LaSalle College Istanbul

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VORES VISION

Med hovedkvarter i Canada siden 1959, LaSalle College Istanbul er en privat college består af et internationalt team af professionelle dedikeret til at levere uddannelse kvalitet for vores studerende til at nå deres fulde potentiale. Med speciale i mode, kollegiet vision er at sætte Istanbul på kortet over mode byer i verden. Ved at pleje innovation og høj kaliber design, vores kandidater fortsætte med at vinde international anerkendelse. Når kollegiet åbnede først i 1993, erkendte vi behov for at udvikle den lokale modebranchen og så en stor mulighed for at uddanne vores elever til at blive verdensklasse designere stand til at gøre deres præg internationalt og stimulere modebranchen inden Tyrkiet. I dag fokuserer vores mode-programmer på design af unikke endnu omsættelige modekollektioner så vores studerende kan være parat til at håndtere de krav, som branchen med en iværksætter kant.

CANADIAN UDDANNELSE

Alt programmet læseplaner tilbydes på LaSalle College İstanbul er udviklet af LCI Uddannelse i Montreal efter canadiske uddannelsesmæssige standarder. Vores engagerede team af lærere og fagfolk i Tyrkiet tæt samarbejde med canadiske hovedkvarter for at opfylde højeste uddannelsesmæssige krav. Pædagogisk relevans, sammenhæng og tilstrækkeligheden af ​​hvert program pensum er tre faktorer, der formelt evalueret inden for alle LCI Education datterselskaber. Fra state-of-the-art træningsfaciliteter til kvalificerede instruktører, LaSalle College İstanbul prale et internationalt ry for at levere uddannelse af høj kvalitet.

Fra kejsere i Sultans, dynastier og imperier har Istanbul historisk set været et økonomisk knudepunkt for land og hav handel. Omgivet af Det Gyldne Horn flodmundingen, Bosporus strædet, Sortehavet og Marmarahavet, færger pendler er rygraden i den daglige transport.

LaSalle College İstanbul er strategisk placeret i centrum af Istanbul i gåafstand fra museer, restauranter og indkøbscentre. Studerende kan nyde Istanbuls blanding af romerske, byzantinske og osmanniske arkitektur, fremvisning byens charme. Sin kulturelle mangfoldighed kan også ses ved at se på sin attraktive skyline af kejserlige moskeer, historiske kirker og synagoger.

Overflødigt at sige, Istanbul er en guldgrube for kultur og kunst. Faktisk EU navngivet byen Den Europæiske Kulturhovedstad i 2010. Med en befolkning på over tolv millioner, Istanbul er den eneste bi-kontinentale by i verden at være en del af både Asien og Europa og LaSalle College Istanbul er stolt over at have en studerende, der afspejler denne mangfoldighed af kulturer.

Placeringer

Istanbul

Address
LCI Istanbul
Gazeteciler Sitesi Dergiler Sok. No:4 - Esentepe Şişli

34394 Istanbul, Istanbul, Tyrkiet