Læs den officielle beskrivelse

HUFS Spirit: Beacon of the Global Era

Hankuk University Of Foreign Studies blev grundlagt i 1954 for at producere talentfulde individer, som kunne fremme Koreas modernisering og årsagen til verdensfred. Baseret på ægte forståelse og dyb kærlighed til det koreanske folk og menneskeheden har HUFS underholdende ånd hjulpet Korea med at etablere en stor tilstedeværelse i verden og overvinde den nationale modgang fra koreakrigen.

HUFS vil fortsætte med at arbejde for fred for hele menneskeheden gennem sin løbende søgning efter sandheden og skabe en ny kultur. Dette vil primært medføre at koncentrere alle sine ressourcer på at fremme talentfulde mennesker til Korea i verden og for verden i Korea.

Uddannelsesfilosofi

Inspireret af ideen om fri demokrati fremmer HUFS udviklingen af ​​elevernes individualitet og bygger deres lederskabsegenskab for at gøre dem højt kvalificerede mennesker af den art, der kan bidrage til udviklingen af ​​Korea og verden.

I processen er det aldrig fra den grundliggende ånd af "sandhed, fred og skabelse." HUFS bevæger sig også for at etablere sin uafhængighed som en privat skole, mens den aldrig taber sin natur som en offentlig uddannelsesinstitution.

HUFS søger desuden at differentiere sig fra andre højere læreanstalter og opretholde sin særpræg, som det fremgår af skolens navn.

Stiftende Ånd

Sandhed: Sandheder, der styrer vores liv som beacons i horisonten Vi dedikerer vores liv til søgen efter sandhed og styrker grundlaget for alle akademiske studier med sandhedens lys, udvidelse af vores viden og erfaring om os selv og verden.

Fred: Gensidigt fordelagtige forhold mellem individer, mellem nationer og mellem menneskeheden og naturen HUFS er viet til akademisk og kulturel udveksling med andre etniske grupper og dem, der opretholder andre ideologier for at bane vejen for dialog og aftale af menneskeheden, så i sidste ende menneskeheden kan fredeligt eksistere og trives

Oprettelse: Fremme af koreansk kultur for at berige verden Grundlagt på grundlag af landets kærlighed, fremmer HUFS den koreanske kultur for at berige verden i en tid med åbenhed og udgør grundlaget for skabelsen af ​​en ny kultur, der er egnet til globalisering.

Uddannelsesfilosofi

HUFS henter sin uddannelsesfilosofi ud fra ånden i skolens motto, sandhed, fred og kreativitet . Studerende opfordres til at omfavne idealerne om liberalt demokrati og at dyrke en følelse af individualitet og lederskab for at bidrage til landets berigelse og velstand og verden som helhed.

HUFS Mål

HUFS dyrker oplyste borgere med et globalt perspektiv og kreative fagfolk, som vil føre til fusion af verdens kulturer i fremtiden. Studerende er uddannet i den liberale kunst, der omfatter humaniora samt de sociale og naturvidenskabelige at opbygge et solidt fundament af viden.

Desuden er eleverne uddannet på et eller flere fremmedsprog, en fremtrædende funktion og prioritet på HUFS. Sammen med sprogundervisningen er studiet af regional geopolitik, økonomi, samfund og kultur i forskellige dele af verden for at opdrage sande borgere i verden.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Hankuk University Of Foreign Studies

Den internationale sommersession på koreansk ... [+]

** 2020 ISS-plan: 16. juli - 14. august (Indtjekning: 15. jul, Udtjekning: 15. august)

Program højdepunkterCosmopolitan

Under den internationale sommersession på HUFS, der er blevet nationalt rangeret som den mest kosmopolitiske campus i Korea, har eleverne mange muligheder for at interagere med udenlandske studerende fra forskellige lande samt lokale koreanske studerende.

Verdensklasse fakultet

ISS inviterer mange verdensberømte forskere i asiatiske studier og international business til at undervise i sommersessionen. Disse inviterede professorer fra prestigefyldte udenlandske universiteter sammen med det deltagende HUFS-fakultet gør ISS-uddannelsen virkelig konkurrencedygtig i globaliseringens alder.... [-]

Sydkorea Seoul
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
4 - 5 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Address
107 Imun-ro, Dongdaemun-gu, Seoul, Korea
02450 Seoul, Seoul, Sydkorea
Address
Global Campus 81, Oedae-ro, Mohyeon-eup, Cheoin-gu, Yongin-si,
17035 Gwangju-si, Gyeonggi-do, Sydkorea