Læs den officielle beskrivelse

Genopfinde universitetet

Vi mener, at højere uddannelse ikke bare kan være en proces, der ender med en officiel kvalifikation. Videregående uddannelse skal bidrage til udviklingen af ​​enkeltpersoner, virksomheder, institutioner og samfundet generelt. Uddannelse skal gives i de færdigheder og viden, der gør værdi, der skal bidraget til samfundet. Vi har genopfinde universitet siden 1995, hvor UOC blev oprettet som verdens første online-universitet.

Mission

UOC er en innovative universitet der er forankret i Catalonien og åben over for verden. Det tilbyder folk livslang læring for at hjælpe dem og samfundet forhånd, under udførelsen af forskning i vidensamfundet. Dens pædagogiske model er baseret på personalisering og ledsagende studerende, der bruger e-læring.

Vision

Den UOC ønsker at være et universitet, der, ved at være forbundet til netværket af verdens universiteter, driver skabelsen af ​​en global viden plads og banebrydende forskning i vidensamfundet. Den UOC har en innovativ pædagogiske model der fokuserer på den studerende. Universitetet tilbyder dem en top kvalitet og personlig uddannelse, der hjælper dem til at være mere konkurrencedygtige og bidrager til fremskridt i samfundet.

Værdier

De fem værdier, der styrer UOC aktiviteter er:

Forpligtelse til studerende, kandidater og samfundet; til servicekvalitet, og konstant innovation i organisationen.
Respekt for mennesker, ideer, kulturer og verden.
Gennemsigtighed i information, data og processer.
Professionalisme, at give de mennesker, der indgår i organisationen, til at anerkende vores succeser og lære af vores fejl.
Bæredygtighed, uanset om økonomiske, sociale eller miljømæssige, af de aktiviteter, som organisationen.
Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk