Good Hope Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ved Good Hope Studies kan du studere engelsk ved at deltage i et af vores engelsksprogskurser, enten på vores sprogskole i det pulserende centrum af Cape Town eller i det lune, eksklusive boligområde Newlands.

På vores engelskskole i Cape Town tilbyder vi General English kurser, eksamensforberedelse kurser for Cambridge, IELTS og TOEFL, engelsk for arbejde og private lektioner.

Frivilligt arbejde i Cape Town, Sydafrika og Namibia

Vi driver også vores eget omfattende frivilligt program. Vælg mellem sociale projekter, bevaringsprojekter, medicinske projekter og landbrugsophold. Vi har frivillige projekter i og omkring Cape Town, i andre dele af Sydafrika og i Namibia.

Læreruddannelseskurser i Cape Town

For engelsksprogede lærere tilbyder vi det populære CELTA kursus i Cape Town. CELTA-kvalifikationen uddeles af Cambridge English Language Assessment, en del af University of Cambridge.

Studer engelsk i Sydafrika med Good Hope Studies . Eller frivilligt ved et af vores mange frivillige projekter i Sydafrika og Namibia.

Mission statement

Good Hope Studies giver internationale kunder en altomfattende sprogrejseroplevelse af højeste kvalitet målt ved internationalt anerkendte standarder. Gennem personlig pleje og omtanke for detaljer søger vi at sikre, at enhver studerende, der gennemgår Good Hope Studies forlader med en bedre evne til at kommunikere på engelsk og en uforglemmelig oplevelse af Sydafrika.

Good Hope Studies giver sine medarbejdere et sikkert og venligt miljø, hvor de kan udvikle sig professionelt. Hvert medarbejder er værdsat som en del af Good Hope Studies teamet, og deres bidrag til den videre udvikling af Good Hope Studies forventes og værdsættes.

Good Hope Studies placerer sig på forkant med at videreudvikle Cape Town som et internationalt anerkendt center for at undervise i engelsk som fremmedsprog. På den måde søger vi at sikre, at Cape Town spiller en vigtig rolle inden for det internationale EFL-samfund og dermed bidrager til den verdensomspændende EFL-industri.

Placeringer

Cape Town

Good Hope Studies - City Centre

Address
City Centre Campus,
5 St. Georges Mall

8001 Cape Town, Western Cape, Sydafrika
Telefonnummer
+27 21 425 5403