The Private Hotel School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til DEN PRIVATE HOTEL SCHOOL

Baseret i de smukke omgivelser i byen Stellenbosch, Sydafrika førende vin turisme destination, og landets kulinariske hovedstad, The Private Hotel School er, hvor gæstfrihed drømme. The Private Hotel School med sin dygtige team af fagfolk, undervisning nationalt og internationalt akkrediterede kurser, er en af ​​de mere eftertragtede hotellet skoler i Sydafrika og vil hjælpe dig realisere dine ambitioner om en karriere i den stimulerende verden af ​​gæstfrihed. Vores pensum kombinerer innovativt og forkant gæstfrihed instruktion med lyd praktisk uddannelse og viden restaurationsbranchen. Dette giver os mulighed for at give morgendagens gæstfrihed industrien ledere med hands-on træning, uddannelsesmæssige og kulturelle bevidsthed nødvendige færdigheder til at lykkes i dagens konkurrenceprægede globale økonomi. På samme tid, vi også til formål at fremme det internationale goodwill og venskab. På vores gæstfrihed skole vores studerende er uddannet til at beherske knappe faglige færdigheder, opnå høje niveauer af den specialiserede viden er nødvendig for at udmærke sig i gæstfrihed miljø. Vores kompetencer er akkrediteret af AHA-IHMS og giver vores studerende til at færdiggøre deres valgfri 3. år i USA.

Hvad gør os anderledes og adskiller os fra alle andre gæstfrihed akademi?

1- TPHS er registreret hos Institut for højere uddannelse og erhvervsuddannelse (Reg nr: 2010 / HE007 / 005) som en privat højere uddannelsesinstitution og er registreret til at tilbyde følgende Hospitality undersøgelser:

  • Højere Certifikat i Hospitality Management,
  • Advanced Certificate i Hospitality Management og en
  • Advanced Diploma i Hospitality Education.

2 Vi er den eneste sydafrikanske skole tilbyder en Advanced Diploma i Hospitality Education.

3 Vi er stolte medlemmer af de ledende sydafrikanske Foreninger såsom Fedhasa (Federated Hospitality Association of South Africa), Sammenslutningen af ​​private udbydere af Uddannelse og Udvikling (APPETD) og den sydafrikanske Chefs Association (SACA).

4 The Private Hotel School er akkrediteret af den internationalt anerkendte og respekterede amerikanske Hospitality Academy- International Hotel Management Schools (AHA-IHMS). IHMS skoler er dedikeret til at levere en innovativ svar på gæstfrihed industriens behov for ledere.

5- The Private Hotel School er et registreret og godkendt center for den berømte internationale By & Guilds Group.

6- Vi har en samarbejdsaftale med den internationalt skelnes Stellenbosch Universitet.

7- Direktøren for The Private Hotel School er et Advisory Board Medlem af AHA-IHMS (International Hospitality Management Schools).

8- Vi er medlem af USA National Restaurant Association (NRA).

9- Vi er medlem af Tourism Stellenbosch.

10- TPHS tjener i bestyrelsen for EUROCHRIE, den officielle forbund for Europa og Afrika, Det Internationale Råd for turisme og gæstfrihed Undervisere.

Som studerende på The Private Hotel School vil du mestrer knappe faglige færdigheder og opnå høje niveauer af den specialiserede viden er nødvendig for at udmærke sig i restaurationsbranchen. Hvis du er interesseret i en karriere i gæstfrihed eller kulinariske områder, vil vi gerne udvide en personlig invitation til dig og din familie til at besøge vores campus og at opleve den Private Hotel School forskel.

Placeringer

Stellenbosch

The Private Hotel School

Address
The Private Hotel School
33 Stellenbosch
Vlottenburg Road
Vlottenburg
7604

Stellenbosch, Western Cape, Sydafrika
Telefonnummer
+27 21 881 3792