Læs den officielle beskrivelse

ZubiGune Fundazioa er en nonprofitorganisation, der blev grundlagt i 2011 af CIFP Usurbil LHII Vocational Education and Training School (VET), lokale virksomheder og centre for teknologi i Baskerlandet forpligtet til at øge samarbejdet mellem deltagere, der er involveret i teknologisk og social udvikling.

ZubiGune er beliggende i Usurbil-San Sebastian, kun 10 min. i bil fra San Sebastian, hovedstaden i Gipuzkoa-regionen, Baskerlandet, nord for Spanien.

ZubiGune er især referencecenter for vedvarende energikilder og energieffektivitet i Baskerlandet.

98120_98105_trabajandoplacas.JPG

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

ZubiGune Fundazioa

De to ugers sommerprogram (40 timer) giver dig tværfaglig viden inden for energieffektivitet og vedvarende energi. ... [+]

Hvorfor deltage i den fornybare energi sommer kursus i Spanien?

ZubiGune Foundation er en del af Usurbils erhvervsskole, Referral Center i sin region for vedvarende energi og energieffektivitet (Spanien).

ZubiGune Foundation deltager i forskellige nationale og internationale projekter relateret til vedvarende energi og udvikler og udfører også teknologiske og innovationsprojekter for lokale SMV'er.

I 2018 er ZubiGune blevet tildelt i "Excellence Awards" taget i Australien, af World Federation of Colleges and Polytechnics (WFCP), et internationalt netværk af colleges and associations of colleges of renewable energy.

Programoversigt

De to ugers sommerprogram (40 timer) giver dig tværfaglig viden inden for energieffektivitet og vedvarende energi:... [-]

Spanien Usurbil
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Presentation of Our Center