Læs den officielle beskrivelse

Skolen

Vores skole ligger lige i centrum af Marbella, men i en stille gade, kun 3 minutter fra stranden og strandpromenaden og tæt på alle faciliteterne i byens centrum er det også inden for nem gåafstand fra kystbussen, der løber mellem Malaga og Estepona.

Vores lektioner afholdes i rummelige klimatiserede klasseværelser, alle med naturligt lys, udstyret med flere former for multimedie og tilbyder en høj standard af komfort.

Der er en underjordisk garage i nærheden af skolen, eller du kan parkere på gaden, selv om parkering kan være svært på bestemte tidspunkter.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Lærerne

Vores højt kvalificerede lærere er indfødte talere med mange års undervisningserfaring under deres bælter. Vi vælger kun lærere, der elsker at gøre hvad de gør og er forpligtet til at dele det, de ved med deres elever. De er de vigtigste aktiver i vores Marbella International Spanish School. Vi alle deler den samme filosofi: Vores prioritet er at lette kommunikationen. Nøjagtigheden forbedres gennem konstant klassearbejde, aktiviteter og følsom korrektion og selvfølgelig mulighed for regelmæssig praksis.

Vores stadigt voksende hold består af folk, der tror på at tilpasse deres metoder til deres elever og deres erfaringer med at opnå det. Som vi alle ved nu, lærer alle anderledes.

Maribel Ortiz

Det var min kærlighed til sprog som et redskab til at kommunikere med folk fra forskellige nationaliteter og kulturer og min respekt for og interesse for andre kulturer, der førte mig til at studere oversættelse og tolkning ved universitetet i Malaga efter mange år at lære engelsk og tysk i spanien og i udlandet. Men det var min livslange lidenskab for undervisning, der fik mig til at specialisere mig i sprogundervisning, især mit sproget mod spansk.

Under min karriere har jeg mødt mange mennesker fra forskellige lande og lært mange af dem spansk, introduceret dem til spansk kultur og vores spanske livsstil, men jeg lærte også meget af hver af dem. Således lærer mit slogan undertiden altid at lære.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella er et af Europas største feriemål. Desuden har tusinder af mennesker fra hele verden boliger i og omkring denne gæstfrie og livlige kystby. Der er mange fordele ved at lære spansk i Marbella. For det første er der lokationen, som ligger kun 40 minutter fra Malaga International Airport og inden for rækkevidde af de vigtigste andalusiske hovedstæder Granada, Sevilla, Cordoba og Cadiz, for ikke at nævne den britiske by Gibraltar, og selv Marokko er kun et par timer væk. For det andet er klimaet fantastisk, hvilket gør dette til en udvej, som både borgere og besøgende kan nyde hele året rundt. For det tredje tilbyder Marbella en spændende og ideel blanding af kosmopolitisk chic og traditionel farve i en by i håndterbare proportioner. Så er der en Fjerde, en Femte osv. - men kom og find ud af, hvad fordelene er for dig selv!

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:


MISS - Marbella International Spanish School

Marbella er et af europæernes foretrukne feriemål. Dets milde klima hele året rundt, dets brede vifte af sports- og fritidsaktiviteter og den kosmopolitiske karakter af d ... [+]

Få mest muligt ud af din ferie

Marbella er et af europæernes foretrukne feriemål. Dets milde klima hele året rundt, dets brede vifte af sports- og fritidsaktiviteter og den kosmopolitiske karakter af denne by sammen med sine traditionelle andalusiske rødder gør Marbella til det ideelle sted for at tage en spansk sprogkursus.

MISS tilbyder en række Intensive Courses, som sikrer, at du vil kunne tale spansk og hænge ud med lokalbefolkningen og de andre internationale studerende lige fra begyndelsen.

Udnyt nogle af de aktiviteter, som skolen organiserer i weekenderne for at give noget ekstra krydderier til dit sommerprogram!

Vores værtsfamilier er blevet omhyggeligt udvalgt for at sikre, at vores gæsteelever vil føle sig hjemme, samtidig med at de nyder godt af denne særlige mulighed for at udøve deres spanske og fortsætte med at lære mere i et naturligt familiemiljø.... [-]

Spanien Marbella
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
3 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
MISS - Marbella International Spanish School

Intensive Kurser er designet til de studerende, der ønsker at blive flydende på spansk på kortest mulig tid. Vores fokus er på vellykket kommunikation. Tilgængelige på al ... [+]

Intensive Kurser er designet til de studerende, der ønsker at blive flydende på spansk på kortest mulig tid.

Vores fokus er på vellykket kommunikation . Tilgængelige på alle niveauer giver vores intensive kurser dig alle de grundlæggende færdigheder for at blive fortrolig på spansk eller til at bygge videre på din tidligere viden for at udvide dine sprogfærdigheder, alt inden for få måneder.

I hver lektion kombinerer vi grammatik og samtale, så du kan lære og praktisere de nødvendige hjørnesten i sproget.

Du vil studere de grundlæggende sprogfærdigheder - læsning, skrivning, tale og lytning - med vægt på ordforråd, så du kan kommunikere mundtligt og skriftligt, og du vil også få glæde af et overblik over spansk kultur for at hjælpe dig med at forstå og nyde - den spanske livsstil.... [-]

Spanien Marbella
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
MISS - Marbella International Spanish School

Kurset fokuserer stærkt på SUCCESSFUL kommunikation ved at kombinere de fire sprogfærdigheder: tale, læse, skrive og lytte - med vægt på ordforråd, der giver eleverne mul ... [+]

Kun 10 timers lektioner om ugen, og du kan blive flydende på spansk inden for fire måneder!

Kurset fokuserer stærkt på SUCCESSFUL kommunikation ved at kombinere de fire sprogfærdigheder: tale, læse, skrive og lytte - med vægt på ordforråd, der giver eleverne mulighed for at kommunikere mundtligt og skriftligt inden for kortest mulig tid.

Kurset er opdelt i to dele af to måneder hver. I slutningen af første del vil eleverne have nået niveau A1, så de kan interagere komfortabelt på spansk i de daglige situationer. Dette skal give den nødvendige motivation for eleverne til at fortsætte med anden del, nå niveau A2 inden udgangen af firemånedersforløbet og hæve niveauet af deres sproglige evner til en målstandard. Niveau A2 er det højeste niveau i Basic User Group og er det niveau, der kræves for at ansøge om spansk nationalitet.... [-]

Spanien Marbella
Åben tilmelding
Spansk
Deltid
4 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
MISS - Marbella International Spanish School

El Instituto Cervantes er et regeringsorgan med ansvar for at fremme studiet og undervisningen i spansk sprog og kultur. Det sætter DELE (eksamensbeviser i spansk som fre ... [+]

DELE Forberedelseskursus: Få det bedste resultat med dit eksamensbevis

El Instituto Cervantes er et regeringsorgan med ansvar for at fremme studiet og undervisningen i spansk sprog og kultur. Det sætter DELE (eksamensbeviser i spansk som fremmedsprog) - internationalt anerkendte officielle kvalifikationer med permanent gyldighed.

Vores lærere er akkrediterede DELE eksaminatorer. De forbereder eleverne til DELE-eksamenerne (på niveau A1 til C2) uanset årsagerne til, at de studerende har brug for kvalifikationen: Til akademiske formål at ansøge om spansk nationalitet af faglige grunde mv.

kursus beskrivelseStartdatoer priserne1 lektion [-]
Spanien Marbella
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
MISS - Marbella International Spanish School

Dette kursus er rettet mod iværksættere, arbejdere i hospitalsbranchen, turisme, catering og enhver, der søger beskæftigelse i hospitalsbranchen, der har til hensigt at e ... [+]

Engelsk kursus for turisme catering og gæstfrihed

Kurset er 40 timer og er opdelt i 4 timer om ugen i løbet af 2 dage.

Modtagere: Dette kursus er rettet mod iværksættere, arbejdere i hospitalsbranchen, turisme, catering og enhver, der søger beskæftigelse i hospitalsbranchen, der har til hensigt at erhverve den nødvendige viden til engelsk færdighed.

Kursusbeskrivelse og prisVarighed

Træner: Sofía Montes López-Menchero

Studier og træning: Diplom i erhvervs- og turistaktiviteter

Erhvervserfaring: Lærer specialiseret i hoteller, turisme og restaurering. Med mere end 20 års erfaring i hotelbranchen og erfaring i store hotelkæder i udlandet.

Engelsk og spansk lærer på MISS sprog akademi.Trainer af engelsk og turisme seminarer.Trainer på HEC Marbella for studerende på Diploma og BBA (den amerikanske akademiske partner af det amerikanske hotelIndholdet af vores kursus... [-]
Spanien Marbella
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
40 timer
på universitet
Læs mere på dansk
MISS - Marbella International Spanish School

På MISS Marbella International Spanish School har vi i mange år lært engelsk, og vi kender helt godt vores studerendes behov. Derfor har vi to typer engelske klasser. Eng ... [+]

Engelsk klasser i Marbella

På MISS Marbella International Spanish School har vi i mange år lært engelsk, og vi kender helt godt vores studerendes behov. Derfor har vi to typer engelske klasser:

Engelskundervisningsklasser: For vores Primary, Secondary, Baccalaureate and Selectivity studerende, der har brug for at forstå og videregive emnet. Klasser i små grupper (3-5 studerende) og efter niveauer (kun ét kursus pr. Klasse).

Professorerne i MISS er kandidater, indehavere af Certificate of Pedagogical Aptitude (CAP), der godkender os til at praktisere undervisning i sekundær og bacheloruddannelse. Som engelske lærere kender vi det spanske uddannelsessystem, og vi ved, hvordan vi får vores studerende til at passere. Vi har et 100% pass i Selectividad hvert år!... [-]

Spanien Marbella
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
MISS - Marbella International Spanish School

MISS - Marbella International Spanish School tilbyder et nyt kursus for det kommende år: Lær spansk i din lærerhjem. Den bedste mulighed for en fuld nedsænkning erfaring, ... [+]

Immersion med din lærer

MISS - Marbella International Spanish School tilbyder et nyt kursus for det kommende år: Lær spansk i din lærerhjem. Den bedste mulighed for en fuld nedsænkning erfaring, leve med og blive undervist af din erfarne og kvalificeret spansk lærer.

Kurset består af:

20 private lektioner om ugen på vores sprogskole i centrum af Marbella. Fleksibel tidsplan.Indkvartering på din lærer hjemme i Marbella på helpension, herunder enkeltværelse og privat badeværelse, der giver høj kvalitet indkvartering.Lufthavn pick-up og afsted af din værtslærer.

Lær spansk på din lærer hjemme Kurset er den bedste mulighed for de studerende, der ønsker at forbedre deres spansk på kort tid og leve oplevelsen af et fuldt nedsænket sprogkursus.... [-]

Spanien Marbella
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
MISS - Marbella International Spanish School

Vi tilpasser lektioner efter dine specifikke krav og hjælper dig med at tale og forstå spansk på kort sigt eller perfekt dine færdigheder i overensstemmelse med dine prof ... [+]

Private lektioner: Tilpas din læring

Du bestemmer hvornår, hvad og hvordan.

Vores private lektioner er skræddersyet til at matche dine interesser, niveau og behov samt din tilgængelighed.

Vi tilpasser lektioner efter dine specifikke krav og hjælper dig med at tale og forstå spansk på kort sigt eller perfekt dine færdigheder i overensstemmelse med dine professionelle krav, faglige ambitioner, arbejdskapacitet, kulturelle interesser mv. Alt i et afslappet miljø. lærer tilpasse læringsmaterialerne til dine behov og hjælpe dig med at nå dine mål i dit eget tempo.

Vores private lektioner er også et glimrende valg, hvis du gerne vil børste dine conversational færdigheder.... [-]

Spanien Marbella
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
MISS - Marbella International Spanish School

At lære et sprog er et spørgsmål om uddannelse. Vi kan tilbyde dig alle de værktøjer, du har brug for for at forbedre din evne til at tale og forstå spansk på kortest mul ... [+]

Årligt kursus: Bliv flydende på spansk

Måske har du boet på Costa del Sol i nogle år nu, du taler nogle spanske, men føler at du ikke er i stand til at avancere eller mangler i tillid til at prøve det, du ved. Nå ved vi, hvordan du føler og ved hvad du skal gøre ved det - alt hvad du behøver er en ny kick start.

At lære et sprog er et spørgsmål om uddannelse. Vi kan tilbyde dig alle de værktøjer, du har brug for for at forbedre din evne til at tale og forstå spansk på kortest mulig tid. En vigtig del af disse kurser er en samtale, og vores hovedfokus vil være på verbal kommunikation, understøttet af nyttige ordforråd, grammatik, videoer og lytteøvelser for at hjælpe dig med at forbedre din udtale.... [-]

Spanien Marbella
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
1 - 4 måneder
på universitet
Læs mere på dansk