Plató de Cinema

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

skole

OM OS

DISH Cinema er en skole, hvor du kan tage Film Diplom og fortolkning Diplom. Derudover tilbyder vi kurser mere specifikt og konkret handler Film workshops og tilfælde Fortolkning. vi arbejder med meget små grupper af studerende, For at give en mere personlig og individualiseret undervisning vores studerende.

DISH Cinema, har et team af fagfolk, kærester og lærergerningen. En skole, der giver avancerede studier i begge discipliner separat, men der forener alle sine studerende til at udføre alle sine praksis. Således studerende på film- og av praksis med aktører fra det første kursus og fortolkning studerende begynder deres forhold med kameraet, tekst og links med en audiovisuel projekt fra begyndelsen.

vi alle forenet af den samme passion: biograf.

skole

FACILITETER

DISH Cinema har i et rum er nødvendige for at imødekomme vores studerende, både filmisk fortolkning og tekniske faciliteter. Med i alt 650 kvadratmeter og bredt tilpasset specielt til hver af de discipliner, som vi hilser velkommen.

Blandt alle de rum, vi har, fremhæver vi det sæt af praksis for studerende på biograf, med 90 kvadratmeter og 6 meter høje. På denne baggrund både praksis som opførelsen af ​​forskellige dekorationer, der senere vil tjene således at den studerende kan bruge det til personlige projekter og klasse, såsom forskellige boligindretning, badeværelser, et fængsel arbejde etc.

For sin del, redigering og post-produktion af video og lyd består af 7 computere Imac til en MacPro Dual-Core Intel Xeon, herunder tilsluttet via fiberoptik, som gør det muligt trafik af materiale med høj hastighed selv med oplysninger HD. Programmer til rådighed på arbejdsstationer er: Final Cut, Motion, Color, Soundtrack, DVD Studio, Kompressor, ProTools osv

Dette værelse er bekvemt forbundet til vores hytte eftersynkronisering, hvor både elever fortolkningsproblemer og film kommer sammen.

Til vores elever fortolkning har vi tre store klasseværelser, et acustísticamente proofed, og alle udtrykkeligt betingede: parket, spejle, møbler rekvisitter ... områdets rekvisitter og kostumer acoje møbler og tøj er nødvendige for studerende tilgængelige behovet for praktikophold og kort, og være i stand til at akklimatisere materiale således under hensyntagen til behovene i de enkelte projekt.

Studerende kan mødes og arbejde mellem klasser i loungen, der byder på kaffe, drinks og mad, samt sofaer, stole og borde.

Hvorfor Barcelona?

skole

Barcelona er en udpræget kosmopolitisk by med en fortid og nutid af stor kulturel magt, helt sikkert en af ​​de toneangivende discipliner, fotografi, design, arkitektur og biograf som europæiske byer.

Badet ved Middelhavet, Barcelona er en kreativ kraft, der blander lidenskab og fornuft.

Stigende grad multinationale vælger denne by for at installere deres driftscentre på grund af sin behagelige klima og livskvalitet. På området for biografen er ingen undtagelse, så producenter fra hele verden kommer til Barcelona hvilket gør det til et af Europas byer mere acoje skydning, nåede rekord i det seneste år mange produktioner, herunder spillefilm, reklamefilm, dokumentarfilm , film osv

Ikke kun livskvaliteten gør Barcelona en førende by i antallet af skyderier, også påvirke de faciliteter og filme tilladelser, der tilbydes af forskellige enheder og den storslåede natur, der er selve byen.

Bestemt en perfekt by at bo, men også for at udveksle kreativ erfaring med mennesker over hele verden, sin brede vifte af fritids- og kultur gør dette til en rastløs byen og ideel til dynamiske kunststuderende.

Nogle udenlandske produktioner filmet i Barcelona:

 • Vicky Cristina Barcelona
 • Reporter (Michelangelo Antonioni)
 • Bedlam (Cédric Klapisch)
 • Biutiful (Alejandro Gonzalez Inarritu)
 • Alt om min mor (pedro Almodovar)
 • Den parfume (Tom Tykwer)
 • Bilbao (Bigas Luna)
 • Den Machinist (Brad Anderson)
 • Rec (Jaume Balaguero)
 • Manual of Love 2
 • Kort over de Sounds of Tokyo (Isabel Coixet)
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Spansk

Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Diplomatura fortolkning

på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Spanien Barcelona

Fortolkning, ikke længere et RPG, hvor de givne omstændigheder acceptere som reel. Den tekst, som en forfatter skriver, som egne ord. Ord, som vi føler tilsluttet følelsesmæssigt, og vi toning, farve og føler, for at ophidse, underholde eller at afspejle beskueren. [+]

Den fortolkning, Ikke længere et RPG, hvor de givne omstændigheder acceptere som reel. Den tekst, som en forfatter skriver, som egne ord. Ord, som vi føler tilsluttet følelsesmæssigt, og vi toning, farve og føler, for at ophidse, underholde eller at afspejle beskueren.

Vores krop, vores stemme og vores følelser; De er vores våben til at skabe den figur, som lever en situation, at en direktør foreslået.

Vi vil yde den nødvendige tekniske erhverv, du står over for. Med et pædagogisk program designet til bevidsthed og en masse praksis og skydning til at slå dig med at opnå alle dine grænser. Tænder kameraet ind i en skydning din bedste kammerat. Undersøger muligt i alle dine poster gennem sandheden. Og gøre kendt gennem din krop og din stemme. Hjul og komme videre i scenen med os.... [-]


Diplom i Filmmaking

på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Spanien Barcelona

Under filmen Diplomatura plade Biograf vejlede eleven i en læreproces og opdagelsen af ​​biograf, både ud fra et teknisk perspektiv som en kunst; alle i hænderne på fagfolk aktive i filmindustrien. [+]

under Diplomatura film Biograf guide plade studerende i en lære- og opdagelse film, både tekniske og kunstneriske optik; alle i hænderne på fagfolk aktive i filmindustrien.

I disse tre kurser fag er fælles for alle studerende, og dermed gør vores studerende kommer væk med den største teknisk og fortællende niveau muligt, og med en høj grad af autonomi for at beskæftige sig med forskellige typer af produktioner og bedre tilpasse sig krav fra markedet.

Uddannelsen udbydes af skolen, er teoretisk og praktisk. Forståelse for, at kun én gang ført ud i livet, vil den studerende tilegne den viden set i klassen.

Til dette formål valgte vi meget lille per klasse grupper og generere en arbejdsgruppe, hvor skift hver elev øvelse i de forskellige brancher i hele forløbet og endelige projekter: hver af vores elever vil lede, at betjene kameraet, redigere video vil håndtere produktion, lyd, cinematografi, ... vi forstår også, at skolen har en forpligtelse til at vejlede de studerende i deres fremtidige karriere, og dermed en stor del af det tredje år er dedikeret til udviklingen af ​​et projekt, der vil fremme dyder hver af de studerende og i løbet af processen, mentor af filmfolk, vil bringe dem tættere på virkeligheden på arbejdsmarkedet og dens krav.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
C/Alhambra 12-14.
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Catalonia, 08902 ES
Sociale medier