Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AlicanteLogos

UNIVERSIDAD DE ALICANTE / CENTRO Superior de IDIOMAS

UNIVERSITY OF ALICANTE / Sprogcenter

Spanske Kurser og Content Kurser siden 1995, i en af ​​Spaniens mest moderne og innovative universiteter, med omkring 30.000 studerende i en smuk campus ved Middelhavet.

The University of Alicante Sprogcenter (Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante) har været en af ​​Spaniens mest populære destinationer for at studere spansk siden 1995. The Language Center er en del af et universitet med 30.000 studerende studerer en af ​​32 universitetsgrader, der tilbydes af de fakulteter og universitets skoler. Campus har stor grund, med haver, skovområder og en kunstig sø, kun 4 km fra byens centrum. The University of Alicante tilbyder en fremragende indstilling til at studere spansk, med faciliteter, herunder et museum, kunstgalleri, indendørs og udendørs stadion, restauranter og banker, hvilket gør det til et af de smukkeste og mest komplette campusser i Europa.

Escuela102

Nyd og lære ved Middelhavet.

Alicante er en livlig by på Middelhavskysten i Spanien, med fremragende nationale og internationale transportforbindelser, og ligger i hjertet af Costa Blanca, en af ​​de mest roste turistområder i Spanien. Byen, provinsen og universitetet tilbyder en række kulturelle, akademiske og sportslige aktiviteter, (herunder vandsport), der gør det til en meget populær destination for studenter af spansk som fremmedsprog.

Vores Sprogcenter

Bortset fra de mange forskellige spanske programmer (intensivt program, Semester Kurser, Interkulturel kommunikation Program, spansk + direkte indskrivning i Bachelor Degree kurser, etc.) vi tilbyder engelsk, fransk, italiensk tyske og arabisk sprogkurser, udvikler vi de europæiske forskningsprojekter, og tilbyder en bred vifte af tjenester, der er nødvendige for internationalisering af universitetet: Translation service, Boliger, Visa rådgivning, faglig rådgivning og administration af "besøg" / direkte indskrivning studerende på universitetet i Alicante ...

Escuela101

Mere end bare klasser

Vores klasser er handlingsorienteret, klart fokuseret på at gøre læring til en sjov og berigende oplevelse, som du vil dele med studerende fra hele verden. Men vi ønsker også dig til at lære uden for klassen: at få det bedste ud af dit ophold, tilbyder vi også en bred vifte af kulturelle, sport og fritidsaktiviteter for at imødekomme spanske og andre internationale studerende og fuldt ud nyde livsændrende oplevelse for undersøgelse i udlandet. Vandsport er klart vores mest populære aktivitet, men madlavningskurser, ture, udflugter, udveksling sprog, vinsmagning, kulturelle besøg, deltagelse i lokale festligheder og traditioner, de alle fører til at leve det spanske liv på sit bedste og med et virkeligt virkelige nedsænkning oplevelse.

Escuela103

Placeringer

Alicante

Address
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

03690 Alicante, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig