Læs den officielle beskrivelse

Spansk som fremmedsprog, vores varemærke

Spansk som fremmedsprog (E / LE) er et af hovedelementerne i Universidad Antonio de Nebrija. Med deltagelse af både Centro de Estudios Hispánicos og Institut for Anvendte Sprog spænder spansksprog på Nebrija over tre områder: undervisning, træning og forskning.

Vores engagement i kvalitet har gjort os til en af ​​de mest prestigefyldte spanske sprogundervisning og E / LE-læreruddannelsescentre i Spanien og i udlandet.

Samme engagement i kvalitet har fået Nebrija til at etablere samarbejdsaftaler med højt prestigefyldte private og offentlige institutioner både på nationalt og internationalt plan.

Centro de Estudios Hispánicos er forbundet med CERCLES (European Confederation of Language Centers in Higher Education) og ACLES (Asociación de Centros de Lenguas en la Enseñanza Superior).

Da Centro de Estudios Hispánicos først blev åbnet for 30 år siden, blev spansk først og fremmest studeret af specialister og entusiaster i sproget og spansk kultur. I dag er spansk et af verdens mest talte sprog.

Som følge heraf er den nuværende profil for vores elever meget forskelligartet udover sprog- og humanistiske studerende. I vores klasseværelser kan du også finde studerende fra hele verden, der studerer erhvervslivet, journalistik, statsvidenskab, medicin og teknik.

Denne mangfoldighed i nationaliteter og studieområder har udvidet horisonterne i Centro de Estudios Hispánicos og beriget det daglige liv på vores universitet.

Takket være disse mange kontaktpunkter har vi været i stand til at udvikle et af de vigtigste mål for vores programmer: at hjælpe eleverne til at blive interkulturelt kompetente. Dette er en af ​​de mest krævede færdigheder og egenskaber i vores globaliserede samfund.

Hvorfor studere i Nebrija?

Meget mere end at studere i udlandet.

På Nebrija er vi overbeviste om, at en studie i udlandet i Spanien er meget mere end en tur eller et sprogkursus. Din tid på Nebrija kan og vil blive en grundlæggende del af din udvikling som en fremtidig professionel. Vores programmer sikrer, at didaktisk undervisning og praktisk erfaring går hånd i hånd, så vores studerende kan få en komplet forståelse af kursmaterialet og verden som helhed .

Lad os forklare hvordan:

 1. Denne førsteklasses beliggenhed i centrum af Madrid giver os mulighed for at udvide vores undervisningsaktiviteter ud over klasseværelset.
 2. Internationale studerende fra mere end 30 lande deler Madrid-Princesa Campus med spanske studerende. Dette skaber et miljø, hvor eleverne nemt kan interagere og opbygge nye relationer.
 3. Strukturen og organisationen af ​​vores studieprogrammer er innovativ og fleksibel. Disse programmer er designet til at tilpasse sig hver enkelt studerendes behov, uanset om du er interesseret i at tage undervisning på spansk, eller hvis du gerne vil inkludere kurser, der også læres på engelsk i din tidsplan.
 4. Nebrija giver eleverne individualiseret opmærksomhed - du er vores prioritet.
 5. Vi har et team af højt kvalificerede og erfarne professorer. Din læring er deres prioritet. De bruger en praktisk metode til undervisning og orienterer erfaringerne til hver elev gennem hele læringsprocessen.
 6. Vores interaktive metodologi garanterer en effektiv, underholdende, læringserfaring. Denne metode gør os til en del af den internationale forankring i spanskens verden som fremmedsprog.
 7. Vilkår alene er ikke nok til hurtigt og effektivt at integrere i en ny kultur. Vi tilbyder interkulturel træning gennem forskellige seminarer, workshops og individuelle sessioner for at lette tilpasningsprocessen og hjælpe dig med at nyde din udlandsoplevelse til fyldestgørende. Denne uddannelse vil også bidrage til at udvikle din interkulturelle kompetencer - en meget krævet egenskab i dagens verden.
 8. Vores varierede tilbud på field trips og kulturelle oplevelser åbner dine øjne for en anden kultur, så du kan integrere dig selv i livet på Nebrija og give dig mange muligheder for at få venner.
 9. Madrid, en af ​​de mest vitale byer i Europa, er også en by, der er fyldt op med kulturelle og sociale tilbud.
 10. Vores medarbejdere i Student Services Department vil gøre dit ophold så sjovt som muligt. De vil give dig internetadgang, bibliotek information, boliger mv.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

... [+]

For højere læreanstalter i andre regioner i verden (Canada, USA, Thailand, Japan, Brasilien osv.) - Overførsler eller valideringer af kurser afsluttet på Center for Hispanic Studies kan ske gennem bilaterale aftaler indgået mellem studentens hjem universitet, Antonio Nebrija Universidad, og Centro de Estudios Hispánicos.

[-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 24 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos