European Centre for Career Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

European Centre for Career Education giver praktisk uddannelse i form af unikke sommerprogrammer inden for lov, international forretning og arkitektur. ECCE har to hovedmål, uddanne unge og talentfulde studerende om, hvordan erhvervslivet virkelig virker og samtidig skabe forretningsmuligheder for de virksomheder, vi samarbejder med.

ECCEs sommerprogrammer er velegnede til universitetsstuderende og kandidater, der ønsker at udvide deres viden og få mere erfaring, inden de starter deres karriere.

Programmet drejer sig om to centrale aspekter:

- Tre uger med intensiv karrierefokuseret kurser og mentorskab af relevante og succesrige branche ledere, suppleret med
- Fire ugers lange praktikpladser i en virksomhed inden for dit felt i mange større europæiske byer.

Sommerprogrammer

ECCEDU blev oprettet for at give en langsigtet løsning på de alt for teoretiske tendenser inden for universitetsuddannelse og karriererådgivning. Vi bygger kløften mellem vores studerendes akademiske viden og den virkelige erfaring, der bygger på det teoretiske fodfæste, som universiteterne giver.

Vi mener, at kombinationen af teoretisk viden og praktiske færdigheder er en væsentlig forudsætning for, at de studerende får succes inden for deres fremtidige felt. Vores to måneder lange sommerprogrammer er fokuseret på jura, international forretning og arkitektur. Programmerne består af tre ugers intensive praktiske kurser og fire ugers praktikophold i en af de 250 internationale virksomheder overalt i Schengenområdet.

I de senere år er ECCE-sommerprogrammet i jura blevet det største juridiske uddannelsesprojekt mellem Europa og Kina. I 2019 modtog vi mere end 650 ansøgninger fra 50 lande over hele verden og hilste ca. 200 studerende velkomne til programmet og tilbragte en smuk og meningsfuld sommer i Prag.

Foredrag og undervisere

Når vi designer og organiserer programmerne, følger vi altid to kerneværdier - oplevelse og inspiration. Hver sommer, i tre uger, underviser vi vores studerende 30 praktiske emner, der sjældent kommer til akademiske læseplaner. Disse 30 emner vælges meget omhyggeligt for at sikre, at de forbliver relevante og er dækket af 30 forskellige aktive fagfolk, der betragtes som eksperter inden for deres områder. Blandt vores talere er Radek Špicar (præsident, Aspen Institut), Leoš Dvořák (leder af digitalisering, Valeo), Václav Nekvapil (administrerende partner, CEC-regeringsforbindelser), Klára Sommerová (medstifter og leder, (S) právně), Miroslav Černý (koordinator for afdelingen for intellektuel ejendom, ŠKODA AUTO, as), Petra Hrušková (manager, Global TA Operations hos Red Hat), Pavlína Louženská (forretnings- og innovationsstrateg, 2FRESH Prag) og mange andre.

Praktikophold fra ECCE

ECCEDU-programmer handler ikke kun om at bruge tid i klasseværelset; tværtimod. Efter tre uger med intensive praktiske kurser får vores studerende en ændring i at bruge og forbedre deres frisk-erhvervede viden ved at gå på en fire-ugers lang praktikplads i et af de øverste niveau virksomheder, der opererer i deres sektor.
Vi samarbejder med virksomheder som Siemens, UniCredit Bank, Lego, Coca-Cola; advokatfirmaer som DLA Piper, Clifford Chance, Linklaters; og studios som Jestico, Whiles Architecture og Chapman Taylor Architects, såvel som mange andre, for at give værdifulde oplevelser, færdigheder og know-how.

Alle vores partnere er opmærksomme på det enorme kløft mellem traditionel uddannelse og virkelighedssituationer; derfor blev de med glæde enige om at deltage i at forberede vores studerende til at blive succesrige fremtidige ledere og anerkendte eksperter på deres respektive områder.

Stor modtagelse og eksamen

Traditionelt åbner vores sommerprogrammer med en velkomst galakveld for ECCEDU-studerende. Denne begivenhed giver en mulighed for at møde inspirerende mennesker, såsom stiftere, advokater og virksomhedsledere, og også at møde andre ECCEDU-studerende.
I programmets forelæsningsperiode arrangerer vores medarbejdere forskellige teambuilding-begivenheder, hvor studerende kan deltage i forskellige fritidsaktiviteter og introducere dem til europæisk kultur. Vi arrangerer flugt-spil og laserspil eller går på sightseeing i Prag for at opdage traditionelle produkter og shoppe souvenirs. Ture rundt i Den Tjekkiske Republik og i udlandet er også arrangeret: Tidligere har studerende rejst til Český Krumlov, Kutná Hora, Wien og Berlin.

Et ECCEDU-certifikat leveres i slutningen af hvert program under en uformel uddelingsceremoni, normalt i form af en aftengrillbegivenhed. Derudover giver praktikvirksomhederne anbefalingsbrev eller praktikcertifikater.

Placeringer

Prag

Address
Prag, Prag, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig