Læs den officielle beskrivelse

Regent Business School (RBS) blev oprettet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter lederuddannelse i det sydlige Afrika. RBS er registreret som en privat videregående uddannelsesinstitution af Institut for højere uddannelse og erhvervsuddannelse (DHET) i Sydafrika. Desuden har Rådet for Højere Uddannelse (CHE) akkrediteret RBS programmer, herunder dens flagskib Master of Business Administration grad (MBA). RBS har også forskellige andre anerkendelser fra forskellige institutioner. RBS tilbyder en række akkrediterede programmer fra højere certifikat til postgraduate kvalifikationer. Den RBS distance og støttet læring programmer giver en faglig pædagogisk kvalifikation, der vil udstyre kandidat med praktisk viden om erhvervslivet for at aktivere succes i det stærkt konkurrenceprægede og globalt arbejdsmiljø. RBS er opmærksom på behovet for sine programmer til at reflektere førende international forretningspraksis. Undersøgelse og støttemateriale omfatter casestudie simulering af reelle forretningsmæssige situationer specielt designet til at afspejle banebrydende udvikling i arbejdssituationen og deres indvirkning på forretningspraksis.

RBS er stærkt engageret i at udvikle erhvervslivet og iværksætterevner i det sydlige Afrika og samtidig sikre vores studerende en konkurrencefordel i et hurtigt skiftende forretningsmiljø.

Hvorfor vælge REGENT Business School (RBS)

RBS har udviklet en serie af programmer, der er designet til at give enkeltpersoner og organisationer med ledelsens kompetencer og kritiske færdigheder er nødvendige for at opbygge og opretholde konkurrencemæssige fordele i et hurtigt skiftende og komplekst forretningsmiljø. RBS ekspertise har udviklet sig gennem løbende forskning og udvikling, der iværksættes i at levere en række lokale og internationale business og management uddannelser.

Som en specialiseret uddannelse leverandør af management relaterede undervisningsprogrammer, RBS har kapacitet, systemer og ressourcer til at levere kurser med fleksibiliteten i onsite, offsite samt web-baseret undervisning og læring. Det er velkendt, at succesfulde virksomheder gøre en bevidst indsats for at sikre, at uddannelse af personalet går ikke på kompromis produktion og business tid. RBS leverer kurser, der er fleksibel og støttes af en række understøttende anlæg dvs telefonsupport, ansigt til ansigt foredrag, online og web support og virtuelle klasseværelser. Dette placerer organisationer på forkant med konkurrenceevnen har deres personale uddannet og opløftet samtidig stadig opretholde en optimal produktivitet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Postgraduate Diploma

Regent Business School

Den Postgraduate Diploma in Management (PG Dip Man) er en 1-årig ph.d.-niveau, der gør det muligt for elever med relevant erhvervserfaring og relevante kvalifikationer ... [+]

Den Postgraduate Diploma in Management (PG Dip Man) er en 1-årig ph.d.-niveau, der gør det muligt for elever med relevant erhvervserfaring og relevante kvalifikationer til at videreudvikle deres funktionelle og reflekterende kompetencer i ledelse, ledelse og administration. Programmet sigter mod at udvikle en integreret begrebsmæssig forståelse, syntese og kritisk anvendelse af specialiserede kvalitative og kvantitative spørgsmål i forvaltningen.

Kvalifikationen er rettet mod elever, der har relevant erhvervserfaring og besætter mellemledere og ledende stillinger, og som har afsluttet en bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer. Denne kvalifikation vil gøre det muligt eleverne til at udvikle sig i dybden, disciplinere specifikke færdigheder og anvendt kompetence på de private og offentlige sektor, som vil give muligheder for personlig intellektuel vækst, mere målrettet beskæftigelse og gøre et øget bidrag til samfundet. Kvalifikationen vil give eleverne til at løse problemer på en målrettet måde og til effektivt at styre og allokere ressourcer, til at kommunikere effektivt og bidrage til viden og socioøkonomiske transformation på en ansvarlig og etisk måde.... [-]

Sydafrika Durban Johannesburg
Februar 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Regent Business School

Den Postgraduate Diploma in Educational Management og Leadership (PG Dip EML) er en et-årig ... [+]

Den Postgraduate Diploma in Educational Management og Leadership (PG Dip EML) er en etårig postgraduate kvalifikation, der søger at udvikle kapaciteten i ledelse og lederskab i en pædagogisk ledelse sammenhæng. Fokus i programmet er at forbedre den praksis ledelse og lederskab i uddannelsessektoren.

Programmet gør det muligt studerende en uddannelse baggrund at udvikle integrerede og funktionelle reflekterende kompetencer i pædagogisk ledelse. Det er beregnet til uddannelsesmæssige ledere og dem der ønsker at besætte lederstillinger i uddannelsesinstitutioner. Programmet undersøger emner som ledelsesprincipper, pædagogisk ledelse, lederskab i uddannelse, økonomisk forvaltning i uddannelsesinstitutioner og brug af informationsteknologi i undervisningen.... [-]

Sydafrika Durban Johannesburg
Februar 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk