Instituto Tecnológico MasterD

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

præsentation

Nøglen til professionel succes ligger i de færdigheder, som en person er i stand til at erhverve, idet disse bliver mere og mere værdsat af virksomheder, når de vælger en kandidat til et job.

Derfor blev Instituto Tecnológico MasterD der har til formål at uddanne fagfolk i sektoren, så de erhverver de nødvendige faglige kvalifikationer til at komme ind på arbejdsmarkedet.

Til dette har vi i vores institution det bedste team af fagfolk inden for sektoren, der vil hjælpe vores elever med at erhverve de rigtige færdigheder ved hjælp af vores teknologiske klasseværelser fordelt på den nationale geografi. I disse teknologiske rum vil vores studerende uddanne de egnede færdigheder til at styrke den teoretiske viden, der er erhvervet tidligere.

Endelig, og for at opfylde vores mission, samarbejder Instituto Tecnológico MasterD med de vigtigste teknologiske virksomheder inden for hver sektor. Dette samarbejde vil hjælpe vores elever med at erhverve de rigtige færdigheder og lette deres indsættelse på arbejdsmarkedet.

metodologi

Det teknologiske institut for MasterD tilbyder en åben uddannelse af kvalitet, blandet og tilpasset vores studerendes behov. Vi har eksperter i hvert af de emner, der vil hjælpe eleverne med at nå deres mål gennem levende klasser, foredrag og ansigt til ansigt workshops. Alle ansigt til ansigt aktiviteter vil blive gennemført i hvert af de teknologiske klasseværelser fordelt på det nationale område eller i vores samarbejdsvillige selskabers faciliteter. Vi er utvivlsomt forpligtet til en praktisk og fleksibel træning for alle, der ønsker at udvide deres faglige færdigheder.

Instituto Tecnológico MasterD sigter mod en omfattende analyse af den institution, der giver kurserne, for at garantere studierne samt den egen grad, der undervises. Til dette godkender Instituto Tecnológico MasterD succesen med følgende aspekter:

  • Institutionel integritet: verificerer aspekter relateret til information, optagelse, satser og forvaltning af processer og tjenester.
  • Administrativt ansvar: sikrer kvaliteten af ​​den juridiske situation, faciliteternes relevans, institutionens personlige og finansielle stabilitet, dens etiske værdier og forpligtelsen til løbende forbedringer.
  • Akademisk kvalitet: refererer til kvalitet i fag relateret til undervisning, læring og service. Som ansøgeruddannelsesinstitution følger vi procedurerne for at yde akademisk ekspertise. I den forstand skal vi vise, hvorfor vores procedurer forbedrer elevers succes og øger forventningerne til undervisning, læring, forskning og service. Dette gode arbejde fører institutionens mål og mission. Det samme må du demonstrere kvaliteten af ​​det pågældende kursus, du vil bekræfte.

praksis

En meget vigtig del af vores træningsproces er implementeringen af ​​de færdigheder, der er erhvervet i en virksomhed. Til dette vil eleverne have vores praktikophold i virksomheden. Vi har hjælp fra mere end 1.200 teknologibedrifter, der samarbejder med os for at nå dit mål.

Når du har afsluttet din teoretiske og praktiske træning, vil du begynde processen med at træne alle dine færdigheder erhvervet under kurset i et rigtigt firma. For at gøre dette og som en del af kompetenceuddannelsesprocessen vil vi arbejde sammen om at lære om arbejdsmarkedet og hvordan man håndterer passende med indsættelsen på arbejdspladsen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Diplomas » Se kurser » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

FP Grade Medium Electricity

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Med denne strømforsyning tilbyder vi dig mulighed for at få online, blandet eller fjern grader i FP Electricity, og du kan blive en professionel elektriker. [+]

Titel FP Elektricitet

Med denne strømforsyning tilbyder vi dig mulighed for at få online, blandet eller fjern grader i FP Electricity, og du kan blive en professionel elektriker.

Den mellemstore uddannelsescyklus i elektricitet forbereder dig, så snart det teoretisk-praktiske indhold er færdigt, kan du få den officielle grad af elektriske og automatiske installationer ved at præsentere dig for de gratis test, som de autonome samfund kalder hvert år.

De tekniske erhverv er i høj efterspørgsel i dag og at få en officiel grad af middel grad i elektricitet er en garanti for succes.

Forbered den gennemsnitlige grad af elektricitet i dit eget tempo med levende klasser, muligheden for at lave praktiske klasser i dit nærmeste center og løbende overvågning, du kan udvikle sig professionelt. Vores træning er online eller blandet, du vælger hvordan du gør det.... [-]


Kursus

3D-udskrivningskursus

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Ønsker du at lære 3D-udskrivning? Flere og flere nyheder eller rapporter vises på resultater af 3D-teknologier inden for forskellige sektorer (industri, teknologi, sundhed osv.), Der indtil for længe siden syntes, at science fiction er reel. [+]

Uddannelseskursus i 3D Udskrivning

Ønsker du at lære 3D-udskrivning? Flere og flere nyheder eller rapporter vises på resultater af 3D-teknologier inden for forskellige sektorer (industri, teknologi, sundhed osv.), Der indtil for længe siden syntes, at science fiction er reel.

Af denne grund har vi skabt dette kursus 3D-udskrivning, hvor du vil lære alle fordelene ved denne nye teknologi, og du vil blive uddannet i design, scanning og 3D-trykning og 3D-eftertrykning.

Med dette kursus af 3D-printere vil du vide, hvilke sektorer der har glæde af denne 3D-teknologi. Efter at have kendskab til dem kan du overveje at specialisere sig i en særlig.

Med denne træning i 3D-udskrivning fordyber vi dig i 3D-teknologiens verden, så du kan træne med garantier. Vi vover at sige, at du står over for et af de mest komplette kurser i 3D-udskrivning på markedet, da det handler om alle de nødvendige felter for at blive en god professionel.... [-]


Avanceret kursus i mobile applikationer

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Med dette mobiludviklingsforløb lærer du, hvordan du opretter Android- eller Iphone-mobilapps. Ud over at studere Android og iOS programmering omfatter dette mobil app kursus også træning i JAVA, et programmeringssprog, der er nødvendigt for at fremme din viden og blive ekspert i mobilprogrammering. [+]

Sådan oprettes en app

Vil du lære at oprette en app til Android og iPhone mobile enheder? Ønsker du at komme ind på et verdensomspændende marked?

Og når du har oprettet, vil du udnytte dine ansøgninger og tjene penge med dem?

Dette avancerede kursus i mobile applikationer forbereder dig til at komme ind i verden med app-udvikling og skabe løsninger til Android og IOS mobilteknologiplatforme (iPad, iPhone og iPod Touch).

Med dette mobiludviklingsforløb lærer du, hvordan du opretter Android- eller Iphone-mobilapps. Ud over at studere Android og iOS programmering omfatter dette mobil app kursus også træning i JAVA, et programmeringssprog, der er nødvendigt for at fremme din viden og blive ekspert i mobilprogrammering.... [-]


Elektrisk installatør kursus

Online på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 24 mere

Med vores elektrikerinstallatørkursus lærer du montage og vedligeholdelse af elektriske lavspændingsinstallationer for at kunne praktisere som professionel elektriker. [+]

Elektricitetsforløb

Med vores elektrikerinstallatørkursus lærer du montage og vedligeholdelse af elektriske lavspændingsinstallationer for at kunne praktisere som professionel elektriker.

Virksomheder har brug for akkrediteret personale i elektricitet til at godkende elektriske installationer. Med denne elektricitetsforløb får du den teoretiske og praktiske viden til at lære et af de mest krævede tekniske erhverv, og du vil kunne få din elektriker professionelle licens.

Du kan studere elektricitet online eller semipresecial i vores MasterD-centre gennem levende lektioner med din lærer, workshops i klasseværelser i specialiserede klasseværelser og muligheden for faglige praktikophold i virksomheder inden for elsektoren som bl.a. Electrigran og Prosegur.... [-]


Energieffektivitetskursus

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Energicertificering og revision er to af de sektorer, der har mest fremskrivning. I dag skal alle bygninger, der er bygget, der ønsker at leje eller sælge, have et energicertifikat. [+]

Ønsker du at være en energik certificator?

