Anomalia - Professional Training in 3D Animation

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Anomalia er en faglig uddannelse i animation betjener unge kunstnere og arbejder fagfolk siden 2008 som en eksklusiv mulighed for at opgradere deres kunstneriske og teknologiske færdigheder i er moderne animation film og kunst.

Anomalia vært for bedste professionelle kunstnere fra branchen og studios såsom PIXAR, Valve, Aardman Animations, Blue Sky Studios og andre Hvert år holder vi en serie af high-end animation (computerbaseret) kurser til støtte kunstnere og fagfolk i deres kamp til konstant vokse i et hårdt og udfordrende animation industrien. Animation er hårdt. For at overleve som animator i et meget udfordrende global industri, er man nødt til altid vokse og blive bedre.

Vi give en sådan intensiv og dedikeret mulighed for at tage lange skridt fremad for animatorer fra branchen eller håbefulde junior animatorer, men i en kortere tid, så andre midler til rådighed (såsom selvstændige undersøgelse, læring på et egentligt projekt, online skolegang, klassiske uddannelser) . Hvorfor hjælper vi dig videre hurtigere? Fordi vores indstilling er en isoleret, smukke sted, inspirerer folk, er dedikeret og meget intens, kun tid til animation og sjov. Og de bedste animatorer elsker at komme hvert år til at opleve det og hjælpe animatorer så godt.

Kom og slutte sig til os, og de bedste professionelle animatorer vil hjælpe dig til at øge din karriere. Arbejd hårdt og studere, mens du nyder dejlige sommer med ligesindede og top kunstnere fra bedste studier i verden. Der er ingen andre sted ligesom Litomysl. Der er ingen anden program som Anomalia.

Anomalia er i TOP 20 internationale animation skoler ved Animation Career anmeldelse.

VORES VISION

Boost karriere af unge talenter og branchefolk i animation industrien gennem opgradere deres kunstneriske og teknologiske færdigheder i er moderne animation film og kunst.

Anomalia HISTORIE

2008

Produktion af animerede projekter med en præsident af franske producenter Christian Davin (FR) og en dygtig producer Mike Robinson (UK) Creative Production med Isaac Kerlow, lang tid direktør i Disney Character Animation Masterclass med Kyle Balda fra PIXAR

2009

Storytelling med Isaac Kerlow fra Disney Making of Animerede Projekter præsentationer af 5 studier fra Danmark, Polen, Frankrig, Tjekkiet

2010

3D Character Animation kursus med Dripha Benseghir (Les Gobelins), Andy Schmidt (PIXAR), Rich Quade (PIXAR) Programmering i Maya kursus med Aaron Walsman (Blue Sky) Produktion Practices kursus med BZ Petroff (LucasArts)

2011

3D Character Animation med Michelle Meeker (Animation Mentor), Andy Schmidt (PIXAR), Rich Quade (PIXAR) Tips og tricks til Animatorer med Keith Lango (ventil) Rigning for en spillefilm med Victor Vinyals (Aardman Animations)

2012

3D Character animation med Keith Lango (ventil), Matt Majers (PIXAR), Royce Wesley (PIXAR) Character design til 3D Film med Jonny Duddle (Aardman Animations) Studio Pipeline med Kay DELVENTHAL Pantomime for Animatorer kursus med Robert Bennett (Les Gobelins) Animation af en Short Film I. med Kenny Roy (Acronyx, Animation Mentor)

2013

3D Character Animation med Keith Lango (ventil), Andy Schmidt (PIXAR), Rich Quade (PIXAR) Avanceret Cartoon Rigging med Josh Carey (REEL FX) Storytelling med Isaac Kerlow (tidligere Disney) Animation af en Short Film II. Med Anthony Wong (PIXAR)

2014

Workflow og personlig forbedring med Mike Belzer (ventil) Klarhed i Animation med Neil Helm (PIXAR) High-End polske og detaljer med Jason Schleifer (DreamWorks) Animation af en Short Film III. Med Keith Lango (ventil)
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Sommer animation program

på universitet Fuldtid 10 - 40 dage July 2019 Tjekkiet Prague

Anomalia er en faglig uddannelse i 3D-animation betjener unge kunstnere og arbejder fagfolk siden 2010 som en eksklusiv mulighed for at opgradere deres kunstneriske og teknologiske færdigheder i er moderne animation film og kunst. Programmet er hostet af de bedste professionelle kunstnere fra industrien og studios såsom PIXAR, Valve, Aardman Animations, Blue Sky Studios og andre. [+]

ANSØG NU

Anomalia Programmet opretter en fokuseret miljø for udvikling af færdigheder, der er nødvendige i animation projekter under vejledning af en erfaren mentorer. Men nøglen til succes for moderne animation projekter er ikke kun i at have kendskab til de principper og metoder, men også at vide, hvordan man arbejder i et team. Anomalia til formål at give en sådan bonus mulighed for teamwork blandt deltagerne.

Hvert kursus af programmet kan tages hver for sig.

Bemærk, at kurserne primært er rettet mod mellemliggende til avancerede animation kunstnere!

Tilmeld dig vores program på www.anomalia.eu

Kursus 1: Animate for Spil med Kenny Roy (Acronyx) ... [-]