Prague Film School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Prague Film School er en af ​​Europas førende skoler, der leverer praktisk træning i filmdisciplinerne. Skolens accelererede programmer, dets internationale fakultet og faciliteter i verdensklasse trækker elever fra hele kloden bøjet på at omdanne en langvarig passion for film til en livstids profession

HVORFOR STUDIER I Prague Film School ?

Praxis-orienteret: Man ville være hårdt presset for at finde et program, der giver så meget praktisk eksponering for filmskabelse. Mere end 400 film optages om året på Prague Film School og studerende i årsprogrammet deltager i så mange som 30 produktioner. Funktionsprincippet for Prague Film School er træning, og vi mener, at med instrumenter eller med sprog er den eneste måde at udvikle flydende at øve på. High-end faciliteter: Prague Film School er veludstyret med det nyeste avancerede udstyr, der bruges i professionelle filmproduktioner over hele verden. Studerende har øjeblikkelig adgang til skolens flåde af kameraer, herunder RED Epic, Arri Alexa, Canon og Sony high definition-kameraer, ud over high-end belysning, lyd og greb.

Intensiv: Den type studerende, der vælger Prague Film School kommer til os, fordi han eller hun kun har et år i form af tid eller økonomiske ressourcer at krydse fra hvor han eller hun er i livet i øjeblikket i en verden af ​​professionel filmskabelse. Vi har så kun et år at bringe disse studerende til et niveau af kompetence, hvor de kan fungere professionelt. Som sådan er programmet stærkt presset.

Fakultet-student relationer: Kernfakultet er bragt ind fra hele verden. Mens alle lærere er færdige professionelle filmskabere, er deres primære formål i Prag at undervise elever i Prague Film School . Dynamikken er så hvad du finder på eksklusive boarding schools og små gymnasier i USA, hvor lærerne er meget hengivne til deres elever og tilgængelige. Fakultetet indbefatter også skolens ideologi om at integrere europæisk kunsthus med amerikanske uafhængige biografer.

Mangfoldigheden af ​​studiekroppen: I en studerende på 60 studerende er 25-30 lande repræsenteret. Næsten alle andre studerende kommer fra en anden del af verden, men der er en subkulturel lim, der binder dem sammen. Studerende lever og trækker vejret sammen.

Liberalisme: De fleste studerende på vores skole har gennemført bachelorstudier og ser deres tid på filmskolen som en værdsat chance for at modtage deres dybe interesser med et kald. Som sådan behandler administrationen alle elever som ansvarlige voksne og stoler på, at de studerende tager det fulde ansvar for deres studier. Skolen forstyrrer ikke elevernes kunstneriske valg.

Prag: Prag er en af ​​de meget sjældne byer, der formår at kombinere kosmopolitikken med intimitet og skønhed. Dens magi er tilsyneladende for næsten enhver heldig nok til at bruge lidt tid her. Prag er et stort europæisk filmcenter med et af kontinentets største og ældste filmstudier. Byen betragtes som verdens smukkeste hovedstæder og produktioner kommer fra hele verden til at udnytte byens skønheds- og filmressourcer. For en filmstuderende er Prag en drømmestad, der giver rammer for stort set enhver form for film, en karismatisk storbybrummer for inspiration og overkommelige priser, der stadig er unikke i den udviklede verden.

Placeringer

Prag

Address
Prague Film School
Pstrossova 19

110 00 Prag, Prag, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig