Stockholm Flight Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

StockFlightAcad

STOCKHOLM Flight Academy

SFA organisation består af meget erfarne og velkvalificeret personale. Den øverste ledelse er legemliggjort af flere årtiers erfaring i luftfartsindustrien. De fleste af SFA instruktører opretholde aktiv tjeneste flyvning for at holde færdigheder i at være up-to-date med ændringer, der foretages hver dag i luftfartsindustrien.

historie

Stockholm Flight Academy blev grundlagt af fagfolk luftfart, herunder meget erfarne piloter og andre vigtige personale. SFA startede som et projekt i 2015 og Akademiet blev officielt en EASA Godkendt Training Organisation i 2016 af den svenske civile luftfartsmyndigheder.

SFA blev grundlagt på stedet for at have den højeste sikkerhed og pædagogisk kvalitet. SFA forestiller skabelsen af ​​en alvorlig etablering og til stadighed arbejder progressivt til at øge sikkerheden og kvaliteten af ​​professionel pilotuddannelse. SFA er dedikeret til at gennemføre vores vision til fuld udstrækning.

Sikkerhed & Kvalitet

Stockholm Flight Academy bygger på principperne om sikkerhed og kvalitet. SFA fastholder som sit primære mål den kontinuerlige arbejde hen imod en forbedring af en høj sikkerhedsstandard. Akademiet mener, at disse principper kan altid forbedres og bør være det primære fokus for alle SFA personale og studerende.

Dette arbejde er afspejlet i alle SFA programmer og vil blive nøje overvåget via Safety Management System og Compliance Monitoring Program. SFA tror også på lige muligheder og et godt arbejdsmiljø pr skandinaviske standarder og vil håndhæve denne hele uddannelse som en af ​​vores vigtigste principper.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Course - ATP Airline Transport Pilot

på universitet Fuldtid 15 måneder September 2019 Sverige Stockholm

[+]

Vi har et stort udvalg af forskellige erfaringer, og at vi mener, er nøglen til en succesfuld organisation.

SFA er i dag primært baseret i Stockholm Västerås Lufthavn. Andre uddannelsescentre bl.a. Stockholm Arlanda Lufthavn.

Vi er glade for at tilbyde høj standard kollegieværelser i forbindelse med uddannelsescenter. Vi kan tilbyde deler bolig fuldt møbleret et-værelses lejligheder.

All-inclusive er en fælles betegnelse i vores organisation. En af vores vigtigste principper er at hjælpe den studerende med alle de nødvendige foranstaltninger uden for selve uddannelsen. Hvorfor? Så den studerende kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: den flyvetræning. ... [-]


Kontakt

Stockholm Västerås Airport

Adresse, linje 1 Stockholm Västerås Airport Hässlögatan 2 A Västerås
SE-72131 Stockholm, Stockholm County, Sverige
Hjemmeside http://www.vst.nu/
Telefon +46 21 80 56 00