Native Language College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om indfødt sprog College

Vores college ligger på det bedste sted muligt i Madrid, lige i Puerta del Sol, omgivet af de livligste og yngste kvarterer i byen. Sandsynligvis Plaza Puerta del Sol er de mest berømte, kendte og turistområder i Madrid, masser af pubber, butikker, restauranter og med den bedste offentlige transportforbindelse med tog, metro, bus og førerhuse.

Collegeet ligger i en historisk bygning, hvor du vil finde klasseværelset meget rummeligt, veludstyret, med trådløs internetadgang overalt i skolen, tilgængelighed for handicappede studerende og fyldt med internationale studerende. Modersmålskollegiet er klar over, at boligen er en væsentlig del af dit ophold i Madrid. Af denne grund giver indfødt sprogskole dig mulighed for at blive i samme bygning, hvor skolen ligger, noget eksklusivt i Madrid.

Også de mest opmuntrende spanske lærere, at de vil hjælpe dig med at opnå din perfekte forståelse af spanske sprogdeling erfaringer med studerende fra hele verden, herunder spansktalende, der studerer vores spansk Business kursus.

Af denne grund er indfødt sprogskole det bedste sted at lære spansk og fordybe sig i den spanske kultur.

Placeringer

Madrid

Address
Plaza Puerta del Sol 11, Second Floor
28013 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien