Læs den officielle beskrivelse

Pulserende, multikulturel og dynamisk, det Johannesburg Universitet (UJ) deler tempo og energi kosmopolitiske Johannesburg, den by, hvis navn den bærer. Stolt sydafrikanske, universitetet er i live ned til sine afrikanske rødder, og velforberedt for sin rolle i aktualisere det potentiale, de videregående uddannelser gælder for kontinentets udvikling.

Den fænomenale succes for universitetet er en, der har overrasket kritikere og vandt over skeptikere. At være en institution, der roser sig i sin tilgængelige ekspertise, efter kun 11 år UJ har etableret sig som en institution i den globale ekspertise og verdensklasse statur.

I sine første fem leveår, UJ fordoblet sin akkrediterede forskningsresultater og øget antallet af fremtrædende sydafrikanske Research Stole fra ingen til syv. Denne bemærkelsesværdigt resultat blev nået i god tid inden det fastsatte mål for 2015. 2010 forskning resultat Det var resultatet af UJ ønske, i den indledende periode, til at etablere UJ som en grundig forskning fokuseret universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet optaget til den højt respekterede konsortium af 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en vigtig blåstempling af den stigende internationale statur UJ.

UJ prale verdensklasse, internationalt anerkendte akademiske programmer baseret på læseplaner informeret af banebrydende udvikling i både bachelor og postgraduate uddannelse. UJ programmer inden for sine ni fakulteter, er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet og for globalt medborgerskab. Universitetet har fire campusser, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Baseret på valg af UJ Orange Tæppe førsteårsstuderende - dem med en APS score lig med og større end 40 point - flagskibsprogrammerne omfatter: Regnskab; Elektrisk og elektronisk / mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / HD Law; Matematik / anvendt matematik; IT / Computer Sciences; Humanfysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og læreruddannelsen.

For at gøre UJ undervisningsmæssige, forskning og innovation mål til en realitet, UJ har i løbet af de seneste otte år, investeret i over R2 milliarder i opgradering og udvidelse af levende og læring faciliteter på alle sine campusser og til at skabe et sikkert og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både medarbejdere og studerende.

UJ også indført håndholdte enheder (en tablet eller bærbare computer) i første års klasseværelser i 2014, i et forsøg på at forbinde disse unge hjerner med den verden af ​​e-viden, som de vokser i, og at omdanne deres evne til at bidrage og konkurrere.

UJ Graduate succesrate er nu 83,4%, og den samlede årlige graduate produktion er på over 11.400 studerende. Universitetets første år Experience-programmet (FYE), et initiativ der tilbyder faglige færdigheder forstærkning med en accent på studerende mentorordninger medstuderende, er en af ​​de støtteprogrammer, der hjælper lette skole til universitet overgang. Næsten 1.300 studerende tutorer, valgt fra tredje-års niveau og op, fungerer som en grænseflade mellem studerende og undervisere. UJ også indført akademiske rådgivere i kollegier og godkendt off-campus indkvartering faciliteter. Under UJ Academic Excellence program, er 250 studievejledere betjener 2.000 første-års studerende på 25 boliger.

Bemærkelsesværdige, også er at UJ, med mere end 49.500 elever; 2.300 internationale studerende; 6.700 kandidater og berømte videnskabelige medarbejdere, er en institution med en beundringsværdig graduering sats. UJ er hjemsted for 133 bedømte forskere, hvoraf seks er A-mærket, og har syv National Research Foundation stole. Derudover er det producerer flest sorte revisorer på alle akkrediterede boligområder universiteter i landet.

Mens UJ forfølger globale ekspertise og statur, påtænker at universitetet nationalt lydhør på en måde, som kun UJ kan. I denne forbindelse blandt Sydafrikas seks førende universiteter, kun UJ held giver adgang til næsten 2.000 første års studerende, der kommer fra de fattigste samfund, at give dem, hvor det er nødvendigt, med top-up NSFAS finansiering, stipendier og to sunde måltider om dagen .

I de næste ti år, har UJ sæt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence i forskning og innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En international profil Fit for Global Excellence og statur.
En fremragende Student Experience.
Active Global Reputation Management, og
En institution og People Fit for Global Excellence og statur.

Vision

En international Universitet valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sin samfund til at omdanne og tjene menneskeheden gennem innovation og samarbejde udøvelse af viden.

Værdier

IMAGINATION SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Udformning af fremtiden

Tænker uafhængigt
Udvikling af en kosmopolitisk identitet
Udstiller ambitioner og drev
Vedtagelsen iværksættervirksomheder tilgange

Learning sammen fra vores mangfoldighed

Gør kloge beslutninger kollektivt

Inddragelse meningsfuldt med hinanden
Visning af gensidig respekt
førende consultatively

Udvikle bæredygtigt gennem kreative bidrag

Introspecting for fornyelse

Innovation for det fælles gode
Gør positiv forandring
Drage fordel af oversete muligheder

Treasuring akademisk frihed

Søger balance i forfølgelsen af ​​viden

Facing udfordringer med mod og tjene tillid
Handle ansvarligt ved at være fair, konsekvent og gennemsigtig
Deltagelse i og hjælpe samfundet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til at udtrykke medfølelse, retfærdighed, gensidighed, værdighed, harmoni og menneskelighed af hensyn til at opbygge, vedligeholde og styrke fællesskabet. Ubuntu taler til vores inter-forbundethed, vores fælles menneskelighed og ansvaret for at hver der flyder fra vores forbindelse.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

University of Johannesburg

Formålet med Advanced Diploma er at forberede Diploma eller National Diploma studerende til videre læring inden for Financial Management og Management Accounting. ... [+]

Formålet med Advanced Diploma er at forberede Diploma eller National Diploma studerende til videre læring inden for Financial Management og Management Accounting.

Programmet vil forberede de studerende til arbejdsmarkedet ved at give dem til at anvende integreret viden og avancerede konceptuel tænkning til innovativt løse komplekse problemer i Financial Management.

adgangskrav

De adgangskrav til Advanced Diploma in Financial Management er et eksamensbevis eller National Diploma med Financial Accounting og Økonomistyring på en 3. års niveau og Grade 12 Matematik med minimum APS af 4. Studerende med en APS under 4 til matematik eller med Grade 12 Matematisk Literacy vil kun overvejes efter afslutningen af ​​de matematik for Diplom studerende modul udbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet på universitetet i Johannesburg til alle anden og tredje år Diplom studerende interesseret i at forfølge yderligere studier ved University of Johannesburg.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Advanced Diploma i Detailhandelen er at udvikle de anvendte og praktiske kompetencer kandidat i købet, forståelse og anvendelse af detailhandel principper. D ... [+]

Formålet med Advanced Diploma i Detailhandelen er at udvikle de anvendte og praktiske kompetencer kandidat i købet, forståelse og anvendelse af detailhandel principper. Det giver en intensiv, fokuseret og anvendt specialisering inden for Retail at sikre, at kandidater har en dyb og systematisk forståelse af nuværende tænkning, praksis, teori og metode inden for Retail.

Adgangskrav

En Ansøger skal have en passende Diploma eller bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer på NQF niveau 6 som bestemt ved en status udvalg.

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Advance Diploma er at forberede Diploma eller National Diploma studerende inden for Property Værdiansættelse og Management. Det vil også give en mulighed fo ... [+]

Formålet med Advance Diploma er at forberede Diploma eller National Diploma studerende inden for Property Værdiansættelse og Management. Det vil også give en mulighed for studerende at blive professionelle vurderingsmænd efter at have gennemført kravene i den sydafrikanske råd for Ejendomsvurdering Profession (SACPVP).

adgangskrav

De adgangskrav for Advanced Diploma i Ejendomsvurdering og Ledelse er et eksamensbevis eller National Diploma med speciale i ejendomsadministration eller tilsvarende og Grade 12 Matematik med et minimum APS af 4. Studerende med en APS under 4 til matematik eller med Grade 12 Matematisk Literacy vil kun overvejes efter afslutningen af ​​de matematik for Diplom studerende modul udbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet på universitetet i Johannesburg til alle anden og tredje år Diplom studerende interesseret i at forfølge yderligere studier ved University of Johannesburg.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at give de studerende viden og færdigheder til at udvikle softwareløsninger til at løse forretningsmæssige problemer effektivt ved hjæ ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at give de studerende viden og færdigheder til at udvikle softwareløsninger til at løse forretningsmæssige problemer effektivt ved hjælp af de nyeste teknologier. Det producerer diplomaten med de teoretiske og praktiske færdigheder, der er for at anvende de nyeste teknologier og værktøjer, når de udvikler en optimal softwareløsning til en virksomhed.

Adgangskrav

Enhver passende bacheloruddannelse eller 3 år Diplom i Information Technology, med mindst et års softwareudvikling erfaring. Ansøgerne skal i gennemsnit 60% i løbet af deres sidste studieår.

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Advanced Diploma er at forberede de studerende til videre læring på områderne Regnskab, revision og beskatning. Programmet vil også forberede de studerende ... [+]

Formålet med Advanced Diploma er at forberede de studerende til videre læring på områderne Regnskab, revision og beskatning. Programmet vil også forberede de studerende til arbejdsmarkedet ved at give en studerende til at anvende integreret viden og avancerede konceptuelle tænkning til komplekse problemer i Regnskab, revision og beskatning.

adgangskrav

De adgangskrav til Advanced Diploma i Bogføring er en Diploma eller National Diploma med Financial Accounting, Revision eller intern revision og beskatning på en 3. års niveau og Grade 12 Matematik med minimum APS af 4. Studerende med en APS under 4 til matematik eller med Grade 12 Matematisk Literacy vil kun overvejes efter afslutningen af ​​de matematik for Diplom studerende modul udbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet på universitetet i Johannesburg til alle anden og tredje år Diplom studerende interesseret i at forfølge yderligere studier ved University of Johannesburg.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Advance Diploma er at udvide og uddybe den viden, forståelse, indsigt og færdigheder med henblik på videre læring i økonomi. Programmet er designet til at f ... [+]

Formålet med Advance Diploma er at udvide og uddybe den viden, forståelse, indsigt og færdigheder med henblik på videre læring i økonomi. Programmet er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet ved at give dem de værktøjer til den korrekte fortolkning og forståelse af økonomien på et mikroøkonomisk og makroøkonomisk niveau, inden for en ramme af erhvervsklimaet.

adgangskrav

De adgangskrav til Advanced Diploma i økonomi er en diplomuddannelse, National Diploma eller BTech med Economics som en vigtig op til 3. år niveau (med et gennemsnit på 55% for Economics 3 og et samlet gennemsnit på 55% for den relevante kvalifikationer og en minimum APS af 4 til matematik). Studerende med en APS under 4 for matematik eller med grad 12 Matematisk Literacy vil kun overvejes efter en vellykket gennemførelse af de matematik for Diplom studerende modul udbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet til alle anden og tredje år Diplom studerende interesseret i at forfølge videre studier på universitetet .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Advanced Diploma i Financial Markets er at udvikle den studerendes viden om disciplin af de finansielle markeder og handel. ... [+]

Formålet med Advanced Diploma i Financial Markets er at udvikle den studerendes viden om disciplin af de finansielle markeder og handel. Programmet består af en fokuseret pensum at forberede de studerende til en karriere på de finansielle markeder. Studieordningen omfatter ti emneområder spænder fra Introduktion til finansielle markeder til Theory of Corporate Events til handel på de finansielle markeder og Afsluttende Financial Market Transaktioner. Mastering af pensum vil give de studerende med evnen til at syntetisere principperne finansielle markeder og anvende finansielle instrumenter på en professionel måde. Grundlæggende viden om de globale investeringer er relevante for det finansielle marked industrien vil blive opnået så den adgangsgivende studerende til at arbejde i dagens verden af ​​professionelle finansielle markeder industri. Programmet lægger vægt kompetence, integritet, og anvendelse af etik i et professionelt miljø. Den succesfulde studerende vil få en global og sydafrikanske finansielle overslag marked og en dybdegående forståelse af markedet, der vil give dem en konkurrencemæssig fordel for beskæftigelsen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Certificate

University of Johannesburg

The Department of Quality and Operations Management at the University of Johannesburg, offers certificate courses to individuals who would like to upgrade their formal qu ... [+]

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Udvid din markedsføring horisont ved at deltage i vores meget roste program i Marketing og kundeorientering designet til at imødekomme behovene hos praktiserende eller hå ... [+]

Har du befinder dig i en position, hvor du nødt til at gøre markedsføring for din enhed eller organisation, og du virkelig har brug for bedre markedsføring viden? Din position udelukker den lange rejse for at opnå en markedsføringstilladelse kvalifikation og studere med en flok forlader skolen ikke rigtig appellerer til dig enten. Men du har brug for at finde en måde at blive en succesfuld marketingmedarbejder.

Læs om .... fordi vejen til markedsføring succes løber gennem Certificate i Marketing & kundeorientering ... Hvem bør deltage?

Kandidater, der bør finde anvendelse, omfatter:

Folk i markedsføring, salg eller PR-positioner, der ikke har nogen markedsføring uddannelse. Folk fra forretningsenheder, der i stigende grad behov for at markedsføre deres forretningsenhed eller produkt / tjenester, der tilbydes. Mennesker, der ønsker at supplere deres ingeniør eller tekniske færdigheder base med marketing ekspertise. FORMÅLET MED KVALIFIKATION ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

University of Johannesburg

... [+]

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der har en HD i Public Relations og Kommunikation bør være i stand til at udføre specialiserede public relations aktiviteter; producere kommunikationsmedier f ... [+]

Studerende, der har en diplom / Udvidet Diplom i Public Relations og Kommunikation bør være i stand til at:

Udfør specialiserede public relations aktiviteter. Producere kommunikationsmedier for public relations sammenhæng. Brug teori til at forme den bredere sammenhæng, som en public relations udøveren funktioner. Brug administration og lederskab kvaliteter som en public relations professionel. Studieordning for Diplom i Public Relations og Kommunikation

Mål: Formålet med kvalifikation er at udvikle sig i den studerende kompetence til at planlægge, anvende, gennemføre og evaluere PR og ledelse kommunikation praksis i en række forskellige virksomheder og sociale sammenhænge. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Outcomes Adfærd og display viden og anvendelse projekt- og supply chain management principper, kvalitet og produktivitet forbedring af. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med HD i Financial Services Operations er at udvikle den studerendes viden inden for finansielle tjenesteydelser og dens aktiviteter. ... [+]

Formålet med HD i Financial Services Operations er at udvikle den studerendes viden inden for finansielle tjenesteydelser og dens aktiviteter. Programmet består af en fokuseret pensum for at forberede de studerende til en karriere i den finansielle sektor. Mastering af pensum vil give de studerende med evnen til at syntetisere finansielle tjenesteydelser operationer principper på en professionel måde. Grundlæggende viden om de globale finansielle tjenesteydelser er relevante for den finansielle sektor vil blive opnået så den adgangsgivende studerende til at arbejde i dagens verden af ​​den professionelle finansielle servicering industri. Programmet lægger vægt 5 kompetence, integritet, og anvendelse af etik i et professionelt miljø. Den succesfulde studerende vil få en global og sydafrikanske finansielle overslag marked og en dybdegående forståelse af miljøet, som vil give dem en konkurrencemæssig fordel for beskæftigelsen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Institut for Arkitektur tilbyder Diploma in Architecture, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Arkitektur (CA ... [+]

Arkitektoniske fagfolk er involveret i udformningen det byggede miljø. Deres indsats er tydeligt overalt, fra den enkle konstruktion af en billig boligprojekt til den sofistikerede opførelse af skyskrabere. Arkitektoniske fagfolk er ansat i design, teknologisk løsning og styring af byggeprojekter.

Institut for Arkitektur tilbyder Diploma in Architecture, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Arkitektur (CAA).

Diplom i Arkitektur Brochure

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Witn en HD i Business Information Technology, IT udøvere levere løsninger på forretningsmæssige problemer ved anvendelse af edb-baseret teknologi og teknikker. ... [+]

Witn en HD i Business Information Technology, IT udøvere levere løsninger på forretningsmæssige problemer ved anvendelse af edb-baseret teknologi og teknikker.

Adgangskrav Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 6 (70% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den succesfulde mad og drikke operationer studerende vil besidde den nødvendige viden, tekniske og personlige færdigheder på operationelle og tilsynsmæssige niveauer i fø ... [+]

Den succesfulde mad og drikke operationer studerende vil besidde den nødvendige viden, tekniske og personlige færdigheder på operationelle og tilsynsmæssige niveauer i føde- og drikkevareindustrien i Sydafrika eller internationalt.

Folk kan arbejde i mad og drikke enheder, privat og udøvende catering, markedsføring og kampagner, uddannelse eller i områder med mad og drikke inden for industrien.

Adgangskrav Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende opnå denne kvalifikation vil demonstrere kompetence i at analysere og anvende principperne i mode-systemet fra produktion til forbrug for at m eet markedsk ... [+]

Den studerende opnå denne kvalifikation vil demonstrere kompetence i at analysere og anvende principperne i mode-systemet fra produktion til forbrug for at m eet markedskrav.

Programmet er struktureret til at producere resultater demonstreret af den studerendes evne til at:

Udvikle og anvende en produktionsstrategi, der afspejler markedet forskning, design, branding, marketing, merchandising og distribution af et produktsortiment, der opfylder behovene i en identificeret mode målgruppe. Anvend avanceret tekstil ansøgning, manuelle færdigheder og edb-teknologi (CAD / CAM) til fremstillingsprocesserne for en bred vifte af mode produkter. Udvikle tekniske pakker, der analyserer, løser og kommunikere problemer i forbindelse med den tekniske produktudvikling og kvalitetsforbedring af mode produkter. Påfør erhvervslivet, personale og principper operationer ledelse at øge kvaliteten, produktiviteten og rentabiliteten relateret til mode produktion. Gennemføre grundforskning i et udvalgt specialiseret område af mode forsyningskæden: teknisk produktudvikling; tekstil-teknologi og anvendelse; produktion og kvalitetssystemer; markedsføring og branding; materiale og produkt sourcing; og vedtagelse og forbrug af modeprodukter. Karriere opportunaties ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne diplom er at give regnskabsvæsen viden og færdigheder for at sikre kompetence i at udføre funktioner rapportering, rendering skatterådgivning og manage ... [+]

Formålet med denne diplom er at give regnskabsvæsen viden og færdigheder for at sikre kompetence i at udføre funktioner rapportering, rendering skatterådgivning og management rådgivning på en regnskabsmæssig tekniker niveau, og at omsætte denne indlejret viden praktisk i en regnskabsmæssig program.

Mulige Karriere Regnskab Technician Bogholder Omkostninger revisor Adgangskrav Minimum APS 20 med matematik 22 med Matematisk Literacy Engelsk: 3 Matematik: 3 Matematisk Literacy: 5

NB:

Programmerne præsenteres i kun engelsk. Opfyldelsen niveau (rating) opnået for Life Orientering er IKKE inkluderet i beregningen af Entré Points Score (APS)... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Diplomuddannelsen inkorporerer Smykker Praksis, der omfatter Jewellery Design, tegning og fremstillingsteknikker. Andre vigtige områder af undersøgelsen omfatter gemmolog ... [+]

The University of Johannesburg (UJ) ligger i storbyen Johannesburg og er en af ​​de dynamiske Smykker knudepunkter i Sydafrika. Den topmoderne faciliteter kombineret med den ekspertise, forelæsninger personale gør UJ Institut for Jewellery Design en premier indstilling for at studere i retning af en karriere i Smykker industrien. Afdelingens mål er at dyrke bredt baserede færdigheder i forbindelse med smykker iværksætteri. Eleverne opfordres til at udvikle en række kompetencer, som sætter dem i stand til at nå deres fulde kreative potentiale.

Diplomuddannelsen inkorporerer Smykker Praksis, der omfatter Jewellery Design, tegning og fremstillingsteknikker. Andre vigtige områder af undersøgelsen omfatter gemmology, Teknologi, kontekstuel Studies og Design Management. Instituttet fremmer en dobbelt fokus på kommercielle og high-end fine smykker med vægt på konceptuelt design.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Kommuniker effektivt ved hjælp af rapporter, præsentationer, specifikationer, tegninger og standarder. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Se Faculty forordning EB3 for de minimumskrav adgangskrav til Senior Certificate (indtil 2008) og National Senior Certificate (fra 2009). N4-certifikat med en pass mi ... [+]

Se Faculty forordning EB3 for de minimumskrav adgangskrav til Senior Certificate (indtil 2008) og National Senior Certificate (fra 2009). N4-certifikat med en pass mindst 70% i matematik og Engineering Science, og en pass på to sprog. Studerende, der har bestået passende adgang programmer kan undtages fra minimumskravene. Tildeling af diplom [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en National Diploma / Udvidet National i Management en kandidat kan arbejde som en tilsynsførende, First-line manager, Senior / mellemleder, Manager i Corporate indst ... [+]

Med en National Diploma / Udvidet National i Management en kandidat kan arbejde som en tilsynsførende, First-line manager, Senior / mellemleder, Manager i Corporate indstilling, manager egen virksomhed, Branch Manager Forretning Advisor

Adgangskrav National Diploma Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +) Extended National Diploma Adgangskrav Minimum APS: 19 med matematik eller 21 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en National Diploma / Udvidet National Diploma i Human Resources Management kandidater kan arbejde som menneskelige ressource management praktiserende læger, der besk ... [+]

Med en National Diploma / Udvidet National Diploma i Human Resources Management kandidater kan arbejde som menneskelige ressource management praktiserende læger, der beskæftiger sig med medarbejdernes problemstillinger i organisationer.

Adgangskrav National Diploma Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +) Extended National Diploma Adgangskrav Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en National Diploma / Udvidet National Diploma i Logistik kandidater kan arbejde som indkøbschefer, der beskæftiger sig med køb aspekter af at drive en virksomhed, so ... [+]

Med en National Diploma / Udvidet National Diploma i Logistik kandidater kan arbejde som indkøbschefer, der beskæftiger sig med køb aspekter af at drive en virksomhed, som lager ledere og mere.

Adgangskrav National Diploma Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +) Extended National Diploma Adgangskrav Minimum APS: 19 med matematik eller 21 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en National Diploma / Udvidet National Diploma i Small Business Management kan du arbejde som iværksætter, starte og drive din egen virksomhed, en Business Advisor, s ... [+]

Med en National Diploma / Udvidet National Diploma i Small Business Management kan du arbejde som iværksætter, starte og drive din egen virksomhed, en Business Advisor, styre en lille / mellemstore virksomheder, eller Social Entrepreneur.

Adgangskrav National Diploma Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +) Extended National Diploma Adgangskrav Minimum APS: 19 med matematik eller 21 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Transport Managers beskæftige sig med en bred vifte af transportrelaterede bekymringer inden for en virksomhed eller institutionel virksomhed. ... [+]

Transport Managers beskæftige sig med en bred vifte af transportrelaterede bekymringer inden for en virksomhed eller institutionel virksomhed.

Adgangskrav National Diploma Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +) Extended National Diploma Adgangskrav Minimum APS: 19 med matematik eller 21 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der har opnået denne kvalifikation vil være kompetent til at støtte vejledere, ledere og mængde landmålere. ... [+]

Dette er en bredt funderet kvalifikation til formål at forberede diplomater for tilsyns- og mellemlederniveau beskæftigelsen i byggebranchen og for teknisk og støtteniveau i mængden opmåling erhverv.

En National Diploma i det relevante fagområde vil blive tildelt kandidater efter en vellykket gennemførelse af alle teoretiske og erfaringsbaseret læringsbehov.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Experiential Learning rapportskrivning ... [+]

Experiential Learning

rapportskrivning [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Anbefalet emne: Teknisk tegning. Studerende, der har bestået passende adgang programmer kan undtages fra minimumskravene. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Afslut niveau resultater: Den kvalificerende studerende vil være i stand til:

Studerende, der har bestået passende adgang programmer kan undtages fra minimumskravene. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Planlægge og gennemføre produktionen af ​​nødvendige produkter. Brug det i anvendelsen af ​​tekniske metoder, færdigheder og værktøjer. Studerende, der har bestået passende adgang programmer kan undtages fra minimumskravene.

En specifik periode med erfaringsbaseret læring, vil ikke blive genkendt, hvis man noteret for tre eller flere moduler samtidigt.

En National Diploma i det relevante fagområde vil blive tildelt kandidater efter en vellykket gennemførelse af alle teoretiske og erfaringsbaseret læringsbehov.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Outcomes Kommuniker, udvikle, vedligeholde og implementere softwaresystemer. Udvikle, implementere og vedligeholde hardware-systemer i computing miljø. Implemente ... [+]

Outcomes Kommuniker, udvikle, vedligeholde og implementere softwaresystemer. Udvikle, implementere og vedligeholde hardware-systemer i computing miljø. Implementere og vedligeholde netværk hardware og operativsystemer. Beskrive og gennemføre de teoretiske principper støtter computing miljø Adgangskrav og udvælgelseskriterier

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kvalifikationen vil blive tildelt en elev, der har fremlagt bevis for tilfredshed bedømmerne at den angivne kompetence, som beskrevet i de angivne resultater, der er opnå ... [+]

Outcomes [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Denne kvalifikation er beregnet til planlægning teknikere, der arbejder i statslige og ikke-statslige sektorer.

Outcomes

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den centrale formål med National Diploma i Anvendt Kemi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i Anvendt Kemi. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrale formål med National Diploma i Anvendt Kemi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i Anvendt Kemi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre de studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for Anvendt Kemi industrien. Som en del af eksamensbeviset undersøgelsen, og i samarbejde med de relevante arbejdspladsen institutioner / organer / organisationer, studerende er også udsat for den relevante på arbejdsmarkedet for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i sammenhæng på arbejdspladsen. Undervisningen og arbejdsplads erfaring gør det muligt succesfulde studerende at få adgang til en række karriere og beskæftigelsesmuligheder vedrørende analytiske deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den centrale formål med National Diploma i biokemi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i biokemi. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrale formål med National Diploma i biokemi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i biokemi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre de studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for Biokemi industri. Som en del af eksamensbeviset undersøgelsen, og i samarbejde med de relevante arbejdspladsen institutioner / organer / organisationer, studerende er også udsat for den relevante på arbejdsmarkedet for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i sammenhæng på arbejdspladsen. Undervisningen og arbejdsplads erfaring gør det muligt succesfulde studerende at få adgang til en række karriere og beskæftigelsesmuligheder vedrørende analytiske deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den centrale formål med National Diploma i Bioteknologi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder inden for bioteknologi. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrale formål med National Diploma i Bioteknologi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder inden for bioteknologi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre de studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for den bioteknologiske industri. Som en del af eksamensbeviset undersøgelsen, og i samarbejde med de relevante arbejdspladsen institutioner / organer / organisationer, studerende er også udsat for den relevante på arbejdsmarkedet for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i sammenhæng på arbejdspladsen. Undervisningen og arbejdsplads erfaring gør det muligt succesfulde studerende at få adgang til en række karriere og beskæftigelsesmuligheder vedrørende analytiske deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En National Diploma i Retail Business Management forbereder dig til arbejde i detailhandel industrien. ... [+]

En National Diploma i Retail Business Management forbereder dig til arbejde i detailhandel industrien.

Adgangskrav Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den centrale formål med National Diploma i fysik er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i fysik. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrale formål med National Diploma i fysik er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i fysik. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre de studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for Fysik industrien. Som en del af eksamensbeviset undersøgelsen, og i samarbejde med de relevante arbejdspladsen institutioner / organer / organisationer, studerende er også udsat for den relevante på arbejdsmarkedet for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i sammenhæng på arbejdspladsen. Undervisningen og arbejdsplads erfaring gør det muligt succesfulde studerende at få adgang til en række karriere og beskæftigelsesmuligheder vedrørende analytiske deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den centrale formål med National Diploma i Fødevareteknologi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i Food Technology. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrale formål med National Diploma i Fødevareteknologi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i Food Technology. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre de studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for Food Technology industrien. Som en del af eksamensbeviset undersøgelsen, og i samarbejde med de relevante arbejdspladsen institutioner / organer / organisationer, studerende er også udsat for den relevante på arbejdsmarkedet for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i sammenhæng på arbejdspladsen. Undervisningen og arbejdsplads erfaring gør det muligt succesfulde studerende at få adgang til en række karriere og beskæftigelsesmuligheder vedrørende analytiske deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

The National Diploma i Hospitality Management forbereder kandidat med operationelle og ledelsesmæssige aspekter, som kan anvendes i alle større virksomheder og iværksætte ... [+]

The National Diploma i Hospitality Management forbereder kandidat med operationelle og ledelsesmæssige aspekter, som kan anvendes i alle større virksomheder og iværksættervirksomheder i restaurationsbranchen.

Adgangskrav Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Marketingfolk bestemme forbrugernes behov og tilfredsstille forbrugernes krav. ... [+]

Marketingfolk bestemme forbrugernes behov og tilfredsstille forbrugernes krav.

Adgangskrav Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Environmental Health Practitioners forskning, identificere, vurdere og styre mulige miljømæssige sundhedsfarer. ... [+]

Bemærk: Indskrivning af nye studerende vil ikke ske for diplomuddannelsen, hvis godkendelse er modtaget for at tilbyde Bachelor i Environmental Health i 2017.

Karriere

Environmental Health Practitioners forskning, identificere, vurdere og styre mulige miljømæssige sundhedsfarer.

Adgangskrav Minimum APS: 23 Undervisningssprog og lærings- engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: Ikke accepteret Physical Sciences: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Yderligere Emne 1: 4 (50% +) Yderligere Emne 2: 4 (50% +)

Optagelse til internationale ansøgere er underlagt opfylde kravene compliance som fastsat i Immigration Act No 13 af 2002, det i der under universitetets politik. Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program på grund af pladsmangel. Alle ansøgere skal udfylde den NBT (National Benchmark Test) før indlæggelsen. Resultatet af NBT vil informere beslutninger om placering af ansøgeren. Livet Orientering er ikke inkluderet i beregningen APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Sport Administrator, Faciliteter Manager-, professionel coach, Fitness Trainer, sport marketingmedarbejder, Sports Sponsorship Manager-, Events Manager og Marketer Prakti ... [+]

Karriere

Sport Administrator, Faciliteter Manager-, professionel coach, Fitness Trainer, sport marketingmedarbejder, Sports Sponsorship Manager-, Events Manager og Marketer Praktiserende forskning, identificere, vurdere og styre mulige miljømæssige sundhedsfarer.

Adgangskrav Minimum APS: 18 Matematik OR 19 med Matematisk Literacy Undervisningssprog og lærings- engelsk: 3 (40% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 4 (50% +) Yderligere Emne 1: 3 (40% +) Yderligere Emne 2: 3 (40% +) Yderligere Emne 3: 3 (40% +) Yderligere Emne 4: 3 (40% +)

Optagelse til internationale ansøgere er underlagt opfylde kravene compliance som fastsat i Immigration Act No 13 af 2002, det i der under universitetets politik. Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program på grund af pladsmangel. Alle ansøgere skal udfylde den NBT (National Benchmark Test) før indlæggelsen. Resultatet af NBT vil informere beslutninger om placering af ansøgeren. Livet Orientering er ikke inkluderet i beregningen APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den centrale formål med National Diploma i statistik er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i statistik. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrale formål med National Diploma i statistik er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i statistik. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre de studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for Statistics industrien. Som en del af eksamensbeviset undersøgelsen, og i samarbejde med de relevante arbejdspladsen institutioner / organer / organisationer, studerende er også udsat for den relevante på arbejdsmarkedet for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i sammenhæng på arbejdspladsen. Undervisningen og arbejdsplads erfaring gør det muligt succesfulde studerende at få adgang til en række karriere og beskæftigelsesmuligheder vedrørende analytiske deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den pædagogiske tilgang tjeneste læring gennem aktivt engagement med spørgsmål og gøre de studerende opmærksom på deres samfundsmæssige ansvar som borgere i relation til ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrale formål med National Diploma i medborgerskab er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i medborgerskab. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre de studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for videnskab industrien. Som en del af eksamensbeviset undersøgelsen, og i samarbejde med de relevante arbejdspladsen institutioner / organer / organisationer, studerende er også udsat for den relevante på arbejdsmarkedet for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i sammenhæng på arbejdspladsen. Undervisningen og arbejdsplads erfaring gør det muligt succesfulde studerende at få adgang til en række karriere og beskæftigelsesmuligheder vedrørende analytiske deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

The National Diploma i Tourism Management forbereder kandidat med operationelle og ledelsesmæssige aspekter til at arbejde i en række forskellige turismerelaterede sektor ... [+]

The National Diploma i Tourism Management forbereder kandidat med operationelle og ledelsesmæssige aspekter til at arbejde i en række forskellige turismerelaterede sektorer.

Adgangskrav Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Outcomes [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den centrale formål med National Diploma i zoologi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i zoologi. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrale formål med National Diploma i zoologi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i zoologi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre de studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for Zoologi industrien. Som en del af eksamensbeviset undersøgelsen, og i samarbejde med de relevante arbejdspladsen institutioner / organer / organisationer, studerende er også udsat for den relevante på arbejdsmarkedet for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i sammenhæng på arbejdspladsen. Undervisningen og arbejdsplads erfaring gør det muligt succesfulde studerende at få adgang til en række karriere og beskæftigelsesmuligheder vedrørende analytiske deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den centrale formål med National Diploma i matematik er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i matematik. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrale formål med National Diploma i matematik er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i matematik. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre de studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for Matematik industrien. Som en del af eksamensbeviset undersøgelsen, og i samarbejde med de relevante arbejdspladsen institutioner / organer / organisationer, studerende er også udsat for den relevante på arbejdsmarkedet for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i sammenhæng på arbejdspladsen. Undervisningen og arbejdsplads erfaring gør det muligt succesfulde studerende at få adgang til en række karriere og beskæftigelsesmuligheder vedrørende analytiske deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det kvalificerede lærende ville være teknisk kompetente i en effektiv og sikker proces og arbejdskraft styring af alle produktions- minedrift aktiviteter på første ledels ... [+]

Instituttet forbeholder sig ret til at vælge de studerende til dette program. Studerende rådes til at sikre en 100% sundhed rekord, som det kræves for beskæftigelse og erfaringsbaseret læring på miner.

BEMÆRK:

Experiential Learning [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en udvidet General National Diploma kan du få muligheder ledelse i forskellige brancher på første og / eller mellemlederniveau, uddannelseschef, HRD Manager Beskæftig ... [+]

Management muligheder i forskellige brancher på første og / eller mellemlederniveau, uddannelseschef, HRD Manager Beskæftigelse Relations Manager, Product Development Manager, Branch manager, General Manager, Change facilitator, Management Konsulent, Entrepreneur, Forretning Innovator

Adgangskrav Minimum APS: 25 med matematik eller 28 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 6 (70% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

University of Johannesburg

... [+]

For yderligere information kontakt:

Johannesburg Universitet

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Korte Kurser i økonomi og finans Sciences ... [+]

Korte Kurser i økonomi og finans Sciences Titel VARIGHED Pris Adgangskrav Kontakt Program i Commercial Regnskab Feb-Nov R15000 Grade 12 Diplom påtegning plus den nødvendige Adgangskort Points Score (APS) APS - 18 (matematik) eller 20 (Matematisk Literacy) Fru M Vermaak / hr H Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Konkurrence Economics 1 uge i et semester om året R11350 HD, HD (lov), LLB eller tilsvarende og en baggrund i konkurrencelovgivningen og -politikken. Dr. Simon Roberts sroberts @ uj.ac.za Avanceret Ejendom Finansielle Begreber Tre dage R5280 Intermediate Property Finansielle Begreber SLP Hr Marno Booyens marnob @ uj.ac.za Analyse Industrial... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Korte Kurser i humaniora ... [+]

Titel VARIGHED Pris Optagelse Krav Kontakt Avanceret moderne græsk GRK 3001 (Advanced Modern Greek) 10 måneder R3000 Intermediate Modern Greek Fru Marilena Triandafillou marilenap @ uj.ac.za Grundlæggende bibelske hebraisk tekster (Basic bibelske hebraiske tekster) 1 semester R3000 Bibelsk hebraisk for begyndere Dr. GE Lier gelier@uj.ac.za Grundlæggende Talt arabisk (Basic tales arabisk) 1 semester R3000 Grade 12 Dr. SM Mathee smathee @ uj.ac.za Bibelsk hebraisk for begyndere (Bibelsk hebraisk for begyndere) 1 semester R3000 Grade 12 Dr. GE Lier gelier@uj.ac.za Intermediate bibelske hebraisk (Intermediate bibelske hebraisk) 1 semester ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Korte Kurser i ledelse ... [+]

Titel VARIGHED Pris Adgangskrav Kontakt Business Management (Advanced Certificate i Business Management: Projektledelse) 1 år R34740 Højere Certificate i Business Management (Project Management) Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Center for Social Entrepreneurship og socialøkonomi (CSESE) (Asset-baserede socioøkonomiske udvikling) Tre på hinanden følgende dage. Den faktiske kontakttid er otte timer om dagen R3900 NQF 4 kvalifikation eller arbejder for / styre en social virksomhed Vongani Manganye csese@uj.ac.za Center for Social Entrepreneurship og socialøkonomi (CSESE) (Business Incubator Management) Tre blokke anbragt en måneds mellemrum i 15 dage ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Korte Kurser i Science ... [+]

Korte Kurser i Science Titel VARIGHED Pris Adgangskrav Kontaktoplysninger Certifikat i Cyber ​​Security Til rådighed på anmodning R20000 Grade 12 2 år Industri erfaring i Cyber ​​Security science@uj.ac.za Højere Certificate i Information Technology 1 år Fuld tid (minimum) 2 år på deltid R32000 Grade 12 science@uj.ac.za Avancerede Kort Work Skills 6 dage, herunder vurdering R6000 Grad / diplom og helst lærere underviser Geografi på FET-niveau. Ms Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Grundlæggende Kort Work Skills 6 dage, herunder vurdering R5500 Ms Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Introduktion til geografiske in... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Korte kurser Program s tilbydes af Det Tekniske Fakultet og det byggede miljø ... [+]

Titel VARIGHED Pris Adgangskrav Kontakt Civil Engineering Science (Introduktion til Concrete Technology) 3 dage R10000 Grade 12. Anerkendelse af tidligere læring vil blive baseret på ansøgernes erfaring i beton teknologi eller beslægtet område i en periode på mindst 1 år Mr J Bester jannesb@uj.ac.za Civil Engineering Science (Concrete Technology) 3 dage R10000 Grade 12 plus mindst to års erfaring i beton teknologi eller et beslægtet fi i det byggede miljø. Vellykket afslutning af SLP Introduktion til betonteknologi. Anerkendelse af tidligere læring vil blive baseret på ansøgernes erfaring i beton teknologi eller beslægtet område i en periode på mindst... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

NQF niveau Undervisning og læring: Manager FAKULTET MANAGEMENT Johannesburg Universitet ... [+]

NQF niveau

Undervisning og læring:

Manager

FAKULTET MANAGEMENT

Johannesburg Universitet

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Postgraduate Certificate

University of Johannesburg

... [+]

support specialisering Learning: Physical Education BSc Idræt / HD Idræt / BA Idræt med kompetence i Human Movement Sciences 2 [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Postgraduate Diploma

University of Johannesburg

Programmet består af en bredt baseret undervisningsplan at forberede postgraduate studerende til en bred vifte af finansielle-relaterede specialiteter. ... [+]

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Programmet giver de studerende med de nødvendige færdigheder og teknisk kompetence til at blive ansat som professionelle inden for regnskab, revision, økonomistyring og Skatteministeriet.

Adgangskrav:

Kontaktdetaljer:

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Programmet består af en fokuseret pensum for at forberede de studerende til en karriere i Stationcar planlægning. Studieordningen omfatter tre emneområder spænder fra ejendom planlægning, dødsbobehandling og trusts og beskatningen af ​​investeringsforeninger.

Kontaktdetaljer:

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at udvikle de intellektuelle og praktiske færdigheder de studerende i analysen, fortolkningen og anvendelsen af ​​regnskab, styring og kontr ... [+]

Formålet med dette program er at udvikle de intellektuelle og praktiske færdigheder de studerende i analysen, fortolkningen og anvendelsen af ​​regnskab, styring og kontrol og principperne for det indre revision / beskatning. Dette program vil forberede de studerende til at anvende regnskab, styring og principper kontrol og intern revision eller beskatning i praksis.

Endelig dette program vil forberede de studerende til yderligere undersøgelser inden for regnskab, styring og kontrol og intern revision og beskatning som en videnskab. Kandidater i dette program er også i stand til at registrere med faglige organisationer, såsom den sydafrikanske Institute of Professional Accountants (SAIPA) og Institute of Internal Auditors (IIA). Dette program, dog ikke give adgang til den sydafrikanske Institute of Chartered Accountants (SAICA) board undersøgelser.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at styrke elevernes viden og forståelse i disciplinerne finansielle markeder og børsmæglerselskaber som feltet er tværfaglig karakter, og de ... [+]

Afsluttende adgangskrav vil fra tid til anden fastsættes af afdelingen. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Email eduquiries@uj.ac.za med fokus på forholdet mellem teori og praksis og de måder, hvorpå hver informerer og beriger den anden ekspanderende, styrke og konsolide ... [+]

Email eduquiries@uj.ac.za

med fokus på forholdet mellem teori og praksis og de måder, hvorpå hver informerer og beriger den anden ekspanderende, styrke og konsolidere deres viden om undervisning, læring og evaluering på de videregående uddannelser i den sydafrikanske kontekst lette deres evne til at udvikle, implementere og vurdere informeret og lydhør læseplaner og relateret pædagogik, herunder læring med teknologi udvikler deres kapacitet som pædagogiske forskere

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at styrke og uddybe den studerendes viden og udvikle anvendt kompetence i at analysere, fortolke og forstå informationssystemer revisionsstanda ... [+]

Formålet med programmet er at styrke og uddybe den studerendes viden og udvikle anvendt kompetence i at analysere, fortolke og forstå informationssystemer revisionsstandarder processer, principper og metoder. Det udvikler endvidere, at intellektuelle uafhængighed, forskning og faglige færdigheder den studerende. Kvalifikationen forbereder eleverne til meningsfuldt bidrage til organisationer informationssystemer revision samt køb, udnyttelse og udvikling af informationssystemer og teknologi.

Adgangskrav

En potentiel studerende skal have opnået en bachelorgrad på NQF niveau 7 fra UJ. Kandidater fra andre universiteter skulle have fået en relevant grad på et NQF niveau 7 eller hvad der svarer hertil, og kunne søge om optagelse på institutbestyrelsen akademisk styrelsesråd vil evaluere hver ansøgning individuelt. RPL vil blive anvendt i overensstemmelse med UJ RPL politik. Ud over de minimumskrav adgangskrav som skitseret ovenfor, skal potentielle studerende opnå mindst 60% i gennemsnit i deres sidste år i et passende bachelorgrad for at gøre den postgraduate diplom.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media