Instituto BME

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Instituto BME er træningscenteret for Spanish Bags and Markets (BME), den fjerde markedsoperatør i Europa. Det er sammensat i 2005 og fortsætter med formidlingsarbejdet, der er udført siden 1990 af MEFF-instituttet, som en afspejling inden for dannelsen af integrationsprocessen i det sæt af værdipapirmarkeder og kompensations- og afviklingssystemer, der findes i Spanien.

Med det formål at bidrage til fremme af finansiel kultur er Instituto BME aktivitet baseret på tilrettelæggelsen af forskellige uddannelsestjenester, der er knyttet til de finansielle markeder generelt.

Særlig opmærksomhed fortjener alle de aspekter, der er direkte relateret til produkterne på de forskellige markeder og handelsplatforme, der udgør spanske børser og markeder (aktier, fast indkomst og derivater) og deres clearing- og afviklingssystemer, men uden at glemme andre nye aspekter af den finansielle verden som en konsekvens af den ene side globaliseringsprocessen og på den anden side af sektorens kontinuerlige fremskridt.

138523_BME2_p1.jpg

Instituto BME uddannelsestilbud forsøger at give den maksimale formidling i viden om de finansielle markeder og dets produkter, altid ved hjælp af en meget praktisk metode understøttet af avancerede computerapplikationer. Til dette har det uovervindelige menneskelige ressourcer, der består af Instituto BME professorer selv og gruppen af BME-fagfolk, der leverer førstelinjserfaring i styringsprocessen på de forskellige markeder. Derudover samarbejder eksperter fra andre områder af den finansielle sektor såvel som akademikere fra forskellige universiteter regelmæssigt

"Maksimal formidling i viden om de finansielle markeder"

Instituto BME uddannelsesprogrammer er rettet mod fagfolk inden for finanssektoren og dets tilsynsorganer, private investorer, studerende og generelt alle dem, der er interesseret i at komme ind eller uddybe finansverdenen.

Ved levering af hvert af sine træningsprogrammer fornyer Instituto BME kvalitetsforpligtelsen med sine kunder, efter at de i 1998 har opnået virksomhedsregistreringscertifikatet og fornyet i overensstemmelse med UNE-EN ISO 9001: 2015-standarden.

Vores faciliteter

Fondsbørs

Instituto BME har en privilegeret placering i Palacio de la Bolsa ved siden af kommunikationsaksen i Castellana. Beliggende på Plaza de la Lealtad er det en af de mest emblematiske bygninger i hovedstaden. Det blev åbnet i 1893 og er blevet ombygget ved forskellige lejligheder, så det har alle de teknologiske og adgangsfremskridt.

Instituto BME sin aktivitet i fire klasseværelser (med kapacitet til ca. 40 personer hver) udstyret med computere, markedssimulatorer, realtid økonomisk information og de mest avancerede teknologiske undervisningsmetoder.

Desuden giver placeringen i hovedkvarteret på den spanske børs og markeder Instituto BME nyde andre fordele såsom adgang til biblioteket, auditoriet og andre tjenester.

138524_BME5_p1.jpg

Kvalitetsforpligtelse

Instituto BME har oprettet, dokumenteret og implementeret et kvalitetsstyringssystem, hvis virksomhedsregistreringscertifikat blev opnået i 1998 og fornyet årligt i overensstemmelse med UNE-EN ISO 9001: 2015 standarden.

Instituto BME kvalitetspolitik fastlægger, at:

Prestige og ledelse af Instituto BME som et træningscenter kan kun opnås, hvis hver eneste af de udførte tjenester er rettet mod at opnå fuld kundetilfredshed.

Vi forstår, at en tilfreds kunde er en, hvis forventninger er opfyldt takket være det engagement i Total Quality, som Instituto BME forfølger.

Total kvalitet er at tage sig af alle de detaljer, som processen med at levere en service tager. Det er netop på grund af den udsøgte pleje af disse detaljer, at Instituto BME aktivitet adskilles fra konkurrenter.

Denne samlede kvalitet afspejles i et samlet kvalitetsmål, hvis anvendelse kræver, at alt Instituto BME personale fuldt ud internaliserer omfanget af alle de handlinger, det medfører. I virkeligheden er det samlede kvalitetsmål ikke kun et sæt af foranstaltninger, der udvikles mekanisk, men en holdning hos det personale, der til enhver tid ønsker at glæde kunden. Total kvalitet opnås baseret på små individuelle bidrag.

På den anden side henviser Instituto BME samlede kvalitetsmål også til følgende emner:

  • Forandringshastigheden. Fremkomsten af nye uopfyldte behov hos vores kunder tvinger Instituto BME til konstant at opdatere tjenesterne og deres måde at levere dem på.
  • Personalets deltagelse Hver af de mennesker, der arbejder på Instituto BME formulerer inden for dens rammer de forslag og ideer, som det finder passende for at forbedre kvaliteten af tjenesten såvel som leveringsprocessen. Effektiviteten måles også ud fra lavere økonomiske omkostninger og tidsbesparelser.
  • Den interne dannelse Udbydelsen af en service af højeste kvalitet og selve personaleuddannelsen hænger tæt sammen, og derfor betragter Instituto BME dette aspekt som en grundlæggende søjle i dets samlede kvalitetsmål.
  • Leverandørerne Leverandører af produkter og tjenester skal overholde vores tilgang til kvalitet og derfor være involveret i vores kontinuerlige forbedringsprogram.
  • Opdateringen af det samlede kvalitetsmål. Baseret på personaleinitiativer, viden om kundebehov og sammenligning med de bedste konkurrenter, vil ledelsen hvert år definere de prioriterede områder, de skal fokusere på, i overensstemmelse med de strategiske mål for Instituto BME .

Kort sagt, det samlede kvalitetsmål er altid en prioritet, der kræver en konstant indsats for at opretholde og kontrollere dine fremskridt.

Placeringer

Madrid

Address
Instituto BME
Palacio de la Bolsa
Plaza de la Lealtad, 1
28014

Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig