Læs den officielle beskrivelse

Vores formål

At skabe et miljø af ekspertise, der tilskynder udviklingen af ​​hver enkelt elev til sit fulde potentiale, i sportspræstationer, uddannelse, personlig udvikling og forberedelse af livet.

At være et hotbed af talentudvikling. At træne og producere champions. At udvikle ledere og positive bidragsydere til samfundet.

Coaching Filosofi

På TGSE er vores coachingsfilosofi baseret på at behandle hver spiller som individ, med unikke egenskaber og attributter. Vi træner færdigheder først, mens du styrer spilleren for at finde deres egen optimale rute til beherskelse. Mens vi tror på brugen af ​​fundamentet, bruger vi en bred vifte af både traditionelle og innovative måder at opnå den bedste golf for vores spillere. Vi fortsætter med at lære af hver af vores spillere og forbliver åbne for alle muligheder for forbedring og læring. Professionel golf bliver langt mere end bare talent og teknik, og vi på TGSE sigter mod at være i spidsen for udviklingen af ​​golfcoaching ".

Træningsfilosofi

TGSE-uddannelsesfilosofien drejer sig om at uddanne de vigtigste præstationsevner, der kræves til beherskelse. Vi tror på, at hver færdighed kan trænes med den rigtige læringsindstilling, arbejdsmoral, vejledning og læringsmiljø. Færdighedsfokuseret træning kommer til hjertet i hver enkelt spilleres behov og sætter ydeevne foran æstetik, hvilket sikrer accelereret læring.

Vi følger også principperne for Long Term Player Development og træner juniorer på forskellige måder på hvert udviklingsstadium.

Vi tilbyder holistisk træning på alle følgende områder;

  • Færdighedsuddannelse
  • Teknik
  • Golf Fitness
  • Mentale forhold
  • Kursusstrategi

Yderligere faktorer, som vi vurderer, omfatter:

  • Udstyr
  • Levevis
  • Ernæring
  • Turneringsforberedelse
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

The Golf School of Excellence

Spil og studere golf i det perfekte året rundt i Sydafrika. ... [+]

Oversigt

Drømmer du om at deltage i en golfskole? Hvis du har en passion for golf og vil gøre en karriere ud af det spil, du elsker, så er dette 3-årige kursus / golfkvalifikation for dig.

Modtag elite præstationsuddannelse for at forberede dig til en spillekarriere.Undersøg golfspecifikke PGA-emner for at forberede og kvalificere dig til en karriere i golf.Få praktisk erhvervserfaring, herunder chancen for 8 ugers coaching i USA.Behold din amatørstatus gennem hele studiet for at sætte dig i stand til at konkurrere på amatørkretsen, repræsentere din provins eller endog dit land.Ca. 25% af vores elevkrop er internationale studerende.Coaching Program

Eleverne modtager elite præstationsuddannelse fra TGSE coaching team ved hjælp af Total Golf Coaching System. Færdighedstræning og teknisk coaching kommer i form af både individuelle og squad sessioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk