Northern Air Training

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En global udbyder af helikopteruddannelse

Det hele startede som en meget lille flyeskole med en enkelt Schweizer 300, der kun tilbyder PPL i 2008. Antalet studerende voksede, og vi tilbød derefter modulære CPL og forskellige typer ratings. Vores konkurrencedygtige integrerede CPL kursus har siden tiltrukket elever fra alle dele af verden.

Vi udvikler løbende vores eget træningsmateriale for at kunne levere så effektiv træning som muligt. Da vi indså at helikopteruddannelsen har været i bagvandet i meget lang tid, besluttede vi os for at udvikle og tilbyde bedre kvalitetstræning samt kundetilfredshed. I vores sind vil Kvalitet altid komme før Mængde. Vi på Northern Air Training forsøger altid at være i frontlinjen for den fremtidige luftfartstræning for helikoptere.

Velkommen til Northern Air Training og vores team!

Rickard Jansson
Ansvarlig manager
112132_action-air-aircraft-aviation-41174.jpeg

Vores Helikopter og Simulator

Robinson R44

Vi bruger en af de mest almindelige helikoptere i verden. Det er en fire siddende sikker og stabil helikopter med en kapacitet, der er meget større end bare træning. Robinson R44 bruges til både politi og militær drift i mange lande og selvfølgelig til civile missioner over hele verden.

AS355 Full Body Cockpit

I alle Flight training mod en licens, og selvfølgelig MCC bruger vi vores FNPTII AS355 simulator. Du lærer at drive et fly i et multi-pilot miljø og det grundlæggende i Instrument Flying. Vi bruger den avancerede AS355 multimotor-simulator til en fuld kropsbygning og den nyeste software på vores hånd. På vores træningsanlæg i Göteborg.112131_pexels-photo-1686990.jpeg

Placeringer

Gemme

Address
Säve Flygplatsväg,32
423 73 Gemme, Västra Götalands Amt, Sverige