Læs den officielle beskrivelse

Ved Good Hope Studies kan du studere engelsk ved at deltage i et af vores engelsksprogskurser, enten på vores sprogskole i det pulserende centrum af Cape Town eller i det lune, eksklusive boligområde Newlands.

På vores engelskskole i Cape Town tilbyder vi General English kurser, eksamensforberedelse kurser for Cambridge, IELTS og TOEFL, engelsk for arbejde og private lektioner.

Frivilligt arbejde i Cape Town, Sydafrika og Namibia

Vi driver også vores eget omfattende frivilligt program. Vælg mellem sociale projekter, bevaringsprojekter, medicinske projekter og landbrugsophold. Vi har frivillige projekter i og omkring Cape Town, i andre dele af Sydafrika og i Namibia.

Læreruddannelseskurser i Cape Town

For engelsksprogede lærere tilbyder vi det populære CELTA kursus i Cape Town. CELTA-kvalifikationen uddeles af Cambridge English Language Assessment, en del af University of Cambridge.

Studer engelsk i Sydafrika med Good Hope Studies . Eller frivilligt ved et af vores mange frivillige projekter i Sydafrika og Namibia.

Mission statement

Good Hope Studies giver internationale kunder en altomfattende sprogrejseroplevelse af højeste kvalitet målt ved internationalt anerkendte standarder. Gennem personlig pleje og omtanke for detaljer søger vi at sikre, at enhver studerende, der gennemgår Good Hope Studies forlader med en bedre evne til at kommunikere på engelsk og en uforglemmelig oplevelse af Sydafrika.

Good Hope Studies giver sine medarbejdere et sikkert og venligt miljø, hvor de kan udvikle sig professionelt. Hvert medarbejder er værdsat som en del af Good Hope Studies teamet, og deres bidrag til den videre udvikling af Good Hope Studies forventes og værdsættes.

Good Hope Studies placerer sig på forkant med at videreudvikle Cape Town som et internationalt anerkendt center for at undervise i engelsk som fremmedsprog. På den måde søger vi at sikre, at Cape Town spiller en vigtig rolle inden for det internationale EFL-samfund og dermed bidrager til den verdensomspændende EFL-industri.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Good Hope Studies

Cambridge eksamener er anerkendt over hele verden og er bredt accepteret af virksomheder som bevis på et vist niveau af engelsk. Det avancerede certifikat på engelsk (CAE ... [+]

Cambridge eksamener er anerkendt over hele verden og er bredt accepteret af virksomheder som bevis på et vist niveau af engelsk. Det avancerede certifikat på engelsk (CAE) er bredt accepteret som bevis på engelsksprogede færdigheder til universitetets indrejse, især i Storbritannien, og accepteres af mere end 2700 organisationer rundt om i verden.

Eksamenforberedelseskurser er det rigtige valg for:

studerende, der har brug for at bevise at de har et højt niveau af engelsk til arbejde, studie eller emigration formålstuderende, der nyder udfordringen med et fokuseret kursus med klare målstuderende, der er på et stærkt mellemliggende niveau eller derover, når de starter deres eksamensforberedelseskursusstuderende, der er i stand til at lave en til to timers lektier om dagen for at supplere kursusundervisningen.... [-]
Sydafrika Cape Town
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
9 - 10 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Good Hope Studies

Dette kursus er ideelt for folk der skal bruge engelsk på arbejdspladsen eller i en erhvervskontekst. Vi anbefaler det til folk der arbejder i et engelsk miljø og for dem ... [+]

Vores engelsk for arbejde kursus er ideel til folk, der har brug for at bruge engelsk på arbejde eller i en erhvervskontekst. Vi anbefaler det til folk der arbejder i et engelsk miljø og for dem, der søger en international karriere.

Om morgenen deltager eleverne i en generel engelsk kursus; Derefter om eftermiddagen deltager eleverne i engelsk for arbejde. Et mellemniveau eller derover er påkrævet for denne gruppe kursus.

Kun for tyske statsborgere: Dette kursus er registreret for Bildungsurlaub i Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamborg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt og Hessen.

Morgenundervisning

Om morgenen deltager du i enten GE16 eller GE20.... [-]

Sydafrika Cape Town
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Good Hope Studies

Vores populære generelle engelskkurser er ideelle, hvis du vil forbedre dine dagligdags kommunikationsfærdigheder, og du foretrækker at studere i en klasse med andre stud ... [+]

Vores populære generelle engelskkurser er ideelle, hvis du vil forbedre dine dagligdags kommunikationsfærdigheder, og du foretrækker at studere i en klasse med andre studerende. Små klasser og veluddannede lærere garanterer hurtige fremskridt. Kursusindholdet omfatter grammatik, lexis og alle fire færdigheder: tale, lytte, læse og skrive.

Du kan kombinere morgengruppen kursus med en eftermiddag gruppe kursus for hurtigere fremskridt eller med private lektioner at fokusere på personlige mål.

Kun for tyske borgere: Vores GE30-kursus er registreret for Bildungsurlaub i Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamborg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt og Hessen.... [-]

Sydafrika Cape Town
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 48 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Good Hope Studies

Eksamenforberedelse kurser er det rigtige valg for studerende, der har brug for at bevise, at de har et højt niveau af engelsk til arbejde, studie eller emigration formål ... [+]

Eksamenforberedelseskurser er det rigtige valg for:

studerende, der har brug for at bevise at de har et højt niveau af engelsk til arbejde, studie eller emigration formålstuderende, der nyder udfordringen med et fokuseret kursus med klare målstuderende, der er på et stærkt mellemliggende niveau eller derover, når de starter deres eksamensforberedelseskursusstuderende, der er i stand til at lave en til to timers lektier om dagen for at supplere kursusundervisningen.

Erfarne lærere, små klassestørrelser og personlig opmærksomhed for alle elever sikrer den bedst mulige forberedelse til eksamen.

Begge kurser tilbydes kun som eftermiddag mulighed sammen med General English om morgenen.... [-]

Sydafrika Cape Town
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 - 8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Good Hope Studies

Studieårskonceptet er designet til at imødekomme de langsigtede studerendes specifikke behov. Det er ideelt, hvis du vil være dygtig på engelsk og / eller ønsker at stude ... [+]

Studieårskonceptet er designet til at imødekomme de langsigtede studerendes specifikke behov.

Det er ideelt, hvis du vil være dygtig på engelsk og / eller ønsker at studere eller bo i et engelsktalende land.

Programmet er skræddersyet til de studerende, der har brug for ekstra støtte, både i og udenfor klasseværelset, når de skal nå deres engelsksprogede mål.

Hvorfor vælge studieår?

For studerende, der tilstræber at studere på et universitet eller college i et engelsktalende land, er studieår designet til at hjælpe dem med at nå det rigtige engelskniveau. Vi tilbyder også relateret support: Vi hjælper elever med ansøgninger om videre studier og hjælper dem med at registrere og forberede sig til de engelske kvalifikationer, de har brug for (f.eks. IELTS).... [-]

Sydafrika Cape Town
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
24 - 48 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Good Hope Studies Newlands

Good Hope Studies City Centre

Study English in Cape Town

GHS On-site accommodation in Newlands

GHS Student House

GHS Homestay

GHS Student Residence