Læs den officielle beskrivelse

IDEALOG: akkrediteret center ved University of Barcelona

IDEALOG har modtaget akkreditering af universitetet i Barcelona (School of Modern Languages). Denne forsegling er anerkendelse af kvaliteten og stringens på skolen.

FORDELE FOR STUDERENDE

Studerende indskrevet på vores kurser i engelsk, fransk, tysk og italiensk vil være i stand til at opnå det tilsvarende certifikat med segl School of Modern Languages ​​(Escola d'Sproglig støtte Nutiden), Dette dokument er gyldigt i forbindelse med ansøgning om international mobilitetsstipendier. Alle studerende på Idealog kan få en EIM-kort og nyde alle de rabatter til forskellige tjenester i samfundet i UB.

Center

Det er ikke en tilfældighed, at Idealog ligger i Castelldefels; Vi valgte denne særlige område, fordi vi ønskede at bringe alle vores studerende til et unikt sted at lære og praktisere et sprog.

På denne måde, enten en direktør for et selskab, der gør et nedsænkning program med os, eller en ung bosiddende i Castelldefels, vil her finde usædvanlige omgivelser, med omfattende faciliteter og grunde, som vil give en enestående ramme for en førsteklasses træning.

Personlig undervisning Solidt team af professionelle Morgen, eftermiddag og aften tidsplaner Stor parkeringsplads Gratis Internet Gratis mediebibliotek Video Library (på forskellige sprog) Cafeteria Varme, aircondition og audiovisuelt udstyr i alle klasseværelser

Vores faciliteter

Vores skole ligger i nærheden af ​​et smukt land hus med haver i den øverste del af Castelldefels, nedsænket i en helt naturlige miljø (ved foden af ​​Garraf Natural Park) omgivet af fyrretræer, 20 minutter fra Barcelona med nem parkering.

En uformel og afslappet atmosfære, hvor du kan koncentrere sig bedre om sprogindlæring.

Vi har 13 klasseværelser med naturligt lys og alle de teknologiske ressourcer:

TV / video / DVD CD afspiller Proyectores Klimaanlæg Computere Internet

Vi har også klasser i haven, og vi kan endda tilbyde klasser på vores udendørs terrasser eller i telte ved siden af ​​poolen.

Besøg os og du vil se, hvorfor Idealog er forskellig fra andre sprogcentre.

Idealog har også en skole i Marrakech tilbyder en lignende sæt sprogprogrammer. Du kan finde oplysninger om vores Marrakech skole her.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Idealog

Dette spanskkursus er designet til studerende, der bor i Spanien eller i udlandet, og har brug for at lære det hurtigt og effektivt. I Idealog tilbyder vi vores studerend ... [+]

Dette spanskkursus er designet til studerende, der bor i Spanien eller i udlandet, og har brug for at lære det hurtigt og effektivt. I Idealog tilbyder vi vores studerende mulighed for at studere i et dynamisk, aktiv og kommunikative måde.

Dette kursus undervises i overensstemmelse med den metode kommunikativ undervisning, hvor de studerende deltager i forskellige praktiske situationer.

Kurset fokuserer på alle aspekter af det spanske sprog og klasser spænder fra grammatiske øvelser til læsning af romaner, avisartikler, netværk nyheder, opskrifter osv ...

Lytteforståelse arbejder med brugen af ​​sange, se film, dokumentarfilm, serier og lytte til telefonsamtaler af alle slags.... [-]

Spanien Barcelona En Coruña
September 2020
Engelsk,Spansk
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk