Læs den officielle beskrivelse

Paramount Aviation Academy er en eksklusiv flyveskole i byen Bethlehem, beliggende ved foden af ​​Maluti og Drakensberg Mountains i Sydafrika.

Her mener vi, at personlig opmærksomhed fra meget erfarne instruktører er nøglen til at producere exceptionelle piloter, som er selvsikker og kompetente.

Hvorfor vælge osHer er grundene til, at Paramount Aviation Academy bør være dit foretrukne valg, når det kommer til at lære at flyve:

ERFARET INSTRUKTØRER

Vores instruktører er meget erfarne og dedikeret til at lære folk at flyve i nærheden.

FANTASTISK VÆR

Free State Highlands har fantastisk vejr, hvilket betyder, at eleverne kan flyve næsten hver dag på året.

Ingen tryk / tid affald

Stille luftfelt betyder, at eleverne kan koncentrere sig om at lære at flyve uden at blive forhastet

HED

På varme dage eller højere højder er atmosfæren mindre tæt, og derfor er der behov for større forsigtighed

Omgivelser

Med Paramount Aviation Academy ligger kun 20 minutter fra Clarens, 2 timer fra en verdensklasse skisportssted og mange andre fantastiske attraktioner, arrangerer vi ofte udflugter, hvor der er meget sjov at være.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Paramount Aviation Academy

En kommerciel pilot kan kompenseres for flyvning. Uddannelse for tilladelsen fokuserer på en bedre forståelse af flysystemer og en højere standard for luftfart. ... [+]

En kommerciel pilot kan kompenseres for flyvning. Uddannelse for tilladelsen fokuserer på en bedre forståelse af flysystemer og en højere standard for luftfart. Selve erhvervskortet tillader ikke, at en pilot flyver i instrumentets meteorologiske forhold.

En kommerciel flyvemaskine pilot skal være i stand til at operere et komplekst fly, da et bestemt antal timer komplekse (eller turbinedrevet) flytid er blandt forudsætningerne, og i det mindste en del af den praktiske undersøgelse udføres i et komplekst fly.

Denne tilladelse tillader ikke i sig selv, at piloten opretter en operation, der bærer medlemmer af offentligheden til leje Sådanne operationer er underlagt andre bestemmelser. Ofte vil den kommercielle licens reducere pilotens forsikringspræmier, da det er tegn på uddannelse til en højere sikkerhedsstandard.... [-]

Sydafrika Bethlehem
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Paramount Aviation Academy

En privatpilotlicens er det første skridt i retning af at få en CPL. Det giver dig mulighed for at bære et begrænset antal passagerer. ... [+]

En privatpilotlicens er det første skridt i retning af at få en CPL. Det giver dig mulighed for at bære et begrænset antal passagerer.

Krav til at starte- 16 år eller ældre (du kan begynde at træne tidligere, men skal være 17 år for at blive tildelt et privatpilot og 16 år for at kunne gå alene)- Hold en gyldig klasse 1 eller 2 lægeerklæring (vi har læger i Bethlehem, som kan udføre din flyvning medicinsk, når du har startet kurset)- Du skal være i stand til at tale engelsk på et konversationsniveau, da det er et krav om at bestå en engelsktaletest for at få dit radiolicens.Juridiske flyvekravMindst 25 timers dobbeltflyveinstruktion (dobbelt - praktisk flyvetræning med instruktør om bord)Mindst 15 solo timer (dette består af mindst 5 timers langrend, 5 timers kredsløb og landingstræning og 5 timers generel flyvningstræning)5 timers instrumentflyvning.... [-]
Sydafrika Bethlehem
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk