Læs den officielle beskrivelse

Rejs til Spanien i en, to eller tre måneder. Vi tilbyder mulighed for at bo hos en spansk værtsfamilie for at blive nedsænket i kulturen og forbedre din spanske. Deltag studerende fra hele verden for at opnå flydende og se verden. Vores kurser tilbydes fra maj til september.

Vi tilbyder også surfing klasser med en lokal, der vil lære dig i det nordlige Spaniens mest populære og velkendte strande . Vi arbejder tæt sammen med professionelle surfing instruktører for at sikre, at den bedst mulige surfing opnås. Vores fagfolk har hundredvis af tidligere klasser på forskellige niveauer, fra begynder til avanceret. Sikkerhed er også en vigtig faktor, som vi tager i betragtning.

Som vi nævnte før bortset fra surfing, tilbyder vi også spanskundervisning . Mens i Spanien er det meget nyttigt at lære nogle spanske sætninger , som kan hjælpe med at fordybe sig i den lokale kultur i Spanien . Den bedste måde at lære et sprog på er at studere det i et land, hvor sproget tales. Vores erfarne, fuldt kvalificerede indbyggere vil hjælpe dig med at lære spansk i klassen , så du kan øve på gaden , med din værtsfamilie eller med dine venner.

Vores team af entusiastiske og hengivne spanske lærere arbejder konstant sammen for at udmærke deres bedste praksis med at lære spansk!

blue and white surfboard on seashoreAlex Block / Unsplash

Indkvartering

En god måde at blive nedsænket med den lokale kultur er at leve som en lokal. Eleven bliver parret sammen med en værtsfamilie, der vil give bolig til dem. På den måde kan eleverne lære, hvordan det er at bo i Getxo, samtidig med at de forbedrer og udvider deres spanske ordforråd.

At bo sammen med en værtsfamilie åbner også mulighederne for at møde flere og flere lokalbefolkningen, samt skabe stærke bånd med dem, så det føles som en anden familie. Dette giver også eleverne en chance for at lære om lokale traditioner, livsstil og komfort i et hjem.

Hvad at se?

Bilbao er den pulserende hovedstad i Baskerlandet, en selvstyrende region i det nordlige Spanien langs bugten i Biscay. Kendt for dets behagelige vejr, smukke strande og unikke kultur og mad, flok mange turister til denne placering hvert år.

Selv om spansk er det fælles sprog, har Bilbao også sit eget baskiske sprog, hvilket er kendt for at være et isolat sprog uden eksisterende tilhørende sprog. Bilbao er også hjemsted for mange historiske og kunstneriske monumenter, såsom Guggenheim Museums og Casco Viejo.

Bortset fra æstetiske og kunstneriske underværker huser Bilbao også vigtige teknologiske og økonomiske præstationer. Vizcaya bro er en af ​​de første fjedrebroer, der nogensinde er bygget i Europa og er blevet et verdensarvssted som følge heraf.

Guggenheim-museet blev designet af Frank Gehry og åbnede i 1997. Ved sin store åbning udgjorde museet begyndelsen af ​​Bilbao's nye rige kunstneriske periode. Et af de mest mindeværdige træk ved den stålfarvede bygning er formen og strukturen, som har en uortodoks design. Omkring bygningen er berømte monumenter og skulpturer, såsom den blomstrende hvalp og den tårnhøje Maman spider, en af ​​verdens største skulpturer.

I den nordlige ende af Bilbao er det velhavende kvarter Getxo. Dette er hjemsted for nogle af de mest populære strande langs bugten, hvor mange lokale og turister kommer til at surfe, vandre og nyde udsigten stranden har at byde på. Med kun 15 minutters togtur væk fra byen, er der ingen undskyldning for at springe over stranden, mens du besøger Bilbao!

Forsikring

85388_Immagine.jpg

Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

LM Marti Education

Vi arbejder tæt sammen med professionelle surfing instruktører for at sikre, at den bedst mulige surfing opnås. Vores fagfolk har hundredvis af tidligere klasser på forsk ... [+]

Har du nogensinde surfet i Biscayabugten før? Hvis ikke, så er du ind for en særlig overraskelse! Vi tilbyder surfing klasser med en lokal, der vil lære dig i det nordlige Spaniens mest populære og velkendte strande.

Vi arbejder tæt sammen med professionelle surfing instruktører for at sikre, at den bedst mulige surfing opnås. Vores fagfolk har hundredvis af tidligere klasser på forskellige niveauer, fra begynder til avanceret. Sikkerhed er også en vigtig faktor, som vi tager i betragtning.

Udover at surfe tilbyder vi også spanskundervisning. Mens i Spanien er det meget nyttigt at lære nogle spanske sætninger, som kan hjælpe med at fordybe sig i den lokale kultur i Spanien. Den bedste måde at lære et sprog på er at studere det i et land, hvor sproget tales. Vores erfarne, fuldt kvalificerede indbyggere vil hjælpe dig med at lære spansk i klassen, så du kan øve på gaden, med din værtsfamilie eller med dine venner.... [-]

Spanien Getxo
Åben tilmelding
Fuldtid
1 - 3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk