Læs den officielle beskrivelse

Pulserende, multikulturel og dynamisk, det Johannesburg Universitet (UJ) deler tempo og energi kosmopolitiske Johannesburg, den by, hvis navn den bærer. Stolt sydafrikanske, universitetet er i live ned til sine afrikanske rødder, og velforberedt for sin rolle i aktualisere det potentiale, de videregående uddannelser gælder for kontinentets udvikling.

Den fænomenale succes for universitetet er en, der har overrasket kritikere og vandt over skeptikere. At være en institution, der roser sig i sin tilgængelige ekspertise, efter kun 11 år UJ har etableret sig som en institution i den globale ekspertise og verdensklasse statur.

I sine første fem leveår, UJ fordoblet sin akkrediterede forskningsresultater og øget antallet af fremtrædende sydafrikanske Research Stole fra ingen til syv. Denne bemærkelsesværdigt resultat blev nået i god tid inden det fastsatte mål for 2015. 2010 forskning resultat Det var resultatet af UJ ønske, i den indledende periode, til at etablere UJ som en grundig forskning fokuseret universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet optaget til den højt respekterede konsortium af 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en vigtig blåstempling af den stigende internationale statur UJ.

UJ prale verdensklasse, internationalt anerkendte akademiske programmer baseret på læseplaner informeret af banebrydende udvikling i både bachelor og postgraduate uddannelse. UJ programmer inden for sine ni fakulteter, er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet og for globalt medborgerskab. Universitetet har fire campusser, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Baseret på valg af UJ Orange Tæppe førsteårsstuderende - dem med en APS score lig med og større end 40 point - flagskibsprogrammerne omfatter: Regnskab; Elektrisk og elektronisk / mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / HD Law; Matematik / anvendt matematik; IT / Computer Sciences; Humanfysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og læreruddannelsen.

For at gøre UJ undervisningsmæssige, forskning og innovation mål til en realitet, UJ har i løbet af de seneste otte år, investeret i over R2 milliarder i opgradering og udvidelse af levende og læring faciliteter på alle sine campusser og til at skabe et sikkert og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både medarbejdere og studerende.

UJ også indført håndholdte enheder (en tablet eller bærbare computer) i første års klasseværelser i 2014, i et forsøg på at forbinde disse unge hjerner med den verden af ​​e-viden, som de vokser i, og at omdanne deres evne til at bidrage og konkurrere.

UJ Graduate succesrate er nu 83,4%, og den samlede årlige graduate produktion er på over 11.400 studerende. Universitetets første år Experience-programmet (FYE), et initiativ der tilbyder faglige færdigheder forstærkning med en accent på studerende mentorordninger medstuderende, er en af ​​de støtteprogrammer, der hjælper lette skole til universitet overgang. Næsten 1.300 studerende tutorer, valgt fra tredje-års niveau og op, fungerer som en grænseflade mellem studerende og undervisere. UJ også indført akademiske rådgivere i kollegier og godkendt off-campus indkvartering faciliteter. Under UJ Academic Excellence program, er 250 studievejledere betjener 2.000 første-års studerende på 25 boliger.

Bemærkelsesværdige, også er at UJ, med mere end 49.500 elever; 2.300 internationale studerende; 6.700 kandidater og berømte videnskabelige medarbejdere, er en institution med en beundringsværdig graduering sats. UJ er hjemsted for 133 bedømte forskere, hvoraf seks er A-mærket, og har syv National Research Foundation stole. Derudover er det producerer flest sorte revisorer på alle akkrediterede boligområder universiteter i landet.

Mens UJ forfølger globale ekspertise og statur, påtænker at universitetet nationalt lydhør på en måde, som kun UJ kan. I denne forbindelse blandt Sydafrikas seks førende universiteter, kun UJ held giver adgang til næsten 2.000 første års studerende, der kommer fra de fattigste samfund, at give dem, hvor det er nødvendigt, med top-up NSFAS finansiering, stipendier og to sunde måltider om dagen .

I de næste ti år, har UJ sæt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence i forskning og innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En international profil Fit for Global Excellence og statur.
En fremragende Student Experience.
Active Global Reputation Management, og
En institution og People Fit for Global Excellence og statur.

Vision

En international Universitet valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sin samfund til at omdanne og tjene menneskeheden gennem innovation og samarbejde udøvelse af viden.

Værdier

IMAGINATION SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Udformning af fremtiden

Tænker uafhængigt
Udvikling af en kosmopolitisk identitet
Udstiller ambitioner og drev
Vedtagelsen iværksættervirksomheder tilgange

Learning sammen fra vores mangfoldighed

Gør kloge beslutninger kollektivt

Inddragelse meningsfuldt med hinanden
Visning af gensidig respekt
førende consultatively

Udvikle bæredygtigt gennem kreative bidrag

Introspecting for fornyelse

Innovation for det fælles gode
Gør positiv forandring
Drage fordel af oversete muligheder

Treasuring akademisk frihed

Søger balance i forfølgelsen af ​​viden

Facing udfordringer med mod og tjene tillid
Handle ansvarligt ved at være fair, konsekvent og gennemsigtig
Deltagelse i og hjælpe samfundet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til at udtrykke medfølelse, retfærdighed, gensidighed, værdighed, harmoni og menneskelighed af hensyn til at opbygge, vedligeholde og styrke fællesskabet. Ubuntu taler til vores inter-forbundethed, vores fælles menneskelighed og ansvaret for at hver der flyder fra vores forbindelse.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

University of Johannesburg

Formålet med Advanced Diploma in Remedial Education er at levere professionelt kvalificerede remedial lærere og specialister for læringsstøtte, der kan arbejde i enten in ... [+]

Formålet med Advanced Diploma in Remedial Education er at levere professionelt kvalificerede remedial lærere og specialister for læringsstøtte, der kan arbejde i enten inkluderende almindelige klasseværelser eller specialskoler. Dette gøres ved at give lærere integreret teoretisk viden, praktiske færdigheder, specialiseret kompetence og erfaring med evidensbaseret praksis omkring pædagogik og didaktik i afhjælpende uddannelse for elever, der oplever specifikke læringsforstyrrelser.

MålgruppeLærere, der ønsker at videreføre deres uddannelse og ekspertise som afhjælpende lærere og læringsstøttespecialister.Lærere fra alle faser, almindelige skoler og specialbehov skoler ville drage fordel af dette eksamensbevis.Distriktsembedsmænd fra Institut for Uddannelse, der støtter elever, der kræver afhjælpende uddannelse.Adgangskrav... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med avanceret diplom er at forberede den studerende til videre læring inden for områderne regnskab, revision og beskatning. Programmet vil også forberede den stu ... [+]

Formålet med avanceret diplom er at forberede den studerende til videre læring inden for områderne regnskab, revision og beskatning. Programmet vil også forberede den studerende til arbejdsmarkedet ved at give den studerende mulighed for at anvende integreret viden og avanceret konceptuel tankegang til komplekse problemer inden for regnskab, revision og beskatning.

Indgangskrav

Indgangskravene til det avancerede eksamensbevis i bogføring er et eksamensbevis eller nationalt eksamensbevis med økonomisk regnskabsføring, revision eller intern revision og beskatning på 3. årstrin og grad 12 matematik med mindst APS på 4. Studerende med en APS under 4 for matematik eller med Grad 12 Matematisk Læseevne vil kun blive taget i betragtning efter afslutningen af modulet for matematik til diplomstuderende, der tilbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet ved University of Johannesburg til alle 2. og 3. års diplomstuderende, der er interesseret i at fortsætte videre studier på University of Johannesburg .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Advanced Diploma in Retailing er at udvikle den anvendte og praktiske kompetence hos kandidaten til erhvervelse, forståelse og anvendelse af detailhandelspri ... [+]

Formålet med Advanced Diploma in Retailing er at udvikle den anvendte og praktiske kompetence hos kandidaten til erhvervelse, forståelse og anvendelse af detailhandelsprincipper. Det giver en intensiv, fokuseret og anvendt specialisering inden for retailområdet for at sikre, at kandidaterne har en dyb og systematisk forståelse af aktuelle tankegang, praksis, teori og metodik inden for retailområdet.

Adgangskrav

En ansøger skal have en passende eksamensbevis eller bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation på NQF niveau 6 som fastlagt af et statusudvalg. Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at give de studerende viden og færdigheder til at udvikle softwareløsninger til at løse forretningsproblemer effektivt ved hjælp af de ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at give de studerende viden og færdigheder til at udvikle softwareløsninger til at løse forretningsproblemer effektivt ved hjælp af de nyeste teknologier. Det producerer diplomaten med de teoretiske og praktiske færdigheder, der er indstillet til at anvende de nyeste teknologier og værktøjer, når der udvikles en optimal softwareløsning til en virksomhed.

Adgangskrav

Enhver passende bachelorgrad eller 3-årig diplom i informationsteknologi med mindst et års softwareudviklingserfaring. Ansøgere har brug for et gennemsnit på 60% i løbet af deres sidste studieår.

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Advance Diploma er at udvide og uddybe viden, forståelse, indsigt og færdigheder med det formål at videreuddanne sig i økonomi. Programmet er designet til at ... [+]

Formålet med Advance Diploma er at udvide og uddybe viden, forståelse, indsigt og færdigheder med det formål at videreuddanne sig i økonomi. Programmet er designet til at forberede den studerende på jobmarkedet ved at give dem værktøjer til den korrekte fortolkning og forståelse af økonomien på et mikroøkonomisk og makroøkonomisk niveau inden for rammerne af det forretningsmæssige miljø.

Indgangskrav

Indgangskravene til det avancerede eksamensbevis i økonomi er et eksamensbevis, nationalt eksamensbevis eller BTech med økonomi som hovedfag op til 3. års niveau (med et gennemsnit på 55% for økonomi 3 OG et samlet gennemsnit på 55% for den relevante kvalifikation OG en minimum APS på 4 for matematik). Studerende med en APS under 4 for matematik eller med grad 12 matematisk litteratur vil kun blive taget i betragtning efter vellykket afslutning af modulet Matematik til diplomstuderende, der tilbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet til alle 2. og 3. års diplomstuderende, der er interesseret i at fortsætte videre studier på Universitet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med avanceret diplom er at forberede studerende til diplom eller nationalt diplom til videreuddannelse inden for økonomistyring og ledelsesregnskab. ... [+]

Formålet med avanceret diplom er at forberede studerende til diplom eller nationalt diplom til videreuddannelse inden for økonomistyring og ledelsesregnskab.

Programmet vil forberede den studerende til arbejdsmarkedet ved at sætte dem i stand til at anvende integreret viden og avanceret konceptuel tankegang til innovativt at løse komplekse problemer inden for økonomistyring.

Indgangskrav

Indgangskravene til det avancerede eksamensbevis i økonomistyring er et eksamensbevis eller nationalt eksamensbevis med økonomiregnskab og ledelsesregnskab på 3. årstrin og grad 12 matematik med mindst APS på 4. Studerende med en APS under 4 for matematik eller med klasse 12 Matematisk litteratur vil kun blive taget i betragtning efter afslutningen af modulet til matematik til diplomstuderende, der tilbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet ved University of Johannesburg til alle 2. og 3. års diplomstuderende, der er interesseret i at fortsætte videre studier på University of Johannesburg .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med avanceret diplom i finansielle markeder er at udvikle den studerendes viden om disciplinen på finansielle markeder og handel. ... [+]

Formålet med avanceret diplom i finansielle markeder er at udvikle den studerendes viden om disciplinen på finansielle markeder og handel. Programmet består af et fokuseret læseplan for at forberede den studerende til en karriere på de finansielle markeder. Læreplanen omfatter ti emneområder, der spænder fra introduktion til finansielle markeder til teori om virksomhedsbegivenheder til handel med finansielle markeder og afslutning af finansielle markedstransaktioner. Mestring af læseplanen giver studerende mulighed for at syntetisere principper på det finansielle marked og anvende finansielle instrumenter på en professionel måde. Grundlæggende kendskab til globale investeringer, der er relevante for finansmarkedsbranchen, opnås, så den kvalificerede studerende kan arbejde i dagens verden af professionel finansmarkedsindustri. Programmet lægger vægt på kompetence, integritet og anvendelse af etik i et professionelt miljø. Den succesrige studerende får et globalt og sydafrikansk finansmarkedsperspektiv og en dybdegående forståelse af markedspladsen, som giver dem en konkurrencefordel for beskæftigelsen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Advance Diploma er at forberede Diploma- eller National Diploma-studerende inden for ejendomsvurdering og forvaltning. Det vil også give en mulighed for stud ... [+]

Formålet med Advance Diploma er at forberede Diploma- eller National Diploma-studerende inden for ejendomsvurdering og forvaltning. Det vil også give en mulighed for studerende at blive professionelle ejendomsmæglere efter vellykket gennemførelse af kravene fra det sydafrikanske råd for ejendomsvurderingsprofessionen (SACPVP).

Indgangskrav

Indgangskravene til det avancerede eksamensbevis i ejendomsvurdering og ledelse er et eksamensbevis eller nationalt eksamensbevis med specialisering i ejendomsadministration eller tilsvarende og grad 12 matematik med et minimum APS på 4. Studerende med en APS under 4 for matematik eller med grad 12 matematisk litteratur vil kun blive taget i betragtning efter afslutningen af modulet for matematik til diplomstuderende, der tilbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet ved University of Johannesburg til alle andet og tredjeårs diplomstuderende, der er interesseret i at fortsætte videre studier på University of Johannesburg .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Certificate

University of Johannesburg

Institut for Kvalitet og Operations Management på University of Johannesburg tilbyder certifikatkurser til personer, der gerne vil opgradere deres formelle kvalifikation. ... [+]

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Udvid dine markedsføringshorisonter ved at deltage i vores meget anerkendte program inden for marketing og kundecentricitet designet til at imødekomme behovene hos prakti ... [+]

Finder du dig selv i en position, hvor du skal gøre markedsføring for din enhed eller organisation, og har du virkelig brug for bedre marketingviden? Din holdning udelukker den lange vandring for at opnå en markedsføringskvalifikation, og at studere med en flok skoleferier appellerer heller ikke til dig. Alligevel er du nødt til at finde en måde at blive en succesrig marketingmedarbejder.

Læs videre .... fordi vejen til markedsføringssucces løber gennem certifikatet i marketingHvem skal deltage?

Kandidater, der skal ansøge, inkluderer:

Mennesker i marketing-, salgs- eller PR-stillinger, som ikke har nogen marketinguddannelse.Mennesker fra forretningsenheder, der i stigende grad har brug for at markedsføre deres forretningsenhed eller de tilbudte produkt / tjenester.Folk, der ønsker at supplere deres tekniske eller tekniske færdighedsbase med marketingekspertise.Formålet med kvalifikationen... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

University of Johannesburg

Målet med kvalifikationen er at udvikle den studerende ... [+]

Målet med kvalifikationen er at udvikle den studerendes anvendte og kognitive kompetencer inden for erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af ledelsesinformation og beslutningsstøtte. Den studerende skal være i stand til at analysere og forklare virksomheds- og miljødata, information og systemer i sammenhæng med en virksomhed og dets forretningsmiljø og vurdere og fortolke den eksterne virkning af beslutninger. Den studerende skal også være i stand til at reflektere over hans / hendes ledelsesmæssige beslutninger og applikationer til at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af specialiserede ledelsesfunktioner i industrien for at kontekstualisere deres læring til deres forretningsmiljø og sætte pris på forbedringer og interventioner, de kan påvirke i deres arbejdsmiljøer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der har et eksamensbevis i PR og kommunikation, skal kunne udføre specialiserede PR-aktiviteter; fremstille kommunikationsmedier til public relations-sammenhæ ... [+]

Studerende, der har et eksamensbevis / udvidet eksamensbevis i public relations og kommunikation, skal kunne:

Udfør specialiserede PR-aktiviteter.Producer kommunikationsmedier til public relations-sammenhæng.Brug teori til at forme den bredere kontekst, som en PR-praktiserende praktiserer.Brug administration og lederskabsegenskaber som PR-professionel.Læreplan for eksamensbevis i public relations og kommunikation

Formål: Formålet med kvalifikationen er at udvikle i den studerende kompetence til at planlægge, anvende, implementere og evaluere public relations og kommunikationsstyringspraksis i en række forretningsmæssige og sociale sammenhænge. Læreplanen for programmet Diploma (Public Relations og Kommunikation) består af 25-semestermoduler sammensat som følger:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med eksamensbeviset i finansielle tjenester er at udvikle den studerendes viden inden for finansielle tjenester og dens operationer. ... [+]

Formålet med eksamensbeviset i finansielle tjenester er at udvikle den studerendes viden inden for finansielle tjenester og dens operationer. Programmet består af et fokuseret læseplan for at forberede den studerende til en karriere i finanssektoren. Mestring af læseplanen giver studerende mulighed for at syntetisere principper for finansielle tjenester driftsmæssigt på en professionel måde. Grundlæggende viden om globale finansielle tjenester, der er relevante for finansservicesektoren, opnås, så den kvalificerede studerende kan arbejde i nutidens verden inden for den professionelle branche for finansielle tjenester. Programmet lægger vægt på 5 kompetence, integritet og anvendelse af etik i et professionelt miljø. Den succesrige studerende får et globalt og sydafrikansk finansmarkedsperspektiv og en dybdegående forståelse af miljøet, som giver dem en konkurrencefordel for beskæftigelsen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Institut for Arkitektur tilbyder diplom i arkitektur, der har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Architecture (CAA) ... [+]

Arkitektfagfolk er involveret i at forme det byggede miljø. Deres indsats er tydelige overalt fra den enkle opførelse af et billig boligprojekt til den sofistikerede opførelse af skyskrabere. Arkitektfolk er ansat i design, teknologisk opløsning og styring af byggeprojekter.

Institut for Arkitektur tilbyder diplom i arkitektur, der har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Diplom i arkitekturbrochure

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette eksamensbevis er at tilvejebringe bogføringsviden og færdigheder til at sikre kompetence i udførelse af rapporteringsfunktioner, udførelse af beskatnin ... [+]

Formålet med dette eksamensbevis er at tilvejebringe bogføringsviden og færdigheder til at sikre kompetence i udførelse af rapporteringsfunktioner, udførelse af beskatningstjenester og ledelsesrådgivning på et regnskabsteknikerniveau og konvertere denne indlejrede viden praktisk til et regnskabssoftwareprogram.

Mulige karriereRegnskabsteknikerBogholderOmkostningsregnskaberAdgangskravMinimum APS20 med matematik22 med matematisk litteraturEngelsk: 3Matematik: 3Matematisk litteratur: 5

NOTER:

Programmerne præsenteres kun på engelsk.Prestationsniveauet (vurdering) opnået for Livsorientering er IKKE inkluderet i beregningen af Admission Points Score (APS).Registrerings- og startdatoer... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med et eksamensbevis i forretningsinformationsteknologi leverer it-praktikere løsninger på forretningsproblemer gennem anvendelse af computerbaseret teknologi og teknikke ... [+]

Med et eksamensbevis i forretningsinformationsteknologi leverer it-praktikere løsninger på forretningsproblemer gennem anvendelse af computerbaseret teknologi og teknikker.

AdgangskravMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 6 (70%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den succesrige studerende inden for fødevarer og drikkevarer har den nødvendige viden, tekniske og personlige færdigheder på operationelle og tilsynsniveauer inden for fø ... [+]

Den succesrige studerende inden for fødevarer og drikkevarer har den nødvendige viden, tekniske og personlige færdigheder på operationelle og tilsynsniveauer inden for fødevare- og drikkevareindustrien i Sydafrika eller internationalt.

Folk kan arbejde i mad- og drikkevarenheder, privat og udøvende catering, markedsføring og tilbud, træning eller inden for områder af mad og drikke inden for branchen.

AdgangskravMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende, der opnår denne kvalifikation, vil demonstrere kompetence i at analysere og anvende principperne i modesystemet fra produktion til forbrug for at imødekom ... [+]

Den studerende, der opnår denne kvalifikation, vil demonstrere kompetence i at analysere og anvende principperne i modesystemet fra produktion til forbrug for at imødekomme markedets krav.

Programmet er struktureret til at producere resultater demonstreret af den studerendes evne til:

Udvikle og anvende en produktionsstrategi, der afspejler markedsundersøgelser, designudvikling, branding, marketing, merchandising og distribution af et produktsortiment, der imødekommer behovene på et identificeret marked for modemål.Anvend avanceret tekstilapplikation, manuelle færdigheder og computerteknologi (CAD / CAM) på fremstillingsprocesserne for en lang række forskellige modeprodukter.Udvikle tekniske pakker, der analyserer, løser og kommunikerer problemer relateret til teknisk produktudvikling og kvalitetsforbedring af modeprodukter.Anvend forretnings-, personale- og driftsstyringsprincipper for at forbedre kvalitet, produktivitet og rentabilitet i forbindelse med modeproduktion.Foretag grundlæggende forskning inden for et udvalgt specialiseret område i modeforsyningskæden: teknisk produktudvikling; tekstil teknologi og anvendelse; produktions- og kvalitetssystemer; markedsføring og branding; materiale og produkt sourcing; og vedtagelse og forbrug af modeartikler.Karriere muligheder... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Diplomprogrammet indeholder smykkepraksis, der inkluderer smykkedesign, tegning og fremstillingsteknikker. Andre nøgleområder i studiet inkluderer Gemmology, Technology, ... [+]

University of Johannesburg (UJ) ligger i Johannesburg og er et af Sydafrikas dynamiske smykkeknutepunkter. De nyeste faciliteter kombineret med ekspertise fra det forelæsende personale gør UJ Department of Jewellery Design til en førende ramme for at studere mod en karriere inden for smykkebranchen. Afdelingens mål er at kultivere bredt baserede færdigheder i forbindelse med smykkerentreprenørskab. Studerende opfordres til at udvikle en række kompetencer, der sætter dem i stand til at nå deres fulde kreative potentiale.

Diplomprogrammet indeholder smykkepraksis, der inkluderer smykkedesign, tegning og fremstillingsteknikker. Andre nøgleområder i studiet inkluderer Gemmology, Technology, Contextual Studies og Design Management. Afdelingen fremmer et dobbelt fokus på kommercielle og avancerede fine smykker med vægt på konceptuel design.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at udvikle den studerendes anvendte og kognitive kompetencer inden for erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af ledelsesinforma ... [+]

At udvikle den studerendes anvendte og kognitive kompetencer inden for erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af ledelsesinformation og beslutningsstøtte. Den studerende skal kunne:

styre driftsressourcer inden for driftsstyringsfeltetdemonstrere detaljeret forståelse af de forskellige forsyningskædemål, der er nødvendige under forskellige operationelle omstændighederreflektere over ledelsesmæssige beslutninger og applikationer til at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af specialiserede operationelle styringsfunktioner i industrien for at kontekstualisere deres læring til deres forretningsmiljø og værdsætte forbedringer og interventioner, de kan påvirke i deres arbejdsmiljøer.resultater... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med et nationalt eksamensbevis / udvidet nationalt eksamensbevis i logistik kan kandidater arbejde som indkøbsledere, der beskæftiger sig med indkøbsaspekterne ved at dri ... [+]

Med et nationalt eksamensbevis / udvidet nationalt eksamensbevis i logistik kan kandidater arbejde som indkøbsledere, der beskæftiger sig med indkøbsaspekterne ved at drive en virksomhed, som lagerledere og mere.

Nationale eksamensbeviserMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Udvidede krav til national diplomoptagelseMinimum APS:19 med matematik ELLER21 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Experiential Learning rapportskrivning ... [+]

Experiential Learning

rapportskrivning [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det centrale formål med National Diploma in Applied Chemistry er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for Anvendt kemi. ... [+]

Doorfontein Campus

Det centrale formål med National Diploma in Applied Chemistry er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for Anvendt kemi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for den anvendte kemi industri. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det centrale formål med National Diploma in Biochemistry er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for biokemi. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Det centrale formål med National Diploma in Biochemistry er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for biokemi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for biokemisektoren. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det centrale formål med National Diploma in Biotechnology er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for bioteknologi. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Det centrale formål med National Diploma in Biotechnology er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for bioteknologi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for bioteknologisektoren. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent i grundlæggende metallurgisk procesdrift og problemløsning og således bidrage til behovene i den metallurg ... [+]

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent i grundlæggende metallurgisk procesdrift og problemløsning og således bidrage til behovene i den metallurgiske industri og minesamfundet. Den kvalificerede studerende vil kunne registrere sig hos ECSA som tekniker.

resultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerende studerende har evnen til at:

Anvend metallurgiske principper på planter og processer og betjen relevant metallurgisk laboratorium og planteudstyr.Indsamle og behandle data og evaluere information om forskellige planteparametre.Vis ansvar over for sikkerhed og sundhed og miljøet.Implementere kommunikationsevner til at skrive rapporter og aflægge mundtlige præsentationer understøttet af effektiv ikke-verbal informationAnvend tekniske og administrative principper på metallurgiske anlæg og processer.Demonstrerer evnen til at optræde under pres med eget initiativ.Adgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til adgang til seniorcertifikatet (indtil 2008) og det nationale seniorcertifikat (fra 2009).Anbefalet emne: Teknisk tegning.N3-certifikat med mindst 60% i matematik og fysisk videnskab og et bestået på to sprog.Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til proces- eller kemiteknikere, der arbejder i procesrelaterede brancher. Studerende, der har opnået denne kvalifikation, har kompetence ... [+]

Denne kvalifikation er beregnet til proces- eller kemiteknikere, der arbejder i procesrelaterede brancher. Studerende, der har opnået denne kvalifikation, har kompetence til at anvende eksisterende procesteknologi til kemitekniske problemer i kemiske processer og anlægsdrift.

resultater

Resultater på udgangsniveau: Den kvalificerende studerende har evnen til at:

Identificere, evaluere, formulere og løse procesrelaterede tekniske og operationelle problemer.Design procesudstyr for at ændre eksisterende sektioner af anlægget.Planlæg og implementer produktionen af krævede produkter.Planlæg og implementer projekter ved hjælp af projektstyringsværktøjer og færdigheder.Kommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt, med en række målgrupper ved hjælp af passende sprogstruktur, stil og grafisk support.Implementere viden om sikkerheds-, sundheds- og miljøvirkningerne (SHE) af kemiske forarbejdningsaktiviteter ved at identificere virkningen og de foranstaltninger, der bruges til at kontrollere disse påvirkninger.Brug IT til anvendelse af ingeniørmetoder, færdigheder og værktøjer.Adgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til certifikat (indtil 2008) og National Senior Certificate (fra 2009).N3-certifikat, med et mindsteport på 60% i matematik og fysisk videnskab, og et bestået på to sprog.Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.Erfaringsmæssig læring... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Marketingfolk bestemmer forbrugernes behov og opfylder forbrugernes krav. ... [+]

Marketingfolk bestemmer forbrugernes behov og opfylder forbrugernes krav.

AdgangskravMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kvalifikationen tildeles en studerende, der har fremlagt bevis for, at bedømmernes tilfredshed er, at den angivne kompetence, som beskrevet i de specificerede resultater, ... [+]

Kvalifikationen tildeles en studerende, der har fremlagt bevis for, at bedømmernes tilfredshed er, at den angivne kompetence, som beskrevet i de specificerede resultater, er opnået, enten gennem uddannelse og uddannelse i en anerkendt udbyders læringsprogram eller gennem ekspertise, der overholder de angivne specificerede resultater.

resultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerede studerende skal have evnen og viden til effektivt:

Udfør det normale mineundersøgelsesarbejde for en mine med tilhørende beregninger og efterfølgende plottning og tegninger af planer, der kan være nødvendige.Udfør og kontroller den prøvetagning, der kræves til mineralvurderingsformål.Overvåg strømmen af malm for at påvise eventuelle mineral / malmtab ved beregning af passende malmstrømningsreguleringsfaktorer.Kommuniker med andre for at indgå i en gruppes produktionsteam.Løs matematiske problemer i forbindelse med mineundersøgelser.Præsentere data i et statistisk format til rapporteringsformål.Skriv og præsentér rapporter.Foretag elementære mineralreservationer.Løs statistiske problemer i forbindelse med fordeling af mineralværdier.Adgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til adgang til seniorcertifikatet (indtil 2008) og det nationale seniorcertifikat (fra 2009).Anbefalet emne: Teknisk tegning.N3- eller N4-certifikat med mindst 60% i ingeniørvidenskabsmatematik og ingeniørvidenskab og et bestået på to sprog.Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.Erfaringsmæssig læring... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den kvalificerede lærer ville være teknisk kompetent i effektiv og sikker proces og arbejdskraftstyring af alle mineproduktionsaktiviteter på første niveau ledelses- og t ... [+]

Den kvalificerede lærer ville være teknisk kompetent i effektiv og sikker proces og arbejdskraftstyring af alle mineproduktionsaktiviteter på første niveau ledelses- og tilsynsniveauer i miner.

resultater

Den kvalificerede lærer skal have den tekniske og ledelsesmæssige kapacitet til effektivt at udføre alle typer af mineproduktion på junior- og mellemlederniveau.

Adgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til adgang til seniorcertifikatet (indtil 2008) og det nationale seniorcertifikat (fra 2009).Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.Præference vil blive givet til ansøgere, der har en forpligtet praktikmulighed fra et velrenommeret mineselskab.... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Sportsadministrator, Facilitetschef, Professionel Coach, Fitness Trainer, Sportsmarketing, Sports Sponsorship Manager, Event Manager og Marketer Practitioners undersøger, ... [+]

Karriere

Sportsadministrator, Facilitetschef, Professionel Coach, Fitness Trainer, Sportsmarketing, Sports Sponsorship Manager, Event Manager og Marketer Practitioners undersøger, identificerer, evaluerer og kontrollerer mulige sundhedsfarer for miljøet.

AdgangskravMinimum APS:18 Matematik ELLER19 med matematisk litteraturSprog for undervisning og læring - engelsk: 3 (40%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 4 (50%)Yderligere emne 1: 3 (40%)Yderligere emne 2: 3 (40%)Yderligere emne 3: 3 (40%)Yderligere emne 4: 3 (40%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

National Diploma in Tourism Management forbereder kandidaten med operationelle og ledelsesmæssige aspekter til at arbejde i en række forskellige turistrelaterede sektorer ... [+]

National Diploma in Tourism Management forbereder kandidaten med operationelle og ledelsesmæssige aspekter til at arbejde i en række forskellige turistrelaterede sektorer.

AdgangskravMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det centrale formål med National Diploma in Zoology er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for zoologi. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Det centrale formål med National Diploma in Zoology er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for zoologi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for zoologisk industri. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

The National Diploma i Hospitality Management forbereder kandidat med operationelle og ledelsesmæssige aspekter, som kan anvendes i alle større virksomheder og iværksætte ... [+]

The National Diploma i Hospitality Management forbereder kandidat med operationelle og ledelsesmæssige aspekter, som kan anvendes i alle større virksomheder og iværksættervirksomheder i restaurationsbranchen.

Adgangskrav Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det centrale formål med National Diploma in Physics er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for fysik. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Det centrale formål med National Diploma in Physics er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for fysik. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for fysikbranchen. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette er en bredt kvalificeret kvalifikation, der er beregnet til at forberede diplomater til ansættelse af tilsyns- og mellemledelsesniveau i byggebranchen og til teknis ... [+]

Dette er en bredt kvalificeret kvalifikation, der er beregnet til at forberede diplomater til ansættelse af tilsyns- og mellemledelsesniveau i byggebranchen og til teknisk niveau og støtteniveau inden for kvantemåling. Studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetente til at støtte vejledere, ledere og mængdeundersøgere.

resultater

Resultater for udgangsniveau:

Tilsyn med byggeprojekter;Indkøb, administration og styring af byggeprojekter; ogUdarbejdelse af kontraktdokumentation og administration af byggekontrakter.Adgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til adgang til seniorcertifikatet (indtil 2008) og det nationale seniorcertifikat (fra 2009).For NTC4: Matematik D, Fysiske videnskaber D.Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.Erfaringsmæssig læring... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være i stand til selvstændigt såvel som under vejledning at integrere analytiske og praktiske ingeniørteknikker og tek ... [+]

Studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være i stand til selvstændigt såvel som under vejledning at integrere analytiske og praktiske ingeniørteknikker og teknisk viden for at løse veldefinerede og åbne tekniske problemer. De vil også være i stand til at vælge kriterier for at bedømme processer og resultater. Denne kvalifikation er beregnet til ingeniører i industrien.

resultater

Resultater på udgangsniveau: Den kvalificerende studerende kan:

Anvend mekaniske ingeniørprincipper for at diagnosticere og løse tekniske problemer.Demonstrer maskinteknisk viden og færdigheder inden for et eller flere specialiserede områder.Deltag i maskinteknisk designarbejde, individuelt og som en del af et team.Kommuniker effektivt i et teknologisk miljø.Anvend ledelsesprincipper i et teknisk miljø.Adgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til adgang til seniorcertifikatet (indtil 2008) og det nationale seniorcertifikat (fra 2009).N4-certifikat, med et mindsteplads på 60% i både matematik og fysisk videnskab, og et bestået på engelsk og et andet sprog.Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.Erfaringsmæssig læring... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent i grundlæggende metallurgisk procesdrift, produktudvikling og problemløsning og således bidrage til behove ... [+]

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent i grundlæggende metallurgisk procesdrift, produktudvikling og problemløsning og således bidrage til behovene i den metallurgiske industri og minesamfundet. Den kvalificerede studerende vil kunne registrere sig hos ECSA som tekniker.

resultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerende studerende vil være kompetent til:

Betjen specifikt metallurgisk udstyr og kontroller metallurgiske processer og produkter inden for bestemte specifikationer.Kommuniker effektivt ved hjælp af rapporter, præsentationer, specifikationer, tegninger og standarder.Adgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til adgang til seniorcertifikatet (indtil 2008) og det nationale seniorcertifikat (fra 2009).Anbefalet emne: Teknisk tegning.Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.Tildeling af eksamensbevis... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetent til at anvende teoretisk viden, praktisk erfaring og færdigheder inden for civilingeniør som civilin ... [+]

En studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetent til at anvende teoretisk viden, praktisk erfaring og færdigheder inden for civilingeniør som civilingeniør, der udgør en del af ingeniørteamet ved at anvende gennemprøvede teknikker til teknisk aktivitet inden for standarder og koder under fjernbetjening overvågning og under nøje overvågning, hvis der arbejdes uden for standarder og koder.

resultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerende studerende skal have:

evnen til at planlægge civilingeniørsystemer i overensstemmelse med de relevante praksiskoder under fjernovervågning og under nøje overvågning, hvis de fungerer uden for standarder og koder.evnen til at designe Civil Engineering-systemer i overensstemmelse med de relevante praksiskoder, under fjernovervågning og under nøje overvågning, hvis de fungerer uden for standarder og koder.evnen til at forberede og administrere dokumentationen for Civil Engineering-systemer i overensstemmelse med de relevante praksiskoder under fjernovervågning og under nøje overvågning, hvis de fungerer uden for standarder og koder.evnen til at opbygge og vedligeholde Civil Engineering-systemer under opsyn.Adgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til adgang til seniorcertifikatet (indtil 2008) og det nationale seniorcertifikat (fra 2009).N4-certifikat med et mindsteport på 70% i matematik og ingeniørvidenskab og et bestået på to sprog.N5-certifikat, med mindst 60% i matematik og ingeniørvidenskab.Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.Tildeling af eksamensbevis... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en national eksamensbevis / udvidet national i ledelse kan en kandidat arbejde som vejleder, førstelinjechef, senior / mellemleder, manager i virksomhedsindstillinger ... [+]

Med en national eksamensbevis / udvidet national i ledelse kan en kandidat arbejde som vejleder, førstelinjechef, senior / mellemleder, manager i virksomhedsindstillinger, leder af egen virksomhed, afdelingschef, forretningsrådgiver

Nationale eksamensbeviserMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Udvidede krav til national diplomoptagelseMinimum APS:19 med matematik ELLER21 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Transportledere beskæftiger sig med en række transportrelaterede problemer inden for en virksomhed eller institutionel virksomhed. ... [+]

Transportledere beskæftiger sig med en række transportrelaterede problemer inden for en virksomhed eller institutionel virksomhed.

