Open Learning Group

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Open Learning Group (OLG) er en førende, fuldt akkrediteret, privat uddannelsesinstitution og en effektiv fjernundervisningskandidat til valg, der understøtter undervisnings- og læringsrejse for uddannelsesinstitutioner og opnår øget gennemgang af kandidater i Sydafrika .

Open Learning Academy leverer akkrediterede og specialiserede logistik- og Supply Chain Management-kvalifikationer, der spænder fra NQF Level 2-uddannelser til en NQF Level 7-grad. Disse kvalifikationer fokuserer på at udvikle enkeltpersoners karriere til det næste niveau.

Ud over vores formål at forblive forpligtet til at levere kvalitetsuddannelse og erhvervsmæssigt rettet specialkvalifikationer, tilbyder divisionen Open Learning Services administrativ og operationel support til andre ekstraordinære uddannelsesinstitutioner, der tilbyder nogle af deres kvalifikationer inden for fjernundervisningstilstand. Dette sikrer, at et stort antal studerende i både by- og landbefolkninger i det sydlige Afrika har adgang til kvalitetsuddannelsesprogrammer gennem effektiv og passende teknologi. OLG yder i øjeblikket administrativ og operationel støtte til forskellige uddannelsesinstitutioner, som tilbyder programmer inden for ledelse, undervisning, finans, handel, logistik og supply chain management.

Akkreditering

OLG er en registreret udbyder med Institut for Videregående Uddannelse og Uddannelse og er registreret som en privat videregående uddannelsesinstitution på - Videreuddannelse - TVET og Videregående Uddannelse - HET.

Hvorfor OLG er leder inden for uddannelse

  • Akkrediteret: med South African Qualifications Authority (SAQA) og Department of Higher Education and Training (DHET)
  • Overkommelig: Adgang til fleksible betalingsplaner
  • Tilgængelig: Registrer når som helst og studere hvor som helst
  • Dedikeret studiestøtte: med OLG4ME-studentportalen, digitalundervisning og virtuelle klasseværelser
  • Innovative undervisnings- og læringsmetoder: At hjælpe eleverne til at trives
  • Blandet leveringsform: Fjernundervisning kombineret med læringsunderstøttelse ved at lære hubs
  • Industriledere: med over 20 års erfaring inden for området

Placeringer

Johannesburg

Address
Hutton Court, 2nd floor
8 Summit Road (cnr Jan Smuts Avenue)
Hyde Park

Johannesburg, Gauteng, Sydafrika