MISS - Marbella International Spanish School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skolen

Vores skole ligger lige i centrum af Marbella, men i en stille gade, kun 3 minutter fra stranden og strandpromenaden og tæt på alle faciliteterne i byens centrum er det også inden for nem gåafstand fra kystbussen, der løber mellem Malaga og Estepona.

Vores lektioner afholdes i rummelige klimatiserede klasseværelser, alle med naturligt lys, udstyret med flere former for multimedie og tilbyder en høj standard af komfort.

Der er en underjordisk garage i nærheden af skolen, eller du kan parkere på gaden, selv om parkering kan være svært på bestemte tidspunkter.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Lærerne

Vores højt kvalificerede lærere er indfødte talere med mange års undervisningserfaring under deres bælter. Vi vælger kun lærere, der elsker at gøre hvad de gør og er forpligtet til at dele det, de ved med deres elever. De er de vigtigste aktiver i vores Marbella International Spanish School. Vi alle deler den samme filosofi: Vores prioritet er at lette kommunikationen. Nøjagtigheden forbedres gennem konstant klassearbejde, aktiviteter og følsom korrektion og selvfølgelig mulighed for regelmæssig praksis.

Vores stadigt voksende hold består af folk, der tror på at tilpasse deres metoder til deres elever og deres erfaringer med at opnå det. Som vi alle ved nu, lærer alle anderledes.

Maribel Ortiz

Det var min kærlighed til sprog som et redskab til at kommunikere med folk fra forskellige nationaliteter og kulturer og min respekt for og interesse for andre kulturer, der førte mig til at studere oversættelse og tolkning ved universitetet i Malaga efter mange år at lære engelsk og tysk i spanien og i udlandet. Men det var min livslange lidenskab for undervisning, der fik mig til at specialisere mig i sprogundervisning, især mit sproget mod spansk.

Under min karriere har jeg mødt mange mennesker fra forskellige lande og lært mange af dem spansk, introduceret dem til spansk kultur og vores spanske livsstil, men jeg lærte også meget af hver af dem. Således lærer mit slogan undertiden altid at lære.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella er et af Europas største feriemål. Desuden har tusinder af mennesker fra hele verden boliger i og omkring denne gæstfrie og livlige kystby. Der er mange fordele ved at lære spansk i Marbella. For det første er der lokationen, som ligger kun 40 minutter fra Malaga International Airport og inden for rækkevidde af de vigtigste andalusiske hovedstæder Granada, Sevilla, Cordoba og Cadiz, for ikke at nævne den britiske by Gibraltar, og selv Marokko er kun et par timer væk. For det andet er klimaet fantastisk, hvilket gør dette til en udvej, som både borgere og besøgende kan nyde hele året rundt. For det tredje tilbyder Marbella en spændende og ideel blanding af kosmopolitisk chic og traditionel farve i en by i håndterbare proportioner. Så er der en Fjerde, en Femte osv. - men kom og find ud af, hvad fordelene er for dig selv!

Placeringer

Marbella

Address
C/ Notario Luis Oliver 6, Edif. Liceo 3º A
29602 Marbella

29602 Marbella, Andalusien, Spanien