AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AMIDEAST Er en førende amerikansk nonprofitorganisation, der beskæftiger sig med international uddannelse, uddannelse og udviklingsaktiviteter i Mellemøsten og Nordafrika. Grundlagt i 1951, AMIDEAST I sine tidlige år fokuseret på at fremme amerikansk studie til studerende i MENA-regionen og styre amerikanske stipendier og udvekslinger som flagskibet Fulbright Foreign Student Program. Mens disse vigtige programmer fortsætter, er vores arbejde udvidet betydeligt.

I dag AMIDEAST Programmer og tjenester berører livet på en halv million individer om året - forbedring af uddannelsesmuligheder og kvalitet, styrkelse af lokale institutioner og udvikling af sproglige og faglige færdigheder, der er afgørende for succes i den globale økonomi.

Mission

  • Opbygning af tværkulturel forståelse
  • Udvidelse af uddannelsesmuligheder
  • Forbereder enkeltpersoner til job i den globale økonomi
  • Styrkelse af institutioner og samfund
  • Styrkelse af kvinder og unge

Vores arbejde

Hvert år, AMIDEAST Tilbyder engelsksproglig og faglig færdighedsuddannelse, uddannelsesrådgivning og testtjenester til hundredtusinder af studerende og fagfolk i Mellemøsten og Nordafrika. Vi støtter også talrige institutionelle udviklingsprojekter i regionen og administrerer nogle af verdens bedste uddannelsesudvekslingsprogrammer.

Hvor vi arbejder

Hovedkvarteret i Washington, DC, The AMIDEAST NETWORK Spænder over Mellemøsten og Nordafrika - en region med enorm mangfoldighed og rig kulturarv. Fra Marokko til Oman og Irak til Jemen, AMIDEAST Opererer mere end 20 kontorer i 11 MENA lande og beskæftiger ca. 1.000 dedikerede fagfolk.

Individuelle landkontorer understøtter landespecifikke porteføljer af programmer og tjenester. Hver eneste dag arbejder hver dag for at fremme AMIDEASTs grundlæggende mission om at udvide mulighederne gennem uddannelse samtidig med at man styrker den gensidige forståelse mellem amerikanerne og befolkningen i Mellemøsten og Nordafrika.

Årlige højdepunkter

Styrkelse af unge og kvinder - temaet for vores 2016 årsrapport - afspejler den voksende vægtning af vores programmering på disse to vigtige demografiske grupper. Begrundelsen er enkel: Hvad der sker i dag for at forbedre adgangen for unge og kvinder til uddannelse og træning, vil bestemme futures for deres lande og MENA-regionen. Gennem vores programmer bygger vi faglige og engelske sprogfærdigheder, forbedrer beskæftigelsesegnetheden, udvider adgangen til højere læreanstalter i USA, forbedrer skoler, fremmer globale perspektiver og letter engagement. De inspirerende historier i rapporten vil vise dig, hvordan unge og kvinder nyder godt af disse programmer, og hvordan AMIDEAST opfylder denne vigtigste udfordring.

Placeringer

Tunis

Address
Tunis, Tunis, Tunesien

Rabat

Address
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Amman

Address
Amman, Amman Governorate, Jordan

Washington

Address
Washington, District of Columbia, USA

Kairo

Address
Kairo, Cairo Governorate, Ægypten

Bagdad

Address
Bagdad, Baghdad Governorate, Irak

Kuwait City

Address
Kuwait City, Al Asimah Governate, Kuwait

Beirut

Address
Beirut, Beirut Governorate, Libanon

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudi-Arabien

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

Sana'a

Address
Sana'a, Hovedstad Kommune, Yemen

Gaza

Address
Gaza, Palæstina