European Centre for Career Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

European Centre for Career Education giver praktisk uddannelse i form af unikke sommerprogrammer inden for lov, international forretning og arkitektur. ECCE har to hovedmål, uddanne unge og talentfulde studerende om, hvordan erhvervslivet virkelig virker og samtidig skabe forretningsmuligheder for de virksomheder, vi samarbejder med.

Den teoretiske basis for programmerne er dækket af forelæsninger fra eksperter på det valgte område. Den praktiske erfaring opnås ved praktik i et af de kendte virksomheder som Siemens, Unicredit, Huawei, T-Mobile, DLA Piper eller Lego. , der foregår i Prag såvel som andre byer rundt om i verden. ECCEs sommerprogrammer er velegnede til universitetsstuderende og kandidater, der ønsker at udvide deres viden og få mere erfaring, før de starter karriere.

Sommerprogrammer

ECCE blev oprettet for at give en langsigtet løsning på utilstrækkelig praksis for forældede uddannelsessystemer og karrierehøring uden praktisk grund. Vi brøder den akademiske viden med den virkelige livserfaring sammen med takknemmelsen til de teoretiske fodgængeruniversiteter giver. Vi mener, at kombinationen af teoretisk viden og praktiske færdigheder er en væsentlig forudsætning for, at de studerende bliver succesfulde på deres fremtidige områder. Vores to måneder lange sommerprogrammer er fokuseret på lov, international business og arkitektur. Programmerne består af tre uger af intensive praktiske kurser og fire uger af praktikophold i et af de 250 internationale virksomheder rundt om i Schengenområdet.

I de senere år er ECCE-sommerprogrammet i lov blevet det største juridiske uddannelsesprojekt mellem Europa og Kina. I 2018 modtog vi mere end 650 ansøgninger fra 50 lande over hele verden og hilste 200 studerende, der blev accepteret til programmet, tilbringe en smuk sommer i Prag. På grund af den igangværende succes planlægger ECCE at udvide sine programmer til andre regioner med to nye steder, der åbner i New York og Warszawa i 2019.

Forelæsninger og praktikophold

Hver sommer lærer vi vores studerende 30 nutidige praktiske emner om tre uger på aktuelle emner, der overvejende ikke er inkluderet i akademiske læseplaner. Alle emner er forelæset af 30 forskellige højttalere, der betragtes som eksperter og fagfolk på deres respektive områder. Blandt vores højttalere er der navne som Padden Guy Murphy (Global Head of Policy)

Praktikophold fra ECCE

ECCE-programmer handler ikke kun om at bruge tid i klasseværelset. Efter tre uger af intensive praktiske kurser får vores studerende en chance for at bruge og forbedre deres nyopkøbte viden i et rigtigt arbejdsmiljø ved at have en fire-ugers lang praktikplads hos et af de øverste niveauer, der opererer i deres sektor.

Vi kan regne med virksomheder som Siemens, UniCredit Bank, T-Mobile, Lego eller advokatfirmaer som DLA Piper, Clifford Chance, Allen

Alle vores partnere er velbevidste om det enorme forskel mellem traditionel uddannelse og virkelige situationer; Derfor indvilligede de med glæde i at samarbejde med ECCE for at bygge bro over det kløft og at deltage i forberedelsen af vores elever til at blive succesfulde fremtidige ledere og velkendte eksperter på deres respektive områder.

OBOR Professional Training Program (nyt projekt)

Det faglige uddannelsesprogram fokuserer på at hjælpe elite unge kinesiske advokater med at opnå værdifuld erfaring og global forretningspraksis fra det europæiske retlige miljø og give dem mulighed for at være en del af et juridisk team i førende europæiske advokatfirmaer. Programmets prioritet er at opbygge relationer mellem europæiske og kinesiske advokatfirmaer, som derefter kan bruges af vores partnere til at udvide deres forbindelses- og referencenetværk samt etablere et tillidsfuldt og gensidigt fordelagtigt samarbejde, der vil vare i lang tid . Sammen vil de kunne lære af de divergerende arbejdsmiljøer og kulturer samt hjælpe hinanden med at forstå forskellene mellem dem.

Programmet er opdelt i to dele og tager i alt fem til otte uger. Det starter i Kina den første uge med tvistbilæggelsesuddannelsen arrangeret af det internationale handelskammer, og derefter fulgt i Europa af de skræddersyede designforedrag om særlige juridiske emner organiseret af ECCE. Nøgleelementet i programmet er praktikpladsen hos førende europæiske advokatfirmaer.

Kinesisk Fællesskabsbygningspartnerskab

ECCE har et solidt fodfæste, ikke kun i high-end juridiske sektorer, men også forbindelser med boutique advokatfirmaer i forskellige jurisdiktioner. Derfor er vi i stand til at give vores partnere hjælp til en global standard og en specialitet inden for det kinesiske marked. Vi lærer om vores partners specialiteter i dybden og kender deres virksomheder godt. Ved at indføre og arrangere møder for vores kinesiske partnere med advokatfirmaerne i EU kan vores partnere udvide deres netværk, få deres brandsikkerhed effektivt og udvikle deres forretning direkte i det pågældende område på internationalt plan.

Hovedprojektet i det kinesiske partnerskabsprojekt er at opbygge et stærkt samfund. Dette vil hjælpe vores partnere med deres forretningsvækst, især ved at introducere og forbinde dem
til de mest succesrige virksomheder og iværksættere fra forskellige regioner og sektorer. Ved at være en del af dette samfund giver dette dem en chance for at mødes og diskutere et potentielt, gensidigt fordelagtigt samarbejde.

For vores partnere er vi ikke kun "på papiret", men vi er klar til at hjælpe dem til enhver tid.

Officielt lancering i Shenzhen i foråret 2019.

Placeringer

Prag

Address
Prag, Prag, Tjekkiet