Energicertificering og revision er to af de sektorer, der har mest fremskrivning. I dag skal alle bygninger, der er bygget, der ønsker at leje eller sælge, have et energicertifikat.

Den obligatoriske karakter af energirevisioner i visse bygninger medfører en stigning i arbejdsaktiviteten i denne imponerende arbejdssektor.

Med dette energieffektivitets kursus vil du lære ledelsen af ​​alle certificeringsprogrammer og den komplette proces af, hvordan du udfører en energiregulering.

For at konsolidere din viden vil du kunne gennemføre din uddannelse som energik certificator og udføre fuldt detaljerede praktiske sager, både energicertificering og hvordan man udfører en revision fra start til slut, især MasterD, et firma bestående af mere end 20 centre.... [-]


Industrial Automation Course

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Med denne industrielle automationskursus lærer du at håndtere de vigtigste værktøjer, der er nødvendige i en automatisering: automatik, industriel kommunikation og SCADA skærme. Du vil være parat til at styre produktionen og overvåge den, finde mangler og vide, hvordan du designer, konfigurerer og bruger industrielle kommunikationsnet. [+]

Undersøg industriel automation

Den nuværende industri har tendens til fuldstændig automatisering af alle sine processer i den såkaldte Industry 4.0. Ønsker du at være en del af denne ændring?

Med denne industrielle automationskursus lærer du at håndtere de vigtigste værktøjer, der er nødvendige i en automatisering: automatik, industriel kommunikation og SCADA skærme. Du vil være parat til at styre produktionen og overvåge den, finde mangler og vide, hvordan du designer, konfigurerer og bruger industrielle kommunikationsnet.

Et af de værktøjer, der bruges til din træning inden for automatisering og robotik, er TIA Portal, den nye Siemens-software.

Med hjælp fra vores specialiserede lærere, dine levende klasser, de praktiske klasser i dit nærmeste centrum og alle de designet øvelser vil du være i stand til at blive en sand professionel i sektoren.... [-]


Industrial Electricity Course

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Med industriel elektricitet får du den teoretiske-praktiske viden, som du skal kunne arbejde i montage og vedligeholdelse af elektriske og automatiske installationer. [+]

Undersøg industriel elektricitet

Med industriel elektricitet får du den teoretiske-praktiske viden, som du skal kunne arbejde i montage og vedligeholdelse af elektriske og automatiske installationer.

Forbered dette kursus i industriel elektricitet i dit eget tempo, med online eller blandet metode med praktiske workshops på dit MasterD center og videokurser. Derudover kan du, når du er færdig med din industrielle el-træning, få mulighed for at kunne praktikere i partnerfirmaer og være en del af vores eksklusive jobbassin for studerende.

Alt dette med garanti for SIEMENS samarbejde for hele emnet af uddannelse i automatiseringsprodukter og drev.

KursusegenskaberITMasterD AkkrediteringsbevisVideoklaser 24hs Adgang til alle klasser på videoLevende klasser Levende sessioner med din lærerProfessionel praksis I virksomheder i industrienIndustrielle elemnerMontering af elektriske installationer i bygninger.Montering og vedligeholdelse af lavspændings elektriske installationer i beboelsesbygninger.Montering og reparation af elektriske automatik.Montering af automatiserede installationer.Reparation af automatiserede installationer.Forebyggelse af erhvervsmæssige og miljømæssige risici ved montering og vedligeholdelse af elektriske installationer.Professionelle udgange af kurset... [-]

Industrial Maintenance Course

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Med dette kursus vil du lære om de vigtigste emner, der arbejder inden for industriel vedligeholdelse: automatik, automatik, mekanik, hydraulik ... og du vil erhverve alle de teoretiske og praktiske viden, der kan hjælpe dig med at fremme din professionelle karriere. [+]

Industrial Maintenance Training

Industrien har brug for specialiseret personale til at arbejde i vedligeholdelse.

Dette forløb af industriel vedligeholdelse er tilpasset de behov, som arbejdsmarkedet i industrisektoren kræver.

Med dette kursus vil du lære om de vigtigste emner, der arbejder inden for industriel vedligeholdelse: automatik, automatik, mekanik, hydraulik ... og du vil erhverve alle de teoretiske og praktiske viden, der kan hjælpe dig med at fremme din professionelle karriere.

Vælg hvordan du vil studere kurset i online eller blended industriel vedligeholdelse med praktiske workshops i vores centre, video lektioner og leveklasser med din lærer. Alt dette i samarbejde med Siemens til træning i automatiseringsprodukter og drev.... [-]


Kurset for applikationer til iPhone

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Lær at programmere i IOS miljø og gør dig klar til at blive professionel specialiseret i IOS applikationsudvikling. Udviklingen af ​​mobile applikationer har i de senere år betydet en "boom" inden for computer og forretningsudvikling. At vide, hvordan man udvikler applikationer i Apple-miljøet, er at komme ind i verden af ​​verdens bedst værdsatte og vigtigste firma. [+]

Kursusprogrammer til iPhone

Ønsker du at lære iOS programmering og skabe applikationer og videospil til iPhone, iPad, Apple Watch eller Apple TV?

Lær at programmere i IOS miljø og gør dig klar til at blive professionel specialiseret i IOS applikationsudvikling.

Udviklingen af ​​mobile applikationer har i de senere år betydet en "boom" inden for computer og forretningsudvikling. At vide, hvordan man udvikler applikationer i Apple-miljøet, er at komme ind i verden af ​​verdens bedst værdsatte og vigtigste firma.

Dette iOS-programudviklingskursus er fuldt opdateret med de nyeste udgivelser og udgivelser fra Apple. IOS operativsystem, Xcode som et udviklingsværktøj og Swift programmeringssprog. Du vil også lære at designe fra 0 dine applikationer med Sketch-værktøjet.... [-]


Kursus Android Programmering

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Dette kursus i Android-programmering giver dig mulighed for at blive en professionel ekspert i programmering og udvikling af applikationer til Android, den mest udbredte mobilenhedsplatform på markedet og en af ​​de mest krævede profiler på arbejdsmarkedet. [+]

Lær at planlægge på Android

Vil du gerne oprette dine egne applikationer til Android?

Dette kursus i Android-programmering giver dig mulighed for at blive en professionel ekspert i programmering og udvikling af applikationer til Android, den mest udbredte mobilenhedsplatform på markedet og en af ​​de mest krævede profiler på arbejdsmarkedet.

Med dette Android-kursus lærer du, hvordan du håndterer Android Studio-miljøet, og lærer om de seneste udviklinger i Android Apps. Derudover kan du oprette din egen Android-app, og vi vil vise dig, hvordan du kan udgive det på Google Play.

Forbered denne træning i Android apps, i dit eget tempo, med en online campus, leve klasser med din lærer og videoklaser. Med alt dette kan du blive udvikler af applikationer til Android.... [-]


Kursus reparation computere

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Dette kursus af vedligeholdelse og reparation af computere forbereder dig til at opnå den officielle certificering af Computing of Computer Technicians (ATI) i "Sikkerhed og samarbejde på internettet". [+]

Undersøg reparation og vedligeholdelse af computere

Ønsker du at blive reparatør af computerudstyr? Vil du gerne promovere din professionelle profil med officielle computercertifikater? Kender du verden af ​​3D-udskrivning?

Dette kursus af vedligeholdelse og reparation af computere forbereder dig til at opnå den officielle certificering af Computing of Computer Technicians (ATI) i "Sikkerhed og samarbejde på internettet".

I dag er det vigtigt at have en vellykket faglig certificering for at møde jobsamtaler med en garanti.

Master montage og reparation af enhver computer uanset din teknologi og lære at udføre reparationer under hensyntagen til computersikkerhed og online-samarbejde ved hjælp af fjernadgangsværktøjer på internettet.... [-]


Kursus Solens Photovoltaic Energy

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Fotovoltaisk solenergi er grundlaget for, at den nye energimodel vil blive bygget. Efterspørgslen efter en kvalificeret profil, som er i stand til at udføre denne type installation, er en af ​​de mest krævede i øjeblikket. Selvforbrug er en realitet, og hele Europa investerer allerede, så alle EU-borgere har adgang til denne teknologi. [+]

Ønsker du at være et solpanelinstallatør?

Fotovoltaisk solenergi er grundlaget for, at den nye energimodel vil blive bygget. Efterspørgslen efter en kvalificeret profil, som er i stand til at udføre denne type installation, er en af ​​de mest krævede i øjeblikket. Selvforbrug er en realitet, og hele Europa investerer allerede, så alle EU-borgere har adgang til denne teknologi.

Med dette kursus af solcellepaneler lærer du at installere solcellepaneler i solceller, udføre en dimensionering, montage og vedligeholdelse af installationerne eller hvordan du løser fejlene i disse installationer.

Vi har samarbejde om levering af ansigt til ansigt og online seminarer med nogle af de bedste virksomheder inden for energisektoren som Geeneam, Endef eller Ecomesh.... [-]


Mekanisk bilbane

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Dette automekanik kursus forbereder dig til at opnå en officiel titel, certifikatet for professionalisme i vedligeholdelse af kraftoverførselssystemer og undervogne af bilkøretøjer, der præsenterer dig for processerne for akkreditering af kompetencer, som arbejdsstyrelsen i de autonome samfund samler . [+]

Vil du arbejde som bilmekaniker?

Dette automekanik kursus forbereder dig til at opnå en officiel titel, certifikatet for professionalisme i vedligeholdelse af kraftoverførselssystemer og undervogne af bilkøretøjer, der præsenterer dig for processerne for akkreditering af kompetencer, som arbejdsstyrelsen i de autonome samfund samler .

Bilmekanik Kurset giver dig mulighed for at forberede online gennem en campus, hvor du vil have alt materiale i videoklasser og leveklasser med din lærer. Derudover har du mulighed for at deltage i seminarer og ansigt til ansigt workshops i dit nærmeste center, hvor du kan gennemføre alt hvad du har lært.

I slutningen af ​​mekanikerkurset vil du være i stand til at udføre arbejdspraksis og få adgang til vores eksklusive jobbassin for studerende takket være vores samarbejdsaftaler med blandt andet TalleresTop, Feu Vert eller Norauto.... [-]


Mobile Apps Programming Course

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

I løbet af mobile applikationer lærer du de to vigtigste programmeringssprog som Java og Swift, som du vil udvikle dine multiplatform applikationer til. [+]

Mobile Applications Course

Ønsker du at lære at udvikle dine egne applikationer til de to vigtigste platforme på markedet?

Med dette program til mobilprogrammering kan du oprette applikationer til Android- og Iphone-mobiltelefoner.

I løbet af mobile applikationer lærer du de to vigtigste programmeringssprog som Java og Swift, som du vil udvikle dine multiplatform applikationer til.

Vi vil træne dig til at blive en sand professionel udvikler af mobile applikationer, en af ​​de mest krævede job i dag.

Derudover vil du med dette kursus i oprettelsen af ​​mobilapps også have leveklasser med ekspertlærere, som du vil supplere din uddannelse med ekstra viden og færdigheder, du vil erhverve i løbet af kurset.... [-]


Programmerbar automatik

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Dette kursus af programmerbare automater er designet således, at alle med et minimum af viden om elektricitet kan lære at programmere, designe og integrere automatik inden for et automatiseret system. [+]

PLC kursus med Siemens Automata

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan en programmerbar automat fungerer? Og hvordan kunne du automatisere en proces? I så fald er dette dit kursus.

Dette kursus af programmerbare automater er designet således, at alle med et minimum af viden om elektricitet kan lære at programmere, designe og integrere automatik inden for et automatiseret system.

