Læs den officielle beskrivelse

Tilbyder et komplet udvalg af professionelle helikoptertjenester fra passagerflytning og slyngebelastning til luftfotografering og fotografering. Vores Helikopter Flight Academy er dedikeret til at levere højkvalitets helikopterpilot- og droneoperatorkurser gennem vores træningscentre i Madrid - Cuatro Vientos og Malaga - Costa del Sol.

World Aviation Helicopter Flight Academy forstår vi, at alle vores fremtidige piloter er personer med forskellig baggrund, og derfor vil flyundervisning og teori klasser blive tilpasset til et tempo, der fungerer bedst for hver elev. Ekstra undervisning er tilgængelig, og vores instruktører og medarbejdere vil gerne hjælpe med spørgsmål og forespørgsler til enhver tid.

Topkvalitet helikopterflyvetræning kombineret med omfattende teoretisk instruktion og kompromisløs sikkerhed under flyvning er de principper, der definerer World Aviation Helicopter Flight Academy ATO .

Er du på udkig efter helikoptertjenester, men fundet flyskolen i stedet?

Med World Aviation Helicopters har vi dækket dig fra overførsler og flyturer til flyfilm og fotografering.

Skolen

World Aviation Helicopter Flight Academy ATO er certificeret af den spanske luftfartssikkerhedsmyndighed (AESA) med registrering E-ATO-272. Vi er det eneste helikopterpilotcenter på fastlandet, der tilbyder kurser på engelsk. Med vores egen flåde af helikoptere til træningsformål er programmeringen af ​​dine praktiske træningssessioner retfærdig og kan tilpasses til den studerende og den tilgængelige tid. Teoretisk undervisning gives i henhold til et planlagt studieprogram med en fjernundervisningsmulighed til rådighed for en del af kurset.

World Aviation Helicopter Flight Academy er vores elevpiloter først og fremmest vores kunder og vil altid være prioriteret. Vi stræber efter at tilpasse studieplanerne og flyvetræningen for at give de mest omkostningseffektive resultater i branchen.

Helikoptere i verdens luftfart har som mål at give den mest komplette træning for helikoptere, uanset om du vil flyve til lyst eller som en gateway til en elite karrierevej.

Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

World Aviation Helicopters Flight Academy

Denne Drone Operator kursus er designet til dem uden tidligere flyoplevelse for at få de nødvendige færdigheder og viden til et Advanced Drone Operator Certificate. ... [+]

Generel

Denne Drone Operator kursus er designet til dem uden tidligere flyoplevelse for at få de nødvendige færdigheder og viden til et Advanced Drone Operator Certificate.

Dette er et officielt EASA-certifikat, der gør det muligt for indehaveren at fungere som operatør af RPAS (fjernstyrede luftfartøjssystemer) op til en vægt på 25 kg til kommerciel, professionel, sportslig eller fritidsformål inden for spansk national område eller inden for EU. Kurset sætter den studerende i stand til at opnå avanceret viden og færdigheder for at kunne operere komplekse droner også dem, der er i stand til at flyve ud af synsvinklen. Dette kursus har det hele at forberede den studerende på en professionel karriere inden for voksende område af drone og RPA-tjenester.... [-]

Spanien Málaga Madrid
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
70 timer
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
World Aviation Helicopters Flight Academy

Dette kursus er designet til, at den studerende får de nødvendige færdigheder og erfaring til at arbejde som en kommerciel helikopterpilot, der driver enkeltmotoriske hel ... [+]

Dette kursus er designet til, at den studerende får de nødvendige færdigheder og erfaring til at arbejde som en kommerciel helikopterpilot, der driver enkeltmotoriske helikoptere under VFR-forhold.

Ved afslutningen af kurset modtager du en EASA CPL (H) Commercial Helicopter Pilot's License, der giver dig mulighed for at flyve en helikopter som lønmodtager. Dette gør det muligt for indehaveren at arbejde som pilot i opgaver som passagertransport, sikkerhedstjenesteflyvninger, herunder kystvagt, søgning og redning, overvågning, brandbekæmpelse, slyngeoperationer samt luftfotografering og fotografering for blot at nævne nogle få.

Det integrerede program vil tage den studerende uden forudgående viden eller opleve hele vejen til det krævede niveau for at opnå CPL (H).... [-]

Spanien Málaga Madrid
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
281 - 497 timer
på universitet
Læs mere på dansk
World Aviation Helicopters Flight Academy

Formålet med vores Private Pilot License PPL (H) kursus er at træne den studerende til at flyve sikkert og effektivt under Visual Flight Rules enten til rekreative formål ... [+]

Formålet med vores Private Pilot License PPL (H) kursus er at uddanne den studerende til at flyve sikkert og effektivt under Visual Flight Rules enten til rekreative formål eller som led i kommerciel pilotuddannelse. Dette kursus indeholder alt, hvad en ny pilot har brug for at blive en privat helikopterpilot.

PPL (H) -programmet består af 112 timers teoriinstruktion og følgende fly-træning:

45:00 timers flyvetræning i R22 eller CABRI G2

Grundskole: På flyeskolen eller uafhængig undersøgelse. On-line instruktioner er tilgængelige.

[-]
Spanien Málaga Madrid
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Deltid
157 timer
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk