Læs den officielle beskrivelse

Med højst seks elever per kursus, Beyond Borders Wildlife Filmskole, Beliggende i den verdensberømte Kruger National Park i SydafrikaVil væbne dig med al den viden, praksis og kontakter, du har brug for at gøre din drøm til virkelighed og blive en dyreliv filmskaber.

Med speciale i 3D vil vi også lære dig reb af 3D filme og 3D-video redigering. Derfor vores navn: "Beyond Borders" Vi tilbyder 25 dages kurser hele året, men hvis det er for lang og / eller hvis du har rejsefeber, tilbyder vi også Mobile Fotografiske og filme Kurser. Vi tilbyder også korte kurser (5 og 7 dages workshops) om manuskriptskrivning, kamera teknologi & teknikker og videoredigering.

HIGHLIGHT af vores 25 dages dyreliv filmmaking kurser: Du får mulighed for at scriptet, film og redigere din egne tre minutters dokumentarfilm om et emne efter eget valg i vores område af drift, som er den Kruger National Park, har masser at tilbyde i form af kort dokumentarfilm.

HIGHLIGHT af vores MOBILE SAFARIS: At lære reb af professionel fotografering & filmproduktion mens opdage Sydafrika og gå hjem med en dvd produceret og redigeret af DIG. En én i en levetid mulighed for at blande din passion for film og rejser. Og oven i det hele, imponere dine venner og familie derhjemme!

HIGHLIGHT af vores korte kurser: Shorter, prisbevidste og fleksibel. Den erfaring, vi tilbyder, er uforglemmelig!

Programmer undervist i:
  • Engelsk
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree:

Haven Of The Bush 2D - By Angad Singh Oberoi

Evocation - By Helen Eisenstadt

Sally - The Gentle Giant - By Jessica Murray

The Incredible Bond by Rebecca Ziegler