Du vil lære at betjene TIA Portal, den nye Siemens-software til styring af automatiserede elementer, med fokus på S7-1200-automaten.

Ved hjælp af vores specialiserede lærere vil levende klasser og praktiske workshops i dit nærmeste center være en ekspertprogrammør. Derudover har vi aftaler med vigtige virksomheder inden for industrien, så når du er færdig med PLC programmeringskursuset, har du mulighed for at træne i virksomheder.... [-]


Vedvarende Energikursus

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Ønsker du at arbejde i energisektoren? Ændringen af ​​energimodellen er ankommet, vi skal leve en transformation af brugen af ​​energi, fossile brændstoffer vil blive afsat til at blive optaget af teknologier baseret på vedvarende energi. [+]

Vedvarende træning

Ønsker du at arbejde i energisektoren? Ændringen af ​​energimodellen er ankommet, vi skal leve en transformation af brugen af ​​energi, fossile brændstoffer vil blive afsat til at blive optaget af teknologier baseret på vedvarende energi.

Den Europæiske Union ønsker at generere mere end en million job i de kommende år, og en af ​​disse stillinger kan være din!

Med disse undersøgelser inden for vedvarende energi vil du takle de forskellige vedvarende teknologier, du vil lære de vigtigste egenskaber ved et solpanel, udføre kompleks dimensionering og samling af vedvarende anlæg.

Med dette forløb fornyes du i samarbejde med de vigtigste virksomheder inden for sektoren INGETEAM, ENDEF, FERROLI, BETSOLAR, og du får mulighed for at deltage på hjemmesider og online-seminarer, hvor du får kendskab til deres produkter og nyhederne om sektoren for vedvarende. Derudover tilbyder vi dig mulighed for, når din uddannelse er færdig, at udføre praktikophold og blive en del af den eksklusive beskæftigelsesudveksling for studerende.... [-]


Website Programmering Kursus

på universitet Deltid Åben tilmelding Spanien Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Seville Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza + 23 mere

Dette webprogrammeringskursus giver dig mulighed for at lære at oprette webportaler, og du vil lære at programmere i PHP, HTML5-sproget, CSS3, JavaScript, AJAX osv. Desuden er der gratis introduktionskurs i Python-programmeringssproget. , som vil hjælpe dig med bedre at forstå det metodologiske grundlag for programmering generelt. [+]

Lær at planlægge websider

Vil du gerne dedikere dig professionelt til programmeringen af ​​websider?

For øjeblikket er en ekspert webprogrammerer et af de mest efterspurgte erhverv fra virksomheder verden over takket være de store fremskridt og introduktion af websider i alle former for enheder, fra mobiltelefoner til pc'er.

Dette webprogrammeringskursus giver dig mulighed for at lære at oprette webportaler, og du vil lære at programmere i PHP, HTML5-sproget, CSS3, JavaScript, AJAX osv. Desuden er der gratis introduktionskurs i Python-programmeringssproget. , som vil hjælpe dig med bedre at forstå det metodologiske grundlag for programmering generelt.

Forbered dig som webprogrammerer eller specialiseret online projektleder og få adgang til arbejdsmarkedet med garantier gennem vores eksklusive jobbassin for studerende.... [-]


Kontakt

MasterD Alicante

Hjemmeside https://www.itmasterd.es/
Telefon 900 230 240

MasterD BARCELONA

MasterD BILBAO

MasterD BURGOS

MasterD CÓRDOBA

MasterD A Coruña

MasterD DONOSTIA-SAN SEBASTIAN

MasterD GRANADA

MasterD HUELVA

MasterD JAÉN

MasterD JEREZ DE LA FRONTERA

MasterD MADRID

MasterD MÁLAGA

MasterD MURCIA

MasterD OVIEDO

MasterD PALMA DE MALLORCA

MasterD Las Palmas de Gran Canaria

MasterD PAMPLONA/IRUÑA

MasterD SANTA CRUZ DE TENERIFE

MasterD SEVILLA

MasterD TARRAGONA

MasterD VALENCIA

MasterD VALLADOLID

MasterD VIGO

MasterD ZARAGOZA