Nationale eksamensbeviserMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Udvidede krav til national diplomoptagelseMinimum APS:19 med matematik ELLER21 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

Registrerings- og startdatoer... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidater, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetente til at anvende driftsstyringsteknikker og -strategier, hvilket resulterer i effektivitet og produktivi ... [+]

Kandidater, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetente til at anvende driftsstyringsteknikker og -strategier, hvilket resulterer i effektivitet og produktivitet i industrien. Den kvalificerede studerende kan registrere sig hos ECSA.

resultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerende studerende kan:

Udfør teknikker til styring af operationer i industrien.Anvende ledelses- og ledelsesprincipper i industrien.Anvend omkostningskontrol.Anvende relevante principper og procedurer for at udføre økonomiske analyser.Adgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til adgang til seniorcertifikatet (indtil 2008) og det nationale seniorcertifikat (fra 2009).Anbefalet emne: Teknisk tegning.N3-certifikat, med et mindsteport på 60% i matematik og fysisk videnskab, og et bestået på to sprog.Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.Tildeling af eksamensbevis... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med et nationalt eksamensbevis / udvidet nationalt diplom i ledelse af små virksomheder kan du arbejde som iværksætter, starte og drive din egen virksomhed, en forretning ... [+]

Med et nationalt eksamensbevis / udvidet nationalt diplom i ledelse af små virksomheder kan du arbejde som iværksætter, starte og drive din egen virksomhed, en forretningsrådgiver, styre en lille / mellemstor virksomhed eller social iværksætter.

Nationale eksamensbeviserMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Udvidede krav til national diplomoptagelseMinimum APS:19 med matematik ELLER21 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en national eksamensbevis / udvidet national eksamensbevis i menneskelige ressourcestyring kan kandidater arbejde som human resource management-udøvere, der beskæftig ... [+]

Med en national eksamensbevis / udvidet national eksamensbevis i menneskelige ressourcestyring kan kandidater arbejde som human resource management-udøvere, der beskæftiger sig med medarbejderrelaterede problemer i organisationer.

Nationale eksamensbeviserMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Udvidede krav til national diplomoptagelseMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til planlægningsteknikere, der arbejder i offentlige og ikke-statslige sektorer. Studerende ville i et team være i stand til at optræde i ... [+]

Denne kvalifikation er beregnet til planlægningsteknikere, der arbejder i offentlige og ikke-statslige sektorer. Studerende ville i et team være i stand til at optræde i både rumlig og ikke-rumlig planlægningsfelt ved hjælp af passende teknologi for at kritisk reagere på udfordringerne i det byggede miljø. Eleverne kan ansøge om registrering som teknisk planlægger hos SACPLAN efter at have opfyldt specifikke SACPLAN-krav.

resultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerende studerende skal kunne:

Forskning og planlægning inden for det byggede og naturlige miljø for at hjælpe med at lette planlægning, kontrol og udvikling af arealanvendelse.Anvend passende teknologi i processen med planlægning af arealanvendelse og udvikling.Anvende kommunikationsevner til at hente og formidle information.Anvende fortolkningsfærdigheder i forhold til byplanlægningen.Adgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til adgang til seniorcertifikatet (indtil 2008) og det nationale seniorcertifikat (fra 2009).Anbefalede emner: Geografi eller tegning.N3-certifikat, med et mindsteport på 60% i matematik og engelsk.Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.Erfaringsmæssig læring... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En national eksamensbevis i detailforretningsstyring forbereder dig til arbejde i detailbranchen. ... [+]

En national eksamensbevis i detailforretningsstyring forbereder dig til arbejde i detailbranchen.

AdgangskravMinimum APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En studerende, der har afsluttet denne kvalifikation, vil være kompetent i at yde professionel, teknisk og udviklingsmæssig støtte i computerbranchen. ... [+]

En studerende, der har afsluttet denne kvalifikation, vil være kompetent i at yde professionel, teknisk og udviklingsmæssig støtte i computerbranchen.

resultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerende studerende har evnen til at:

Kommuniker, udvikle, vedligeholde og implementere softwaresystemer.Udvikle, implementere og vedligeholde hardwaresystemer i computermiljøet.Implementere og vedligeholde netværkshardware og operativsystemer.Beskriv og implementer de teoretiske principper, der understøtter computermiljøetAdgangskrav og udvælgelseskriterierEt nationalt seniorcertifikat eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.Der henvises til fakultetsregulering EB3 for minimumskrav til adgang til seniorcertifikatet (indtil 2008) og det nationale seniorcertifikat (fra 2009).N3-certifikat med et mindsteport på 60% i matematik, fysisk videnskab, industriel elektronik og elektroteknologi og et bestået på to sprog.Studerende, der har bestået passende adgangsprogrammer, kan undtages fra minimumskravene.Erfaringsmæssig læring... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det centrale formål med National Diploma in Food Technology er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for fødevareteknologi. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Det centrale formål med National Diploma in Food Technology er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for fødevareteknologi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for fødevareteknologisektoren. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det centrale formål med National Diploma in Mathematics er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder i matematik. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Det centrale formål med National Diploma in Mathematics er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder i matematik. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for matematikbranchen. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Miljøsundhedspraktikere forsker, identificerer, evaluerer og kontrollerer mulige sundhedsfarer for miljøet. ... [+]

Bemærk: Tilmelding af nye studerende forekommer ikke til diplomuddannelsen, hvis der modtages godkendelse til at tilbyde bacheloren i miljøsundhed i 2017.

Karriere

Miljøsundhedspraktikere forsker, identificerer, evaluerer og kontrollerer mulige sundhedsfarer for miljøet.

AdgangskravMinimum APS: 23Sprog for undervisning og læring - engelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: Ikke accepteretFysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det centrale formål med National Diploma in Statistics er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for statistik. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Det centrale formål med National Diploma in Statistics er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for statistik. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for statistikbranchen. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den anvendte pædagogiske tilgang er at lære gennem aktivt engagement i spørgsmål og gøre de studerende opmærksomme på deres borgerlige opgaver som borgere i relation til ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Det centrale formål med National Diploma in Citizenship er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for Citizenship. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for videnskabsbranchen. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med et udvidet General National Diploma kan du have ledelsesmuligheder i forskellige brancher på første og / eller mellemledelsesniveau, Træningschef, HRD Manager, Employ ... [+]

Ledelsesmuligheder i forskellige brancher på første og / eller mellemledelsesniveau, Træningschef, HRD Manager, Employment Relations Manager, Produktudviklingschef, Branchechef, General Manager, Change Facilitator, Management Consultant, Entrepreneur, Business Innovator

AdgangskravMinimum APS:25 med matematik ELLER28 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 6 (70%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

University of Johannesburg

... [+]

For yderligere information kontakt:

Johannesburg Universitet

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Korte kurser i humaniora ... [+]

Titel Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kursusprogrammer, der tilbydes af Det Tekniske Fakultet og det byggede miljø ... [+]

Titel Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Korte kurser i videnskab ... [+]

Korte kurser i videnskabTitel

* Anerkendelse af forudgående læring skal anerkendes til niveauet 12

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Korte kurser i økonomiske og økonomiske videnskaber ... [+]

Korte kurser i økonomiske og økonomiske videnskaberTitel Grade 12Diplompåtegning plus det krævede Admission Points Score (APS)APS - 18 (matematik) eller 20 (matematisk litteratur) Fru M Vermaak / Hr. Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Konkurrenceøkonomi 1 uge i et semester om året R11350 BCom, BCom (lov), LLB eller tilsvarende og en baggrund inden for konkurrenceret og politik. Dr Simon Roberts sroberts @ uj.ac.za Avancerede ejendom finansielle koncepter Tre dage R5280 Finansielle koncepter for mellemliggende ejendom SLP Hr. Marno Booyens marnob @ uj.ac.za Analyse af industriel klynge til økonomisk udvikling 3 - 5 dages kontakt / 6 måneder R10500 Grad 12 og intern udvælgelsesprocesAnbefalet SLP: Introduktion til LEDMinimum deltagere: 18Transport / ophold / cateringomkostninger er ikke inkluderet Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Anvendt økonometrisk analyse og prognoser En uge R12000 BCom i økonomiErfaring inden for økonomi, introduktion til økonometrik, statistik eller forretningAnsøgere vil blive genstand for en intern udvælgelsesprocesGrundlæggende kendskab til økonomi, statistik eller matematik Prof Lumengo Bonga- Bonga lbonga @ uj.ac.za Anvendte private-offentlige partnerskaber til lokal økonomisk udvikling (LED) 3 - 5 dages kontakt / 6 måneder R10500 Grad 12 og intern udvælgelsesprocesAnbefalet SLP: Introduktion til LEDMinimum deltagere: 18Transport / ophold / cateringomkostninger er ikke inkluderet Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Anvendt projektstyring til lokal økonomisk udvikling (LED) 3 - 5 dages kontakt / 6 måneder R10500 Grad 12 og intern udvælgelsesprocesAnbefalet SLP: Introduktion til LEDMinimum deltagere: 18Transport / ophold / cateringomkostninger er ikke inkluderet Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Anvendt strategisk planlægning for lokal økonomisk udvikling (LED) 3... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kort kurser i ledelse ... [+]

Titel Grade 12Erfaring inden for områder relateret til offentlig administration, økonomi eller forretningAnsøgere vil blive genstand for en intern udvælgelsesprocesSLP "Introduktion til lokal økonomisk udvikling" som en forundersøgelse anbefales Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Anvendte informationssystemer (IT-projektstyring (introduktion)) Tre dage R8000 Grad 12. 12 måneders arbejdserfaring. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Anvendte informationssystemer (IT-projektstyring (mellemliggende)) 40 timer (over et semester) R15000 Grad 12. 12 måneders arbejdserfaring. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Anvendte informationssystemer (IT-projektstyring (Advance)) 10 dage (over et år) R21500 Grad 12. 12 måneders arbejdserfaring. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Anvendte informationssystemer (IT-styring) 40 timer (over et semester) R12500 Grad 12. 12 måneders arbejdserfaring. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Forretningsstyring (kort kursus i projektledelse) 5 dage N / A Grad 12 med certifikatpåtegning. Yvette drenge bmshortcourses@uj.ac.za Forretningsstyring (kort kursus i risikostyring) 5 dage N / A Grad 12 med certifikatpåtegning. Yvette drenge bmshortcourses@uj.ac.za Forretningsstyring (Højere certifikat i forretningsstyring: Generel ledelse) 1 år R38660 Grad 12 med certifikatpåtegning. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Forretningsstyring (Højere certifikat i forretningsadministration: forretningsanalyse) 1 år R38660 Grad 12 med certifikatpåtegning. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Forretningsstyring (Højere certifikat i forretningsstyring: Drift og produktivitet) 1 år R38660 Grad 12 med certifikatpåtegning. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Business Management (Højere certifikat i Business Management: Risikostyring) 1 år R38660 Grad 12 med certifikatpåtegning. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Business Management (Højere certifikat i Business Management: Change Management) 1 år R38660 Grad 12 med certifikatpåtegning. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Business Management (Højere certifikat i Business Management: Projekt) 1 år R38660 Grad 12 med certifikatpåtegning. Refiloe Kose... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

NQF niveau Undervisning og læring: Manager FAKULTET MANAGEMENT Johannesburg Universitet ... [+]

NQF niveau

Undervisning og læring:

Manager

FAKULTET MANAGEMENT

Johannesburg Universitet

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Postgraduate Certificate

University of Johannesburg

Formålet med postgraduate-certifikatet i uddannelse i seniorfase (SP) og videreuddannelse og træning (FET) undervisning er at levere professionelt kvalificerede begyndels ... [+]

Formålet med postgraduate-certifikatet i uddannelse i seniorfase (SP) og videreuddannelse og træning (FET) undervisning er at levere professionelt kvalificerede begyndelseslærere til seniorfasen og videreuddannelse af skolegang.

Dette gøres ved at give studerende lærere en afrundet uddannelse, der udstyrer dem med specialiseret undervisningskompetence i mindst et skolefag i Seniorfasen og et skolefag i FET-skolens fase, en nuanceret forståelse af teoriens integrerede natur og praksis i uddannelse og konteksten af læreryrket i Sydafrika.

Resultaterne af programmet

Studerende, der gennemfører dette program, kan:

Undervis mindst et skolefagområde (et SP-fag og et FET-fag) valgt blandt følgende fagområder:Kunst og kulturSprogMatematikNaturvidenskabLivsorienteringVirksomhed og ledelseSamfundsvidenskabTeknologiStøtte og pleje læring og udvikling i forskellige uddannelsesmæssige sammenhænge.Identificer og adresser barrierer for læring i klasseværelset.Formulere en personlig undervisningsfilosofi og reflekterer kritisk over deres undervisningsfilosofi og hvordan den relaterer til undervisningsadfærdAdgangskravPGCE (Undervisning i videreuddannelse og træning) A5SFTQ For at kunne få adgang til PGCE (FET-undervisning) skal en ansøger have:En første grad på niveau 7 med et minimum på 360 point med to skolerelaterede fag, et på andet årstrin og et på tredjeårsniveau. Evaluering af realkompetencer kan også føre til adgang eller en avanceret kreditvurdering.Bemærk: Postgraduate-certifikatet i videreuddannelse og undervisningsundervisning består af treårige moduler med følgende muligheder:Uddannelses- og undervisningsundersøgelser plus specialisering i to undervisningsmetoder og Practicum-moduler i FET-undervisningUddannelses- og undervisningsstudier plus specialisering i et undervisningsmetodologi og Practicum-modul i FET-undervisning og en support-specialiseringUddannelses- og undervisningsstudier plus specialisering i et undervisningsmetodologi og Practicum-modul i FET-undervisning og et forskningsprojektStuderende skal have tilstrækkelig undersøgelse af de discipliner, der ligger til grund for de specifikke undervisningsspecialiseringer (fag) til at undervise i det særlige... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Postgraduate Diploma

University of Johannesburg

Formålet med Postgraduate Diploma in Estate Planning er at gøre det muligt for arbejdende fagfolk inden for finansplanlægningsbranchen at foretage avanceret refleksion og ... [+]

Formålet med Postgraduate Diploma in Estate Planning er at gøre det muligt for arbejdende fagfolk inden for finansplanlægningsbranchen at foretage avanceret refleksion og udvikling ved hjælp af aktuel tænkning, praksis og litteraturgennemgang i Estate Planning. Kvalificeringen kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed samt evnen til at relatere viden til en række sammenhænge inden for ejendomsplanlægning, trusts, beskatning af tillid og administration af godser for at udføre professionelt eller højt kvalificeret arbejde inden for Estate Planning.

Programmet består af et fokuseret læseplan for at forberede den studerende til en karriere inden for ejendomsplanlægning. Læreplanen omfatter tre emneområder, der spænder fra ejendomsplanlægning, administration af godser og trusts og beskatning af trusts. Mestring af læseplanen giver studerende mulighed for at evaluere og anvende komplekse ejendomsplanlægningsprincipper i en holistisk økonomisk planlægningsproces, når de implementerer rådgivning eller ved administration af et dødsbo ved døden. En dybdegående forståelse af ejendomsplanlægning og tillidsprincipper opnås, så den kvalificerede studerende kan arbejde i nutidens professionelle verden af finansiel planlægning. Programmet lægger vægt på kompetence, integritet og anvendelse af etik i et professionelt miljø. Den succesrige studerende får et holistisk ejendomsplanlægningsperspektiv og en dybtgående forståelse af ejendomsplanlægning, som vil give dem en konkurrencefordel for beskæftigelsen i den finansielle planlægningsindustri.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at styrke de studerendes viden og forståelse inden for fagområderne finansielle markeder og børsmægling, da feltet er tværfagligt og det tje ... [+]

Formålet med dette program er at styrke de studerendes viden og forståelse inden for fagområderne finansielle markeder og børsmægling, da feltet er tværfagligt og det tjener til at styrke og uddybe den studerendes viden. Programmet består af et bredtbaseret pensum til forberedelse af den studerende på det finansielle markedsrelaterede specialiteter. Programmet lægger vægt på anvendelse, analyse og evaluering inden for hvert emneområde samt anvendelse af integritet og etik i et professionelt miljø. Denne kvalifikation kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed samt evnen til at relatere viden til en række sammenhænge for at udføre fagligt eller højtuddannet arbejde. Mestring af læseplanen vil give de studerende færdigheder til at syntetisere komplekse børsmæglingsprincipper for at drive og tilføre værdi til de enheder, der ansætter dem. Den succesrige studerende får et overordnet børsmæglingsperspektiv, som giver dem en konkurrencefordel for beskæftigelsen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at udvikle de intellektuelle og praktiske færdigheder hos de studerende i analyse, fortolkning og anvendelse af regnskab, styring og kontrol ... [+]

Formålet med dette program er at udvikle de intellektuelle og praktiske færdigheder hos de studerende i analyse, fortolkning og anvendelse af regnskab, styring og kontrol og interne revisions / beskatningsprincipper. Dette program vil forberede de studerende til at anvende regnskab, styring og kontrol og intern revision eller beskatning principper i praksis. Endelig vil dette program forberede de studerende til videre studier i regnskab, ledelse og kontrol og intern revision eller beskatning som videnskab. Kandidater i dette program er også i stand til at registrere sig hos professionelle organer som det sydafrikanske Institut for Professionelle Revisorer (SAIPA) og Institutet for Interne Revisorer (IIA). Dette program giver dog ikke adgang til South African Institute of Chartered Accountants (SAICA) bestyrelseseksamener. Adgangskrav: Forudsætningen for optagelse er en Bachelor of Commerce-grad eller et avanceret eksamensbevis i regnskab / intern revision eller en vellykket gennemførelse af et brodannelsesprogram i forbindelse med en grad (bortset fra regnskab / intern revision). Steder på dette program er begrænset og tildeles på baggrund af akademiske præstationer. Kontaktoplysninger: fru Nicolene du Plooy / 011 559 3059 / nicolenedp@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med PGDip (Accounting Science) er at give viden, færdigheder og anvendt kompetence inden for områderne regnskab, revision, økonomistyring og beskatning til stude ... [+]

Formålet med PGDip (Accounting Science) er at give viden, færdigheder og anvendt kompetence inden for områderne regnskab, revision, økonomistyring og beskatning til studerende, der planlægger at kvalificere sig som charterede revisorer, så de opfylder kravene, som er fastlagt af regnskabsfag.

Programmet er på linje med kompetencerammen og pensumkravene fra det sydafrikanske Institut for Chartered Accountants (SAICA). Studerende, der kvalificerer sig til PGDip (Accounting Science) får adgang til at registrere sig i SAICA's kvalificerende eksamen for at kvalificere sig som en chartret revisor. Programmet giver de studerende de nødvendige kvalifikationer og tekniske kompetencer, der skal ansættes som fagfolk inden for regnskabsføring, revision, økonomisk styring og beskatning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at give de studerende den nødvendige viden til at udføre højt kvalificeret professionelt arbejde inden for disciplinerne for ledelsesregnska ... [+]

Formålet med dette program er at give de studerende den nødvendige viden til at udføre højt kvalificeret professionelt arbejde inden for disciplinerne for ledelsesregnskab og økonomi. Programmet består af et bredt baseret pensum til at forberede den studerende til en bred vifte af økonomirelaterede specialiteter. Programmet lægger vægt på anvendelse, analyse og evaluering inden for hvert emneområde samt anvendelse af integritet og etik i et professionelt miljø. Mestring af pensum vil give de studerende færdigheder til at syntetisere komplekse styrings-, økonomiske, præstations- og risikoprincipper for at skabe og tilføre værdi til de enheder, der ansætter dem. Den succesrige studerende får et overordnet økonomisk og forretningsmæssigt perspektiv, som giver dem en konkurrencefordel for beskæftigelsen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at styrke og uddybe den studerendes viden og udvikle anvendt kompetence til at analysere, fortolke og forstå informationssystemers revisionspro ... [+]

Formålet med programmet er at styrke og uddybe den studerendes viden og udvikle anvendt kompetence til at analysere, fortolke og forstå informationssystemers revisionsprocesser, principper og metoder. Den videreudvikler den studerendes intellektuelle uafhængighed, forskning og faglige færdigheder. Kvalifikationen forbereder de studerende til meningsfuldt at bidrage til organisationers informationssystemrevision samt erhvervelse, anvendelse og udvikling af informationssystemer og teknologi.

Adgangskrav

En potentiel studerende skulle have opnået en bachelorgrad på NQF niveau 7 fra UJ. Kandidater fra andre universiteter skulle have opnået en relevant grad på et NQF-niveau 7 eller tilsvarende deraf og kunne ansøge om optagelse i instituttets akademiske bestyrelse, som evaluerer hver ansøgning individuelt. RPL anvendes i overensstemmelse med UJ RPL-politikken. Ud over de minimale adgangskrav, som beskrevet ovenfor, skal potentielle studerende opnå et gennemsnit på mindst 60% i deres sidste år i en hvilken som helst passende bachelorgrad for at kunne gennemføre kandidateksamen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmerne er at udvikle akademisk personale som reflekterende praktikere ... [+]

Postgraduate Diploma in Inclusive EducationAdgangskravEn fire-årig BEd-grad ELLEREn treårig generel bachelorgrad, der er omfattet af en PGCE eller et niveau 7 Advanced Diploma in Education i en kognat specialisering ELLEREn tidligere fireårig professionel B Prim Ed, B Sec Ed, BA Ed undervisningsgrad OREn tidligere postgraduate faglig undervisningskvalifikation såsom HDE (PG) eller University Education Diploma (UED)

Ud over de minimale adgangskrav, som beskrevet ovenfor, kan potentielle studerende gennemgå en udvælgelsesproces, herunder skriftlige indlæg om arbejdserfaring og motivation for optagelse i programmet. Studerende skal have fremragende generelle computerfærdigheder og pålidelig adgang til internettet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media