African Leadership Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

African Leadership Academy søger at omdanne Afrika ved at identificere, udvikle og forbinde den næste generation af afrikanske ledere. Vores Lederudvikling formel er forholdsvis enkel:

Potentiale

Vi kam Afrika for unge, der viser den gnist af initiativet; der ser, hvad der kan være, og stræber efter at gøre det så.

Praksis

Unge ledere gennemføre et intensivt program for intellektuel vækst og hands-on lederudvikling.

Mulighed

Unge ledere er styret af et stærkt netværk langs deres vej til transformativ effekt i Afrika.

Om os

African Leadership Academy søger at gøre det muligt for varig fred og velstand i Afrika ved at udvikle og forbinde kontinentets fremtidige ledere. Afrikas største behov er etisk og iværksættersamfund lederskab. Alt for ofte, vi investerer i at løse de symptomer på dårlig ledelse i Afrika: Vi giver tæpper, mad og medicin til dem, påvirket af krig, fattigdom og hungersnød. Men disse bestræbelser vil aldrig stoppe, medmindre vi udvikler ledere, der forhindrer krige opstår i første omgang, iværksættere, der skaber arbejdspladser, og videnskabsmænd, der på en bæredygtig måde øge fødevareproduktionen og adgangen til sundhedsydelser.

Vores lederudvikling formel er forholdsvis enkel: Vi tror på, at ved at identificere unge ledere med enorme potentiale, så de kan øve lederskab, og forbinde dem med transformative muligheder, kan vi udvikle og styrke den fremtidige Nelson Mandela, den næste Wangari Maathai, og Afrikas Bill Gates.

Vores Impact

Vi har konsekvent demonstreret ekspertise og har været vidne til enestående succes med vores flagskib pensum. Vores studerende er blevet placeret i førende globale universiteter, herunder: Harvard, Yale, Brown, Cornell, Duke, New York University, MIT, Stanford, Oxford, London School of Economics, Ashesi University, University of Cape Town, og mere. Vores dimitteret studerende har hidtil kollektivt tjent over $ 35M i stipendium prisuddelinger.

ALA unge ledere har allerede begyndt at gøre en indvirkning på Afrika. De har lanceret 44 non-profit og for-profit virksomheder siden starten, og mange af disse virksomheder fortsat trives på campus og i elevernes hjemlande som bæredygtige organisationer.

World Economic Forum har anerkendt fem ALA unge iværksættere for de innovative organisationer, de har iværksat i deres hjemlande. To hold af ALA kandidater fra det konstituerende klassen vandt $ 10.000 Kathryn Davis prisen for fred til deres projekter i Kenya og Marokko. Derudover African Leadership Academy modtager fortsat stigende international anerkendelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Ala model Afrikanske Union kursus

på universitet Fuldtid 5 dage March 2019 Sydafrika Roodepoort Johannesburg + 1 mere

African Leadership Academy Model Afrikanske Union (ALAMAU) er en simulering af Den Afrikanske Union, der giver en platform for unge ledere til at udforske de indre funktioner af Den Afrikanske Union, og at praktisere international diplomati ved at antage roller afrikanske ledere. [+]

Om os

African Leadership Academy Model Afrikanske Union (ALAMAU) er en simulering af Den Afrikanske Union, der giver en platform for unge ledere i alderen 14 til 19 for at udforske de indre funktioner af Den Afrikanske Union, og at praktisere international diplomati ved at antage roller afrikanske ledere. Denne konference giver deltagerne mulighed for at studere komplekse afrikanske problemstillinger, forstå de interesser og positioner afrikanske lande, og lære at kunne forhandle uden at kompromittere nationale interesser. ALAMAU har til formål at give unge ledere til at modellere det internationale samarbejde, samtidig fejrer mangfoldighed og fremme pan-afrikansk enhed.

ALAMAU 2015 vil blive afholdt fra 18 til 22 Marts, 2015 som unge ledere forsøger at løse, i fem dage intens brainstorming og forhandlinger, nogle af de længste og mest komplicerede spørgsmål på kontinentet.... [-]


Summer course

Ala globale lærde program sommerkursus

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Sydafrika Roodepoort Johannesburg + 1 mere

African Leadership Academy Global Scholars Program (GSP) er en 3-ugers program for unge i alderen 15 til 19 år over hele verden lederudvikling. Det ledes af Akademiets berømte Entrepreneurial Leadership fakultet, kandidater fra Akademiets To års program, og undervisere fra forskellige faglige baggrunde. [+]

Om GSP

African Leadership Academy Global Scholars Program (GSP) er en 3-ugers program for unge i alderen 15 til 19 år over hele verden lederudvikling. Det ledes af Akademiets berømte Entrepreneurial Leadership fakultet, kandidater fra Akademiets To års program, og undervisere fra forskellige faglige baggrunde. GSP er en mulighed for unge til at lære og udvikle iværksætterfærdigheder lederegenskaber er nødvendige for at blive ledere i det 21. århundrede og de globale aktører i positiv forandring. Deltagerne vil lære BUILD - en designtænkning model for udvikling af et menneske-centreret tilgang til at løse Fællesskabets problemer, og anvende denne viden på et Community Service stedet på Johannesburg. Gennem arbejde i forskellige teams, GSP deltagere opbygge stærke globale forbindelser samtidig med at få en dybere forståelse af Afrika og verden.... [-]


Videoer

ALA Summer - A video tour of the Global Scholars Program