Prague Film Insitute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om vores skole

Vi er PFI, Prag Film Institute - en top filmskole med en unik historie og familie-lignende atmosfære. Under studietiden hos PFI har eleverne lavet en række exceptionelle elevfilm og samarbejdet om mange professionelle filmprojekter.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Filmstudier

Vores institut er bosiddende i Prag i et egentligt værtsfilmstudie og er ejet af Three Brothers Film Production Company. Skolelokalerne er en renoveret 16. århundrede gårdhave villa med en 7000 m2 udvendig studio, som er blevet fuldstændig fornyet og tilpasset til filmoptagelse.

I løbet af dine studier har du adgang til 26 on-site studios, et stort greenscreen-studie til special effects og et staldhus, der tilhører den største af sin art i Europa (specialiseret i historiske møbler, kostumer, våben og rustning). Vi har også meget nyttige spisestue og catering faciliteter, garderobe med vaskeservice, make-up og påklædningsrum samt rolige værelser til uforstyrret produktion arbejde med dit team.

Professionel erfaring

Vores kollektive har været involveret i produktionen af en bred vifte af World og Hollywood-film. Vores kvalitet er blevet værdsat blandt andet af stjerner som Heath Ledger, Arnold Schwarzenegger og Sean Connery.

Eksempler på film vi samarbejdede med er: Dungeons and Dragons, Arc of Arc, Dune, Nomad, Knight's Tale, Avalon, Blade II, The Children of Dune, Extraordinary Gentleman League, Van Helsing, Hellboy, Doom 3, Narnia - Prins Caspian, Die Papstin, Henry IV, Anonym, Borgias, Sort Død, Jordens Pilare, Verden uden ende, De tre musketerer og mange flere.

Vores garanti for praktisk læring - det er rigtigt!

Skolens generelle partner, Three Brothers Film Production Company, fungerer som garant for vores uddannelsesprogrammers kvalitet og praktiske effektivitet. Tre virkelige brødre grundlagde dette firma i 1991, og disse studios har stået bag realiseringen af over 85 spillefilm, dokumentarfilm og docudramas til både indenlandske og internationale virksomheder som BBC, historie og discovery kanal, tjekkisk tv, barrandov, zdf , ARD, ARTE og Gruppe 5. I dag er selskabet fortsat en vigtig og integreret del af film- og tv-industrien både i Tjekkiet og i udlandet.

Hvorfor studere på PFI?

Her er syv grunde til, at studerende vælger at studere ved Prag Film Institute.

Handlingsscener

Takket være vores tætte samarbejde med den tjekkiske Stunt Fighting Association er PFI den eneste filmskole, hvor evnen til at skyde actionscener er en grundlæggende komponent i studiet. Vi vil lære dig at skyde rigtige actionscener i praksis, ikke kun i teorien.

Gratis udstyr

Vores filmprogrammer giver dig adgang til industristandard udstyr og faciliteter, herunder fuldt udstyrede redigeringsrum, en grøn skærmstudio, top-end kameraer, greb, droner, base, mobiludstyr og meget mere.

FAMU Prag vejledere

Kvaliteten og kreativiteten i vores uddannelse er garanteret af vores erfarne berømmelse Prag vejledere og tildelt fagfolk.

Industri netværk

Lav de bedste studentfilm derude med teams med erfaring i produktion af Hollywood-film. I modsætning til andre filmskoler opfordrer vi vores elever til at opbygge relationer med vores branchens førende partnere.

Skræddersyede undersøgelser

Oplev en individualiseret studie tilgang gennem omfattende en-til-en gang med din vejleder inden for et familie-lignende miljø i vores Prag Film Institute lokaler.

overkommelige

Vores gebyrer er lavere end Prag FAMU-undervisning. Overkommelige priser og ægte industri erfaring med verdensberømt tjekkisk produktion gør os til en af de bedste skoler for film i Europa. Vi leverer reel industri værdi for pengene.

Studere på engelsk

Leder du efter en engelsk skole i Prag? Alle programmer leveres udelukkende på engelsk - internationale studerende er velkomne.111638_pexels-photo-126292.jpeg

Placeringer

Prag 5

Address
Prague Film Institute,
Hlubočepská 35/4

152 00 Prag 5, Hlavní město Praha, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig