Think in Spanish

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Think in Spanish er en spansk sprogskole, der tilbyder en unik portefølje af kurser for studerende med forudgående kendskab til spansk, der kræver en nedsænkningskursus, der giver dem mulighed for at opnå et højt niveau af flydende i spansk og omfattende kendskab til spansk kultur.

Hvad vi tilbyder

Intensive kurser, der varer 2 til 4 uger med et tilpasset læringsprogram for hver elev, der overvåges af en vejleder.

Spansk til specifikke formål: forretning, litteratur, historie og kultur.

Intensive sommer kurser for studerende, der har til hensigt at studere på bachelor- eller postgraduate niveau i Spanien.

Vores unikke salgsargument

Hvert kursus er designet omkring følgende grundlæggende struktur:

  • Morgenmad "På spansk", lettet af en lærer, der diskuterer de daglige politiske og økonomiske nyheder i den spanske presse.
  • Forskellige morgenklasser i henhold til det valgte program.
  • Real-Life Sprogopgaver i Eftermiddagen.
  • Øvelser Baseret På Betydende Kommunikative Situationer Om Byen.
  • Master Classes om emner af interesse i deres virkelige liv kontekst, for eksempel, ønologi i en vinkælder, samt talks, rund tabeller og drama og udtale workshops.
  • Weekend Sportsaktiviteter såsom Skiing på San Isidro Ski Resort, Vandreture, Besøger Biosphere Reserve Områder og Landsbyer.
  • Klosteret
  • Middag og samtale i restauranter, der serverer traditionelt eller kreativt køkken.

Business spansk

Hvis du er en professionel, der skal lære eller forbedre din spansk, fordi du arbejder i et spansktalende land eller handler med en, kan Think in Spanish tilbyde dig et komplet program, der er skræddersyet til dine behov.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Spansk kultur

Hvis dine personlige mål og interesser indebærer at erhverve væsentlig og specifik viden om aspekter af spansk kultur som kunst, litteratur, historie eller biograf, tilbyder Think in Spanish generelle kurser til at hjælpe dig.

114970_exterior-catedral.jpg

Sommerkurser

Hvis du planlægger at studere på bachelor- eller postgraduate-niveau på et spansk universitet, vil vores sommerkurser hjælpe dig med at forbedre din spansk. Think in Spanish giver intensive kurser, der maksimerer dine kommunikationsevner.

Og meget, meget mere.

Vi lærer mere, når læringsprocessen er underholdende, overraskende, stimulerende og motiverende.

Vi lærer et andet sprog bedre, når læringsprocessen involverer en unik oplevelse.

Når du anmoder om et tilbud uden nogen forpligtelse, bedes du fortælle os grundene til, at du vil lære spansk og dine interesser, og vi arrangerer et videokonferenceinterview for at give yderligere oplysninger og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Vi vil være glade for at tale med dig.

Placeringer

León

Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castilla y León, Spanien