UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er International Business School, Handelshøjskolen og Francisco de Vitoria University ADEN er en international akademisk institution med en tilstedeværelse i mere end 17 lande gennem sine 27 kontorer.

Vores vigtigste mål er at uddanne den næste generation af ledere og hjælpe vores elever til at "genopfinde", og at øge tiltrængt ændring for i morgen i virksomheder, de fører.

Den store udfordring i vores pædagogiske model er dannelsen af ​​fagfolk fokuseret på den person, og kald til at omdanne sig selv til at blive forandringsagenter i samfundet og for at bidrage til dette, har vi skabt et omfattende program af stipendier til studerende med talent, mangel på økonomiske midler til at komme til at danne.

Hjertet i en stor skole komponere derfor sine studerende, og ADEN International Business School søger at bidrage til den fortsatte vækst i personlig og faglig ekspertise af vores studerende.

Vi har en senior fakultet i al faglige indhold, der består af fuldtidsansatte lærere med erfaring i anvendt forskning og rådgivning i verden af ​​virksomhedernes forskning, og et sæt af adjungeret fakultet, som omfatter top professionelle. Desuden er vi stolte mellem vores fakultet til at modtage gæsteprofessorer vore 27 internationale lokationer.

Kort sagt, vi er engagerede og dedikerede fællesskab af lærere, fagfolk og studerende forenet, så vores studerende erhverve de nødvendige færdigheder til at blive agenter for forandring i de organisationer, hvor de arbejder eller køre, på en ansvarlig måde, færdigheder åbne og tværfagligt.

Placeringer

Madrid

Address
Calle Orense 69 (Eurobuilding II)
28020 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Madrid

Address
Ctra. Pozuelo-Majadahonda (M-515) Km. 1.800
28223 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien