonstrationsbygning

med titlen "Center of Excellence". Skolen har til formål at udstyre eleverne ikke kun med teoretisk viden men

også med al den nødvendige faglige viden og færdigheder til deres fremtidige karriere.

Center of Excellence rummer;

• Gastro - Auditorium

• Køkken, Pâtisserie og Multifunktionelle Køkkener

• Sensory Analysis Laboratory

• 200 m² stort køkken

• Practice Restaurant: L'Atelier Bleu

• Privat spisestue

• Banketværelse

• Hovedproduktion Køkken

• Kød, fjerkræ, fisk og grøntsager

Vores studerende opfordres også altid til at demonstrere og afprøve deres viden og færdigheder i mange

nationale og internationale konkurrencer, gennemføre forskning på lokale og internationale retter; og gennemgang

længe glemte retter.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleus højt anerkendte Diplôme de Cuisine-program er udviklet til at hjælpe dig med at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fy køkkenretter gennem en ... [+]

Oversigt

Le Cordon Bleus højt anerkendte Diplôme de Cuisine-program er udviklet til at hjælpe dig med at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fy køkkenretter gennem en kombination af praktiske sessioner, demonstrationer og teorielektioner. Studerende vil lære alle de faglige teknikker, der kræves for at komme videre med en række spændende karrieremuligheder, og vil blive undervist af vores team af klassisk uddannede undervisningskokke, som alle har erfaring med at arbejde i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og Michelin-stjernede restauranter.

Studerende, der gennemfører niveauerne Basic, Intermediate and Superior Cuisine, der hver især varer 6 timer om dagen, 3 dage om ugen og 180 timer i alt, tildeles "Diplôme de Cuisine".... [-]

Tyrkiet Istanbul
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
33 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleu's Diplôme de Pâtisserie er et af de mest respekterede kulinariske kvalifikationer i verden. Studerende, der med succes gennemfører vores pâtisserie kvalifi ... [+]

Oversigt

Le Cordon Bleu's Diplôme de Pâtisserie er et af de mest respekterede kulinariske kvalifikationer i verden. Studerende, der med succes gennemfører vores pâtisserie kvalifikationer, vil lære alle de faglige teknikker, der kræves for at komme videre i en række spændende karrieremuligheder. Studerende vil blive undervist af vores team af klassisk uddannede undervisning kokke, som alle har erfaring med at arbejde i ledende stillinger i verdens fineste hoteller, konditorier og Michelin-stjernede restauranter.

Studerende, der gennemfører niveauerne Basic, Intermediate og Superior Pâtsserie, der hver især varer 6 timer om dagen, 2 dage om ugen og 120 timer i alt, tildeles "Diplôme de Pâtisserie".... [-]

Tyrkiet Istanbul
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
33 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® er respekteret over kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et ypperst kvalitetsmærke og er en indflydelsesrig kvalifikation, der kombinerer ... [+]

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® er respekteret over kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et ypperst kvalitetsmærke og er en indflydelsesrig kvalifikation, der kombinerer klassisk træning i både køkken og pâtisserie. Studerende lærer først grundlæggende kulinariske færdigheder, inden man anvender denne viden til kvalitetsproducerede og specialiserede ingredienser.

Dette eksamensbevis uddeles efter den vellykkede gennemførelse af både Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie, som kan studeres samtidigt i en periode på 9-12 måneder.

Le Cordon Bleu Grand Diplôme er globalt anerkendt som et kendetegn for ekspertise og er din nøgle til dørene i den kulinariske verden.... [-]

Tyrkiet Istanbul
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
33 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Nişantepe District,Orman Street, 34794 Çekmeköy
Istanbul, Istanbul, Tyrkiet