University of Almería

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Officiel erklæring

Uanset den nuværende pandemiske situation fortsætter STUDY ABROAD-teamet med at fejre en vellykket udgave af sommerprogrammer i juli 2020.

Vi ønsker også at informere studerende om, at situationen i Almería under kontrol, og at Almerias region er en med det færre antal inficerede mennesker med COVID-19.

Et hav af viden

Grundlagt i 1993, er University of Almería (UAL) et offentligt forskningsuniversitet, der er berømt for sin F & U inden for områderne solenergi, landbrug og vandforvaltning. Placeret i top 40 nationalt og top 1000 på verdensplan er det blevet en attraktiv destination for internationale studerende, der nu udgør 12% af studerendes befolkning. Bortset fra sin akademiske dygtighed er et af de mest attraktive træk dens placering, da det er det eneste spanske campus, der vender ud mod Middelhavet.

132135_BANCOUAL.png

¿Hvorfor vælge UAL?

Det er han kun universitet i Europa ved siden af Middelhavet.

Der er mange grunde til at vælge UAL. Dens faciliteter og udstyr er uden tvivl det mest moderne og innovative i Europa. Vores højt kvalificerede lærere nyder den mest avancerede teknologi til undervisning i deres fag. Programmerne er omhyggeligt designet til at opnå omfattende træning af højeste kvalitet baseret på deltagernes krav og behovene i dagens samfund.

I spidsen for viden

Vigtigste områder af viden:

• Ingeniørarbejde (Landbrug, Industri, Mekanisk, Elektrisk, Kemisk, Computer)

• Videnskab (miljø, kemi, vedvarende energier)

• Samfundsvidenskaber (Business Administration, Economics, Finance, Accounting, International Marketing, Tourism, Law, Public Administration)

• Sundhedsvidenskab (sygepleje, fysioterapi, psykologi)

• Humaniora og uddannelse (historie, moderne sprog, latinamerikansk filologi, engelske studier, grundskole og gymnasium, specialundervisning)

University of Almería er det tredje universitet i Andalusien inden for videnskabelig produktion med mere end 300 forskningsaftaler underskrevet med virksomheder, omkring 20 patenter, mere end 900 offentliggjorte værker og udgave af mere end 6 videnskabelige tidsskrifter

132136_10990803_765211853571797_3947666054271627669_n.png

Sommerkurserne STUDIE UDLANDET af UAL er kurser designet af de mest prestigefyldte eksperter i de mest avancerede områder af vores universitet, undervist af professorer med anerkendt erfaring.

Programmer finder sted i juli måned hvert år. De inkluderer overnatning og måltider, lokal transportvoucher, medicinsk forsikring, blandt andre tjenester.

Universitetet i Almeria forstår vigtigheden af at lære går ud over klassevæggen. For fuldt ud at forstå europæisk historie og spansk lidenskab vil de tilbyde en række kulturelle aktiviteter designet til at hjælpe med at udvide studerendes viden. Der er programmerede besøg såsom en City Tour, tur til Cabo de Gata Natural Park og til Granada og Alhambra.

Programmerne kan vare fra 22,5 timer (1 uge) til 80 timer (4 uger) og kan anerkendes i op til 10,6 ECTS-point på hjemmeuniversitetet. Der er kurser, der kun undervises på engelsk, eller kun på spansk, eller som kan afholdes på engelsk og / eller spansk, alt efter det sprog, der er valgt af de studerende.

132137_ACTIVIDADESSABROAD.png

Tjenester inkluderet i programmerne

• Studieafgift, officielt certifikat og udskrift af poster.

• Indkvartering i dobbeltværelse med eget bad på Halls of Residence (bygget i 2016), med privat badeværelse, aircondition, tv, håndklæder, garderobe og skrivebord og rengøringsservice.

• Helpension (mandag-fredag: morgenmad, frokost og middag; lørdag: morgenmad; søndag: middag).

• Gratis WI-FI-forbindelse på Campus og Halls of Residence.

• Fuld adgang til fælles opholdsrum og studieværelser i Halls of Residence.

• Besøg i fagrelaterede virksomheder og eksperimentcentre

• Uddannelse på stedet og lab

• Fri adgang til universitetsfaciliteter: Bibliotek, studieværelser, computercenter osv.

• Fri adgang til omfattende sportspaviljong på campus, herunder gymnastiksal, indendørs swimmingpool og fuldt udstyret spa.

• Lokalt busskort (i en måned), der skal bruges i alle bybuslinjer

• Kulturelle og sociale aktiviteter

• Ture til højdepunkterne i byen og provinsen Almeria og omgivelserne.

• Sundheds-, rejse- og ansvarsforsikring.

Grupper på 15+ studerende kan (gratis) have en ledsagende underviser fra universitetet i hjemmet med samme opholdsrum og halvpension som de studerende.

132138_CIVITAS.pngCivitas Halls of Residence

Placeringer

Almería

Address
Universidad de Almería
Vicerrectorado de
Internacionalización
Edificio PITA
Planta 2, Despacho 2.34 Ctra.
Sacramento s/n
La Cañada de San Urbano
04120 Almería

Almería, Andalusien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig