Læs den officielle beskrivelse

Om os

Academy of York , En Business College for Folk med Formål.

Academy of York er en akkrediteret videreuddannelse College etableret i 2006 og har over 14.000 vellykkede kandidater. Vores studerende har alle en ting til fælles, de stræber efter et bedre liv, et bedre job, tjener mere eller øget viden og færdigheder. Vi forstår de fælles udfordringer, som mange studerende oplever i deres studier, hvilket er tid, penge og motivation. Academy of York løsning på disse udfordringer ved at tilbyde korrespondancestudier, der anerkendes som en af de mest effektive og dokumenterede studiemetoder.

Vi tilbyder vores studerende følgende uddannelseskvalifikationer:

 • Færdighedsbaserede programmer
 • Kort kurser
 • Nationale certifikater
 • Nationale diplomer
 • Internationalt anerkendte certifikater

Vores løfte til dig

En akkrediteret uddannelse

AOY er et akkrediteret DHET-registreret business college, certificeret og akkrediteret af SAQA anerkendte faglige organer

Overkommelige månedlige gebyrer

Vi vil strukturere en overkommelig månedlig betalingsplan for dig

Fanatisk Studiestøtte

Vores 22 Professionelle Studentrådgivere vil holde dig motiveret fra tilmelding til eksamen

Graduation

Vi fejrer din præstation med en gradueringsceremoni afholdt en gang om året

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores Business College for People med et formål!

Vidste du?

Når du udforsker videreuddannelse som en løsning for hurtigt at spore dine viden og karrieremuligheder, er det afgørende at vælge et kollegium, der er akkrediteret. I Sydafrika er der flere ikke-akkrediterede gymnasier end akkrediteret? Sørg for at gøre et smart valg, når du vælger det rigtige universitet for dine personlige behov.

Så hvad er akkreditering?

Akkreditering er et sæt standarder, som bestemmes af et ledelsesorgan, og gymnasier skal opfylde visse standarder og krav for at blive akkrediteret. Der er hundredvis af forskellige gymnasier i Sydafrika, og hvis hvert kollegium sætter sine egne standarder, er der ingen måde at sikre, at de kvalifikationer, der udstedes af forskellige gymnasier, er de samme. Der er forskellige organisationer og afdelinger, der certificerer akkreditering i Sydafrika.

Academy of York er foreløbigt registreret hos Institut for Videregående Uddannelse og Uddannelse som Private College, jf. Ændringsloven for Videregående Uddannelse og Uddannelse, nr. 1 af 2013, og som ændret ved ændring i lovbogen nr. 38072, bind 592 , den 8. oktober 2014 - Vores registreringsnummer er 2011 / FE07 / 069

Mange SAQA anerkendte faglige organer, for eksempel SABPP (South African Board for People Practices), ICB (Institut for Certificerede Bogførere og PMSA (Project Management SA) har oprettet en standard og kriterier for kurser for at sikre, at en professionel standard opretholdes i deres branche. På denne måde tilbyder Academy of York kurser, der er certificeret og akkrediteret af specifikke industriledere, som SABPP, ICB, PMSA, CompTIA og ICDL.

Sidst men ikke mindst er den sydafrikanske kvalifikationsmyndighed (SAQA). SAQA grade kvalifikationer i henhold til National Qualifications Framework (NQF). NQF er som en bro i læring, fordi du kan tjene NQF tilpassede kreditter til forskellige kurser. Jo højere NQF niveau af et kursus, jo mere avanceret er det og jo højere kvalifikation er bedømt.

College er stolt over at blive akkrediteret af følgende institutioner:

 • ICB (Institut for Certificerede Bogholderier)
 • FASSET (Financial Services SETA Provider Number 1237)
 • CompTIA
 • SABPP (South African Board for People Practices)
 • Institut for Videregående Uddannelse
 • PSMA
 • SAIOSH
Programmer undervist i:
 • Engelsk
Address
280 Kent Avenue, Randburg
Randburg, Gauteng, Sydafrika