Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fotografisk skole i IEFC tilbyder fotostudioer den nødvendige uddannelse til dem, der søger en professionel stikkontakt, et middel til kunstnerisk udtryk eller en vis viden, der kan hjælpe dem med deres aktiviteter.

Skolen er en vigtig reference i undervisningen i fotografi på europæisk plan . Mere end 15.000 studerende har gennemgået sine klasseværelser, mange af dem er dedikeret til professionel fotografering , hvad enten det drejer sig om kunstneriske, akademiske, kulturelle, forretningsmæssige eller servicemæssige aspekter.

Hvem er vi

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya er en almennyttig kulturforening , med entitetsfilosofien til offentlighedens tjeneste.

År 2010 blev uddelt med sondringen af Entity of Honor af Catalan Federation of Photography.

IEFC's mission er at opmuntre, stimulere og fremme studier, forskning og formidling af fotografering.

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya har arbejdet i 40 år i uddannelse og fremme af fotografer og i bevarelse og formidling af fotografisk arv . Vores projekt skal arbejde for at være mere konkurrencedygtig i videns- og informationssamfundet, hvor billedet har en relevant rolle.

Som en nonprofit-enhed vender alle indtægter fra IEFC til de tjenester, den tilbyder, hvoraf nogle er fri og åbne for offentligheden . Forpligtelsen fra IEFC's menneskelige team sammen med samarbejdet mellem de enheder og personer, der har ledsaget os i vores projekter, har givet os mulighed for at komme til, hvor vi er nu.

IEFC er organiseret i tre afdelinger:


Skoleafdelingen

Tilbyder fotokursus for folk, der søger professionel træning eller et kunstnerisk udtryk.

Institut for Dokumentation og Forskning

Bevarer, styrer og formidler den eksisterende dokumentation om fotografering samt den fotografiske arv i Catalonien. Det tilbyder tjenester, der er åbne for offentligheden i Bibliotek, Historisk Fotoarkiv og Foto Bibliotek.

Institut for Kulturelle Aktiviteter

Det formidler og fremmer fotografering som en kulturel begivenhed gennem organisation og deltagelse i udstillinger, konferencer og andre træningsaktiviteter (workshops, introduktionskurser i fotografering mv.).

IEFC's historie

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) blev grundlagt i 1972 af Miquel Galmes i Creus (1937-2015), der var direktør indtil 2012 og præsident indtil 2015.

Siden 2012 er Eduard Bertran direktør for IEFC, og han er også præsident siden 2016.

Placeringer

Barcelona

Address
C/ Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona, Catalonien, Spanien