AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AMIDEAST Er en førende amerikansk nonprofitorganisation, der beskæftiger sig med international uddannelse, uddannelse og udviklingsaktiviteter i Mellemøsten og Nordafrika. Grundlagt i 1951, AMIDEAST I sine tidlige år fokuseret på at fremme amerikansk studie til studerende i MENA-regionen og styre amerikanske stipendier og udvekslinger som flagskibet Fulbright Foreign Student Program. Mens disse vigtige programmer fortsætter, er vores arbejde udvidet betydeligt.

I dag AMIDEAST Programmer og tjenester berører livet på en halv million individer om året - forbedring af uddannelsesmuligheder og kvalitet, styrkelse af lokale institutioner og udvikling af sproglige og faglige færdigheder, der er afgørende for succes i den globale økonomi.

Mission

  • Opbygning af tværkulturel forståelse
  • Udvidelse af uddannelsesmuligheder
  • Forbereder enkeltpersoner til job i den globale økonomi
  • Styrkelse af institutioner og samfund
  • Styrkelse af kvinder og unge

Vores arbejde

Hvert år, AMIDEAST Tilbyder engelsksproglig og faglig færdighedsuddannelse, uddannelsesrådgivning og testtjenester til hundredtusinder af studerende og fagfolk i Mellemøsten og Nordafrika. Vi støtter også talrige institutionelle udviklingsprojekter i regionen og administrerer nogle af verdens bedste uddannelsesudvekslingsprogrammer.

Hvor vi arbejder

Hovedkvarteret i Washington, DC, The AMIDEAST NETWORK Spænder over Mellemøsten og Nordafrika - en region med enorm mangfoldighed og rig kulturarv. Fra Marokko til Oman og Irak til Jemen, AMIDEAST Opererer mere end 20 kontorer i 11 MENA lande og beskæftiger ca. 1.000 dedikerede fagfolk.

Individuelle landkontorer understøtter landespecifikke porteføljer af programmer og tjenester. Hver eneste dag arbejder hver dag for at fremme AMIDEASTs grundlæggende mission om at udvide mulighederne gennem uddannelse samtidig med at man styrker den gensidige forståelse mellem amerikanerne og befolkningen i Mellemøsten og Nordafrika.

Årlige højdepunkter

Styrkelse af unge og kvinder - temaet for vores 2016 årsrapport - afspejler den voksende vægtning af vores programmering på disse to vigtige demografiske grupper. Begrundelsen er enkel: Hvad der sker i dag for at forbedre adgangen for unge og kvinder til uddannelse og træning, vil bestemme futures for deres lande og MENA-regionen. Gennem vores programmer bygger vi faglige og engelske sprogfærdigheder, forbedrer beskæftigelsesegnetheden, udvider adgangen til højere læreanstalter i USA, forbedrer skoler, fremmer globale perspektiver og letter engagement. De inspirerende historier i rapporten vil vise dig, hvordan unge og kvinder nyder godt af disse programmer, og hvordan AMIDEAST opfylder denne vigtigste udfordring.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Courses in Area & Arabic Language Studies in Jordan (Semester/Academic Year)

på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre September 2019 Jordan Amman

[+]

[-]

Courses in Area & Arabic Language Studies in Morocco (Semester/Academic Year)

på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre September 2019 Marokko Rabat

[+]

[-]

Courses in Regional Studies in French (Semester/Academic Year)

på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre September 2019 Marokko Rabat

[+]

[-]

Summer course

Summer Course: Intensive Arabic in Amman, Jordan

på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Jordan Amman

[+]

[-]

Summer Course: Intensive Arabic in Rabat

på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Marokko Rabat

[+]

Direkte studier i arabisk (arabisk 401; 5 point) [-]

Summer Course: Learn & Serve in Tunisia

på universitet Fuldtid 5 uger September 2019 Tunesien Tunis

[+]

Dette program omfatter foredrag, seminarer og besøg på stedet i Tunis.

[-]