Læs den officielle beskrivelse

Vi er IESE

 • 60 år skaber i morgen
 • 250 startups understøttes
 • 90.000 ledere påvirket
 • 48.000 globale alumner

Executive Education rankings

# 1 i verden

2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Executive Education Programs

Financial Times

# 2 i verden

2016 | 2017

Åbne tilmeldingsprogrammer

Financial Times

# 1 i verden

2015 | 2016 | 2017 | 2018

Brugerdefinerede programmer

Financial Times

MBA placeringer

# 3 i verden

2017

Bloomberg Businessweek

# 1 i Europa

2018

The Economist

# 9 Global Executive MBA

2018 Executive MBA Ranking, Financial Times

Vores mission og værdier

Global rækkevidde, transformativ virkning og serviceånd

På IESE Business School ønsker vi at uddanne ledere til hvem vi kan overlade fremtiden for erhvervslivet og samfundet.

Som Business School of Navarra er vores aktiviteter centreret omkring tre ledelsesakser:

 • et globalt tankegang
 • en generel ledelsesstrategi
 • en folkemæssig vision med den etiske og sociale ansvar, der medfører

Vi mener, at virksomheder er frem for alt samfund af mennesker, som arbejder bedre i en atmosfære af respekt og tillid.

Vores mission

Vi udvikler ledere, som stræber efter at have en dyb, positiv og varig indvirkning på mennesker, virksomheder og samfund gennem professionel excellence, integritet og serviceånd.

Vores vision

Vi er forpligtet til at være verdensledende og den mest effektive europæiske erhvervsskole for nuværende og fremtidige ledende medarbejdere og iværksættere på deres rejser for livslang læring. Vi opnår dette gennem globale forretningsprogrammer og tanke lederskab baseret på relevant forskning.

Excellence Standards

Kvaliteten af vores fakultet, ressourcer og programmer anerkendes på mange niveauer, herunder af officielle akkrediteringsorganer. Vi er glade for at holde tredobbelt akkreditering fra følgende organisationer:

AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) blev grundlagt i 1916 og er det længst tjente globale akkrediteringsorgan for handelsskoler, der tilbyder bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader inden for erhverv og regnskab. Mindre end 5% af verdens handelsskoler har en AACSB-akkreditering.

EQUIS (European Quality Improvement System) er akkrediteringsorganet for European Foundation for Management Development (EFMD) og er dedikeret til at hæve standarden på lederuddannelse over hele verden.

AMBA (Association of MBAs) er baseret i Storbritannien og akkrediterer graduate business programmer over hele verden.

Desuden er IESE akkrediteret af det spanske undervisningsministeriums ANECA, som er ansvarlig for akkrediteringen af videregående uddannelsesinstitutioner i Spanien.

Fem campusser, en vision

 • Barcelona - Spanien
 • Madrid - Spanien
 • München - Tyskland
 • New York - USA
 • São Paulo - Brasilien

Denne skole tilbyder også:

Kursus

IESE Business School

Programmet for Management Development (PMD) Barcelona er dit hurtige spor til senior lederskab. Innovativt i design, vil programmet tage dig på en lærer rejse, der vil på ... [+]

Oversigt

Programmet for Management Development (PMD) Barcelona er dit hurtige spor til senior lederskab. Innovativt i design, vil programmet tage dig på en lærer rejse, der vil påvirke din karriere og din organisation positivt.

Programmet er en 6-måneders kontinuerlig læringsrejse, der kombinerer 3 boligmoduler på IESEs campus i Barcelona, der giver dig ansigtlige oplevelser med fakultet og jævnaldrende og 3 online moduler til indlejring af læring og implementering af nye tilgange i dit arbejde.

5 grunde til at tage programmet for ledelsesudvikling (PMD)Gør bedre, mere selvsikre beslutninger baseret på et bredere perspektiv med en dybere forståelse af tværfunktionelle dynamikker.Udvikle værktøjerne til at styre dit team mere effektivt, styrke og tilpasse andre til at drive udførelse og ydeevne.Programmet for Management Development (PMD) afslører dig til avanceret tænkning i global business management og giver dig en-til-en adgang til vores verdensklasse fakultet.Invester i dit lederskab i dit eget tempo uden at gå på kompromis med dit faglige eller personlige ansvar.Udveksle ideer og perspektiver åbent med betroede kolleger. Byg et netværk af kommende virksomhedsledere.Deltagerprofil... [-]
Spanien Barcelona
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
IESE Business School

Fokuseret på forretningsdynamikken i Centraleuropa, fra global virksomhed til Mittelstand, vil München-Barcelona Program for Management Development (PMD) accelerere din o ... [+]

Oversigt

Fokuseret på forretningsdynamikken i Centraleuropa, fra global virksomhed til Mittelstand, vil München-Barcelona Program for Management Development (PMD) accelerere din overgang til ledende medarbejdere.

Du vil udvikle din integrative og strategiske forståelse af erhvervslivet og skære beslutningsprocessen kapaciteter til at drive ydeevne og justere dit hold omkring centrale organisatoriske mål.

Programmet for Management Development (PMD) leveres over fire moduler: to på IESE Barcelona og to i IESE München.

5 grunde til at tage programmet for ledelsesudvikling (PMD)Gør bedre, mere selvsikre beslutninger baseret på et bredere perspektiv med en dybere forståelse af tværfunktionelle dynamikker.Udvikle værktøjerne til at styre dit team mere effektivt, styrke og tilpasse andre til at drive udførelse og ydeevne.Programmet afslører dig til banebrydende tænkning i global business management og giver dig en-til-en adgang til vores verdensklasse fakultet.Invester i dit lederskab i dit eget tempo uden at gå på kompromis med dit faglige eller personlige ansvar.Udveksle ideer og perspektiver åbent med betroede kolleger. Byg et netværk af kommende virksomhedsledere.Deltagerprofil20 deltagere / klasse10 gennemsnitlig manager erfaring40% af kvinderneHvad vil du lære?... [-]
Spanien Barcelona Tyskland München
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Address
Av. de Pearson, 21
Barcelona, Catalonien, Spanien
Address
Camino Cerro del Águila, 3
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Address
Maria-Theresia-Straße 15
München, Bayern, Tyskland
Address
165 W 57th St
New York, New York, USA
Address
R. Martiniano de Carvalho, 573
Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien
Address
Shanghai, Shanghai, Kina
Address
San Francisco, Californien, USA