Læs den officielle beskrivelse

Om os

Think in Spanish er en spansk sprogskole, der tilbyder en unik portefølje af kurser for studerende med forudgående kendskab til spansk, der kræver en nedsænkningskursus, der giver dem mulighed for at opnå et højt niveau af flydende i spansk og omfattende kendskab til spansk kultur.

Hvad vi tilbyder

Intensive kurser, der varer 2 til 4 uger med et tilpasset læringsprogram for hver elev, der overvåges af en vejleder.

Spansk til specifikke formål: forretning, litteratur, historie og kultur.

Intensive sommer kurser for studerende, der har til hensigt at studere på bachelor- eller postgraduate niveau i Spanien.

Vores unikke salgsargument

Hvert kursus er designet omkring følgende grundlæggende struktur:

  • Morgenmad "På spansk", lettet af en lærer, der diskuterer de daglige politiske og økonomiske nyheder i den spanske presse.
  • Forskellige morgenklasser i henhold til det valgte program.
  • Real-Life Sprogopgaver i Eftermiddagen.
  • Øvelser Baseret På Betydende Kommunikative Situationer Om Byen.
  • Master Classes om emner af interesse i deres virkelige liv kontekst, for eksempel, ønologi i en vinkælder, samt talks, rund tabeller og drama og udtale workshops.
  • Weekend Sportsaktiviteter såsom Skiing på San Isidro Ski Resort, Vandreture, Besøger Biosphere Reserve Områder og Landsbyer.
  • Klosteret
  • Middag og samtale i restauranter, der serverer traditionelt eller kreativt køkken.

Business spansk

Hvis du er en professionel, der skal lære eller forbedre din spansk, fordi du arbejder i et spansktalende land eller handler med en, kan Think in Spanish tilbyde dig et komplet program, der er skræddersyet til dine behov.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Spansk kultur

Hvis dine personlige mål og interesser indebærer at erhverve væsentlig og specifik viden om aspekter af spansk kultur som kunst, litteratur, historie eller biograf, tilbyder Think in Spanish generelle kurser til at hjælpe dig.

114970_exterior-catedral.jpg

Sommerkurser

Hvis du planlægger at studere på bachelor- eller postgraduate-niveau på et spansk universitet, vil vores sommerkurser hjælpe dig med at forbedre din spansk. Think in Spanish giver intensive kurser, der maksimerer dine kommunikationsevner.

Og meget, meget mere.

Vi lærer mere, når læringsprocessen er underholdende, overraskende, stimulerende og motiverende.

Vi lærer et andet sprog bedre, når læringsprocessen involverer en unik oplevelse.

Når du anmoder om et tilbud uden nogen forpligtelse, bedes du fortælle os grundene til, at du vil lære spansk og dine interesser, og vi arrangerer et videokonferenceinterview for at give yderligere oplysninger og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Vi vil være glade for at tale med dig.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:


Think in Spanish

To-ugers spansk kræsningskurser 2019-2020. Spansk sprog og kultur. Nogle sessioner finder sted i byen. De overvåges af en lærer, og de er designet til læring i virkelige ... [+]

To-ugers spansk kræsningskurser 2019-2020Fra september 2019.Startniveau: A1 (grundlæggende bruger).Størrelsesgruppe: 6-10 studerende.Varighed: 2 ugerFra den første arbejdsdag mandag i hver måned.

60 sessioner (55 min. Pr. Lektion)

52 lektioner: spansk sprog og kultur. Nogle sessioner finder sted i byen. De overvåges af en lærer, og de er designet til læring i virkelige situationer.8 lektioner: Spansk udtale og accent koordineret af en skuespiller og dramalærer.

Uddannelsesmateriale inkluderet.

I henhold til den studerendes mål kunne nogle af 52 lektioner være dedikeret til spansk til specifikke formål: BUSINESS Spanish.

Center for León: Palacio de los Guzmanes og Gaudis Casa Botines ... [-]

Spanien León
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Think in Spanish

Intensiv generelt spansk. Spansk sprog og kultur. Spansk udtale og accent. Nogle sessioner finder sted i byen. De overvåges af en lærer, og de er designet til læring i vi ... [+]

Intensiv generelt spanskFra september 2019Varighed: Fra 1 måned til 6 måneder.Startniveau: A1 (grundlæggende bruger).Startdato: Hver første mandag i måneden.Størrelsesgruppe: 6-10 studerende.

20 sessioner pr. Uge (55 minimum pr. Lektion).

Spansk sprog og kultur.Spansk udtale og accent.

Nogle sessioner finder sted i byen. De overvåges af en lærer, og de er designet til læring i virkelige situationer.

Uddannelsesmateriale inkluderet.

Kulturelle aktiviteterForedrag, konferencer osv.Koncerter, udstillinger, teaterstykker osv.Museer: MUSAC (Museum of Contemporary Art), romansk San Isidoro museum, katedralen, Fundación Sierra Pambley osv.Rundtur i Riaño, Las Médulas, Astorga eller andre naturskønne steder i provinsen León.... [-]
Spanien León
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 - 6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Think in Spanish

Spanske kurser internt for virksomheder. Specifikke kurser, der leveres på stedet i virksomhedslokaler og er beregnet til virksomhedsansatte, der har brug for at lære spa ... [+]

Spanske kurser internt for virksomheder

Think in Spanish design skræddersyede kurser i samarbejde med hver enkelt kundes personaleteam. Som et resultat strækker vores programmer ud over generel og erhvervsspansk til også at omfatte andre aspekter, der sigter mod at sikre, at medarbejderne får en flydende og effektiv spansk i forhold til hver enkelt virksomheds hovedområder med interesse, ansvar og virksomhedskultur.

Vores skræddersyede kurser lægger også særlig vægt på vigtigheden af interkulturel kompetence, som er en afgørende færdighed for professionel og virksomheds succes i et globaliseret forretningsmiljø.

Med hensyn til vores undervisningsmetoder giver vores kurser mulighed for at praktisere spansk i kommunikationssituationer i det virkelige liv. Hvert program inkluderer naturligvis klasseværelsetid, der er afsat til at perfeksjonere de fire kommunikationsevner (tale, lytte, læsning og skrivning) ved hjælp af præsentationer, korrespondance, referater, rapporter, bud og sociale medier osv., Og særlig opmærksomhed på grammatik, ordforråd, udtale og intonation og generel og virksomhedskultur. Men udover dette inkluderer vi klasser i professionelle situationer i virkeligheden ved at ledsage og mentorere fagfolk i deres forskellige hverdagssituationer og opgaver, så vi kan overvåge fremskridt, optimere læring og maksimere mulighederne ved nedsænkning.... [-]

Spanien León
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castile and León, Spanien