Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School åbnede i 2007, er et joint venture mellem Le Cordon Bleu International og Dusit International - en af ​​Thailands førende hotel mærker.

Skolen ligger i hjertet af Bangkoks berømte Silom-kvarter, ved siden af ​​Dusit Thani Hotel, og nemt tilgængelige for MRT metro eller BTS SkyTrain. Skolen er en moderne state-of-the-art facilitet, der tilbyder alle de standard Le Cordon Bleu programmer samt en professionel Thai Cuisine program unik for Le Cordon Bleu Dusit. Alle klasser bliver undervist på engelsk og skolen accepterer både thailandske og internationale studerende fra hele verden.

Overveje at komme til fantastiske Thailand - delstaten smil - at opleve det bedste af fransk og det bedste af thailandske kulinariske kunst uddannelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Fransk køkken diplomuddannelse

på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 måneder April 2019 Thailand Bangkok + 1 mere

Le Cordon Bleu Cuisine kurser giver de studerende de grundlæggende kulinariske færdigheder fra anvendelse af kulinariske udstyr til planlægning og udførelse af udsøgte retter. Som løbet skrider frem, er teknikker lag oven på hinanden [+]

Le Cordon Bleu Cuisine kurser giver de studerende de grundlæggende kulinariske færdigheder fra anvendelse af kulinariske udstyr til planlægning og udførelse af udsøgte retter. Som løbet skrider frem, teknikker er lagdelt oven på hinanden og bliver mere kompliceret. Demonstrationerne bliver mere menu orienteret, inkorporerer aspekter af organisation, forberedelse, balance og timing. Fokus er på at undervise de teknikker gennem den berømte Le Cordon Bleu opskrifter.

Le Cordon Bleu Basic Cuisine Course åbner døren til eventyr og traditioner franske køkken. Studerende også lære at bruge og integrere krydderier, urter og krydderier i deres opskrifter producerer en række forskellige varianter, som supplerer de retter tilberedt.... [-]


Konditori diplomuddannelse

på universitet Fuldtid 3 - 9 måneder April 2019 Thailand Bangkok

Le Cordon Bleu Patisserie kurser tilbyder en energisk og spændende lektion giver de studerende til at beherske de teknikker til klassiske konditori, samtidig blive introduceret til alle aspekter af køkkenet. De studerende gradvist lærer at forberede [+]

Le Cordon Bleu Patisserie kurser tilbyder en energisk og spændende lektion giver de studerende til at beherske de teknikker til klassiske konditori, samtidig blive introduceret til alle aspekter af køkkenet. De studerende gradvist lærer at forberede et bredt udvalg af kager serveret i restauranter, Pattisserie butikker og tearooms gennem de klassiske og moderne franske desserter, avancerede teknikker i chokolade og sugarwork.

BASIC konditori

Denne spændende kursus introducerer de forskellige kombinationer, egenskaber og anvendelser af Konditori som eleverne gradvist lærer at forberede et bredt udvalg af kager, desserter og kager.

Undersøgelse moduler: - French Pastry begreber og definitioner - Grundlæggende dej - Introduktion til cremer og fyldninger - traditionelle desserter og kager, klassiske teknikker og grundlæggende dekoration - Masking og glaçage... [-]


Professionelle thailandske køkken diplomuddannelse

på universitet Fuldtid 9 måneder April 2019 Thailand Bangkok

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School er en fransk-Thai joint venture. Vi er den første skole i det globale netværk af Le Cordon Bleu skoler, der tilbyder en professionel thailandsk madlavningskursus. Vi er meget stolte af dette initiativ [+]

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School er en fransk-Thai joint venture. Vi er den første skole i det globale netværk af Le Cordon Bleu skoler, der tilbyder en professionel thailandsk madlavningskursus. Vi er meget stolte af dette initiativ.

Denne innovative Professional Thai Cooking kursus er skabt af ekspert thailandske kokke og der undervises på samme måde, som det franske køkken er: brug af - Watch, Lær & Do metode - hvor de studerende observerer en thailandsk madlavning demonstration af vores ekspert kokke - efterfulgt af hænder -on praksis i vores praktiske køkkener til hver opskrift.

Kurset giver en omfattende professionel Thai Cuisine læseplan med mere end 200 opskrifter på traditionelle, regionale, kongelige og moderne moderne thailandske retter - med lejlighedsvis gæst demonstration af kendte nutidige moderne thailandske køkken kokke. Programmet omfatter også undervisning i den fine kunst af frugt og grøntsager udskæring. Vores thailandske køkken klasser omfatter også grundlæggende indledende moduler i restaurant forvaltning emner, som er ideel for dem, der ønsker at blive en thailandske køkken kok eller åbne en thailandsk restaurant i Thailand eller i udlandet.... [-]