Læs den officielle beskrivelse

VORES VISION

Med hovedkvarter i Canada siden 1959, LaSalle College Istanbul er en privat college består af et internationalt team af professionelle dedikeret til at levere uddannelse kvalitet for vores studerende til at nå deres fulde potentiale. Med speciale i mode, kollegiet vision er at sætte Istanbul på kortet over mode byer i verden. Ved at pleje innovation og høj kaliber design, vores kandidater fortsætte med at vinde international anerkendelse. Når kollegiet åbnede først i 1993, erkendte vi behov for at udvikle den lokale modebranchen og så en stor mulighed for at uddanne vores elever til at blive verdensklasse designere stand til at gøre deres præg internationalt og stimulere modebranchen inden Tyrkiet. I dag fokuserer vores mode-programmer på design af unikke endnu omsættelige modekollektioner så vores studerende kan være parat til at håndtere de krav, som branchen med en iværksætter kant.

CANADIAN UDDANNELSE

Alt programmet læseplaner tilbydes på LaSalle College İstanbul er udviklet af LCI Uddannelse i Montreal efter canadiske uddannelsesmæssige standarder. Vores engagerede team af lærere og fagfolk i Tyrkiet tæt samarbejde med canadiske hovedkvarter for at opfylde højeste uddannelsesmæssige krav. Pædagogisk relevans, sammenhæng og tilstrækkeligheden af ​​hvert program pensum er tre faktorer, der formelt evalueret inden for alle LCI Education datterselskaber. Fra state-of-the-art træningsfaciliteter til kvalificerede instruktører, LaSalle College İstanbul prale et internationalt ry for at levere uddannelse af høj kvalitet.

Fra kejsere i Sultans, dynastier og imperier har Istanbul historisk set været et økonomisk knudepunkt for land og hav handel. Omgivet af Det Gyldne Horn flodmundingen, Bosporus strædet, Sortehavet og Marmarahavet, færger pendler er rygraden i den daglige transport.

LaSalle College İstanbul er strategisk placeret i centrum af Istanbul i gåafstand fra museer, restauranter og indkøbscentre. Studerende kan nyde Istanbuls blanding af romerske, byzantinske og osmanniske arkitektur, fremvisning byens charme. Sin kulturelle mangfoldighed kan også ses ved at se på sin attraktive skyline af kejserlige moskeer, historiske kirker og synagoger.

Overflødigt at sige, Istanbul er en guldgrube for kultur og kunst. Faktisk EU navngivet byen Den Europæiske Kulturhovedstad i 2010. Med en befolkning på over tolv millioner, Istanbul er den eneste bi-kontinentale by i verden at være en del af både Asien og Europa og LaSalle College Istanbul er stolt over at have en studerende, der afspejler denne mangfoldighed af kulturer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

LaSalle College Istanbul

Interior Design Program på LaSalle College İstanbul vil give dig de færdigheder til at forfølge en karriere som indretningsarkitekt! ... [+]

Boligindretning Diploma

Er du brænder for boligindretning? Har du masser af designkoncepter i tankerne, når man ser på et mellemrum? Hvis det er tilfældet, vil Interior Design Program på LaSalle College İstanbul give dig de færdigheder til at forfølge en karriere som indretningsarkitekt!

Dette program vil tage dig fra de grundlæggende principper og elementer i design til fuld gengivelser i Photoshop og AutoCAD. I løbet af studiet, vil du arbejde med forskellige former, farver, teksturer, materialer og belysning til at designe interiør.

Disse indvendige design kurser vil også udvikle dine evner til at indarbejde designteori og materielle & møbler specifikationer for at skabe 2D- og 3D-planer. Kandidater kan vælge at følge en af ​​tre karriereprogrammer muligheder: bolig, erhverv eller institutionel design.... [-]

Tyrkiet Istanbul
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LaSalle College Istanbul

Er tanken om at blive den næste top modedesigner i Tyrkiet inspirere dig? Hvis ja, Fashion Design Program for LaSalle College Istanbul er for dig! ... [+]

Fashion Design Diploma

Er tanken om at blive den næste top modedesigner i Tyrkiet inspirere dig? Hvis ja, Fashion Design Program for LaSalle College Istanbul er for dig! Fra at producere en mode koncept til at omdanne det til fremragende tøj og fremme din helt egen kollektion, vil dette program tage dig gennem hvert trin i design.

Vores lærere, der er fagfolk på området, uddanne dig til at møde de krav, som dette meget konkurrenceprægede og nitning industri. Kandidater er i stand til at demonstrere deres færdigheder ved at samle modeshows og deltage i både lokale og internationale mode design konkurrencer.

Programoversigt

Dette Fashion Design program består af 6 semestre, 15 uger pr semester for i alt 90 uger.... [-]

Tyrkiet Istanbul
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LaSalle College Istanbul

Hvis du er business-kyndige, har en passion for mode og et kreativt sind, vil LaSalle College Istanbuls Fashion Marketing Program tage dit talent til det næste niveau. ... [+]

Fashion Marketing Diploma

Hvis du er business-kyndige, har en passion for mode og et kreativt sind, vil LaSalle College Istanbuls Fashion Marketing Program tage dit talent til det næste niveau.

Kandidater i dette program ikke kun købe, sælge og fremme mode produkter, men også at forstå de grundlæggende elementer i modebranchen, manipulere nuværende computer software-applikationer, der anvendes i marken og producere professionelle visuelle displays.

Lærere i dette program er også fagfolk på området og er i stand til at give de studerende indsigt i de aktuelle realiteter arbejdspladsen. Fra den lokale industri til den internationale arena, mode merchandising arbejde for tøj detailhandlere eller grossister til at udvikle, analysere og gennemføre effektive mode strategier for markedsføring.... [-]

Tyrkiet Istanbul
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk