IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fagfolk for innovative og indenlandske byområder levested.

Madrid, vital, lyse og epicenter kultur, underholdning og kunst.

IED Madrid er en privat videregående Art Education Center tilhørsforhold til IED Design Group, et internationalt netværk af uddannelse i Design og ledelse født i Italien i 1966 og har i dag tretten afdelinger spredt mellem Italien, Spanien og Brasilien.

I 2014 fejrede sit 20 års jubilæum; en oplevelse, der har resulteret i en bred vifte af træning med en innovativ, unik og genkendelig akademiske model er i stand til at tilpasse sig behovene i et samfund i forandring, hvilket har resulteret i et stort antal elever tildelt i nationale og internationale prestigefyldte konkurrencer , parade i de bedste catwalks og reelle projekter i tæt samarbejde med virksomheder.

IED Madrid tilbyder højere Grader i design, svarende til lønklasse College, Erhvervsuddannelse Higher Level Kvalifikationer i Higher Technician i plastisk kunst og design, Diplom IED, etårige kurser, Masters, Intensive Masters, Masters of Design og Innovation, Kurser specialisering og Summer Junior kurser.

Siden åbningen har IED Madrid uddannet mere end 30.000 studerende hvert år og har 1.500 nye studerende.

design

IED Design reagerer fuldt markedets behov og forventede indhold, sprog, udtryksfulde og funktionelle koder i de mest forskelligartede sektorer.

Product Design, Interiør Design, byinventar, design Fashion Accessories, Automobile er nogle områder, hvor værdien af ​​design er steget i de senere år. I den forstand, designeren, som en fornyer af former og funktioner, giver trends og funktionelle krav i øjeblikket, og indtager sin udvikling og implementering.

IED Design kurser udvikle disse færdigheder, som eleverne opnår tekniske færdigheder gennem deltagelse i workshops og samarbejde med førende virksomheder i sektoren.

mode

Samarbejde med virksomheder og mode fagfolk er afgørende, og er forpligtet til store internationale designere.

Skolen underviser, hvordan man lever og føler mode i alle dens aspekter til at arbejde med professionalisme og innovere med nye kreationer.

Kurserne uddanne kommende fagfolk fra de forskellige områder, den kreative strategiske, organisatoriske kommercielle, markedsføring til billedrelaterede og formidlingsaktiviteter.

visuel kommunikation

IED Visuel Kommunikation er den kreative laboratorium, hvor instrumenter lært, kommunikative og ekspressive sprog, nye teknikker og færdigheder til at udvikle projekter visuelle kommunikationsteknologier.

Vi lever i en verden, hvor audiovisuelle elementer er en del af vores daglige liv og er det vigtigste middel af værdier og betydninger, der formidler ideer og produktive realiteter, herunder så forskellige som mode, design, diverse industriel produktion, reklame men også den kultur, politik og sociale spørgsmål.

Eksistensen af ​​et begreb eller projekt, langt fra at være en simpel tilbehør bidrager afgørende til succes for at kommunikere et budskab.

Flytning med professionalisme og kompetence på dette område betyder at have en eklektisk, cross-kultur, der bygger på et indgående kendskab til den ene side af den socio-kulturelle kontekst, hvori de arbejder, og på den anden side af de nye informationsteknologier konstant forandring papiret billeder og lyde i kommunikationen.

I dag forventes og produceret i systemet af multimedier; men de multimedier vil altid fortolket i to perspektiver: den heftige og konstant udvikling af digitale teknologier og samtidig, sameksistensen af ​​forskellige audiovisuelle medier, der kræver forskellige kompetencer og kreativitet.

De IED visuel kommunikation kurser er et element af rigdom, der gør denne skole et unikt uddannelsescenter inden for den italienske panorama. Den konstante opdatering af de teknologier til rådighed for de studerende gøre, takket være en lang tradition, i et forskningslaboratorium, inden for hvilken den opleves at udvikle kreativitet både indholdet og de sprog, således at træne og kvalificere deres elever, så de kan komme ind på arbejdsmarkedet i dag.

Ledelse & Kommunikation

Den IED Management forslag træning reagerer på en kontinuerlig behov for nye fagfolk i ekstremt dynamisk og ekspanderende områder: reklame, public relations, markedsføring og menneskelige ressourcer.

Fakultetet har stor erfaring og uddannelse og er i stand til at tilpasse indholdet af de kurser til kontinuerlig produktion og teknologiske forandringer.

Filosofien på skolen er suppleret med et direkte forhold til de professionelle, studiet af markedets krav, at der i studiegrupper og analyser til forskning og projektudvikling.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Spanish (Spain)

Se Postgraduate Certificates » Se Summer courses » Se kurser » Se MA » Se Bachelor » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Et års kursus i indretningsdesign

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Madrid

Interiørdesign et års kursus (undervist på engelsk) vedrører uddannelsesudbudet på Designskolen. Det er rettet mod dem, der ønsker at komme ind i verden af ​​design af interiører og andre rum af forskellig art og skalaer ved hjælp af projekter og workshops udført i samarbejde med designere og virksomheder i sektoren. [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Interiørdesign et års kursus (undervist på engelsk) vedrører uddannelsesudbudet på Designskolen. Det er rettet mod dem, der ønsker at komme ind i verden af ​​design af interiører og andre rum af forskellig art og skalaer ved hjælp af projekter og workshops udført i samarbejde med designere og virksomheder i sektoren.

I løbet af det akademiske år skal de grundlæggende fundamenter, der er nødvendige for at kunne planlægge og designe rum, forstå forholdet mellem bruger og miljø, menneskelig og rumlig skala, mens computer- og kommunikationsværktøjer, ekspressions- og opmålingsteknikker undervises sammen med kurser af kulturel karakter .... [-]


Et års kursus i total design

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Madrid

Den samlede design et års kursus udføres i løbet af et akademisk år, med en rejse gennem de forskellige discipliner af design og kommunikation. Det er rettet mod dem, der ønsker at begynde deres uddannelse inden for produkt, interiør, grafik og mode design.

[+]

DETTE PROGRAM ER TAGET PÅ SPANSK OG ENGELSK Det samlede design et års kursus udføres i løbet af et akademisk år, med en rejse gennem de forskellige discipliner af design og kommunikation. Det er rettet mod dem, der ønsker at begynde deres uddannelse inden for produkt, interiør, grafik og mode design. Gennem hele Designkursuset vil alle de grundlæggende teoretiske og praktiske aspekter af design blive dækket, og projektets facetter gennemgås gennem workshops og lektioner, der omfatter alle hovedfagene til den faglige udøvelse af design og projektkultur. IED Madrid er et rum for uddannelse, forskning og innovation, hvor eleverne arbejder på kreative og tværfaglige projekter, der indgår i hold hos virksomheder. Det akademiske år kulminerer med et projekt i form af en konkurrence. I dette tilfælde vil det være for firmaet Tetra Pak andGlenfiddich. I tidligere udgaver har eleverne arbejdet sammen med firmaer som MUJI, HOSS Intropia, Skunkfunk, VANS, Hendricks, Alvarno, Baruc Corazón og The Art Company. De samlede design et års kurser er givet på engelsk og spansk. I løbet af første semester gives træning separat på hvert sprog, hvor spanske studerende modtager engelskundervisning og omvendt. I andet semester undervises kurset i fællesskab. Kurset i Total Design er rettet mod dem, der ønsker at påbegynde deres design studier. Det er opdelt i tre områder: mode design, produktdesign og grafisk design, som kulminerer med produktionen af ​​en endelig tværgående projekt. Kurset i Total Design dækker alle kunstneriske, konceptuelle, tekniske og projektmæssige designelementer gennem workshops og teoretiske lektioner, således at eleverne lærer... [-]


Højere grad i fotografering

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Spanien Madrid

Det udvikler sit eget audiovisuelle sprog til succesfuldt at håndtere ethvert fotografi og videoprojekt. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Det udvikler sit eget audiovisuelle sprog til succesfuldt at håndtere ethvert fotografi og videoprojekt.

Vil du lære at bruge et kamera og kende alle de nødvendige aspekter, der giver dig mulighed for at udvikle et audiovisuelt projekt på en professionel måde? Med den højere grad i fotograferingscyklus vil du uddybe inden for indvendig og udvendig belysningsteknik, du vil lære at styre de elementer, der udgør pladsrepræsentationen, og du vil opdage, hvilke teknologier der vil give dig mulighed for med succes at tackle fotoprojekter, idet du også kender vigtigste teknikker og strategier til at udvikle videoer. Ud fra en solid teoretisk base udvikler du dit eget audiovisuelle sprog, der giver dig mulighed for at udføre projekter på forskellige områder som reklame, design, mode, forlag, fotojournalistik eller kunst.... [-]


Højere niveau træningskursus i illustration

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Spanien Madrid

Master de grundlæggende teknikker og stilarter af illustration, der giver dig mulighed for at angive ideer og begreber ved tegning. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Master de grundlæggende teknikker og stilarter af illustration, der giver dig mulighed for at angive ideer og begreber ved tegning.

Vil du blive en professionel illustration? Med den højere grad i illustration lærer du at udvikle et visuelt sprog, der giver dig mulighed for at angive ideer og begreber ved at tegne, lave illustrationer med forskellige teknikker og kunstneriske stilarter. Derudover vil du starte i de grundlæggende strategier for grafisk fortælling for udvikling af publikationer eller illustrerede scripts (storyboards). Gennem en praktisk metode vil du udvikle dit eget sprog, der giver dig mulighed for at udføre projekter på forskellige områder som reklame, design, forlag eller kunst.... [-]


Højere uddannelsescyklus i 3D Animationer, Spil og Interaktive Miljøer

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Spanien Madrid

Målrettet mod de unge, der søger at udvikle deres faglige aktiviteter inden for audiovisuel produktion (film, tv og video), videospil, 2D og 3D animation, interaktive og ikke-interaktive multimedier samt i reklame og beslægtede virksomheder med internet og de nye medier. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Er du imponeret over de effekter og animationer, du ser i biografen, og vil du gerne vide, hvordan de blev lavet? Denne nysgerrighed kan blive et erhverv og tage dig langt ind i animations- og videospilbranchen.

Med træningscyklus på højere niveau i 3D-animationer, interaktive spil og miljøer , videospilspecialist, kan du erhverve den nødvendige viden til at give liv til interaktive multimedieprojekter, generere virtuelle rum og 2D- og 3D-animationer, kontrollere postproduktionsprocesser og overvåge effekterne af udgave. Og alt dette mens du starter i den spændende verden af ​​videospildesign og kender de nyeste værktøjer, der er nødvendige for at udvikle applikationer og spil på enhver platform.... [-]


Uddannelseskursus på højt niveau i webapplikationsudvikling

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Spanien Madrid

Avanceret grad i Web Application Development, specialist inden for digital design og brugeroplevelse, træner dig til at blive en programmør med avanceret viden inden for digital design, en af ​​de mest krævede profiler på markedet. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Avanceret grad i Web Application Development , specialist inden for digital design og brugeroplevelse, træner dig til at blive en programmør med avanceret viden inden for digital design, en af ​​de mest krævede profiler på markedet. Udvikle dine kommunikative og kreative evner og ved hjælp af specifikke teknologier og udviklingsmiljøer at lære at udvikle og forbedre computerapplikationer til alle operativsystemer og mobile platforme. Du vil nærme sig begreber som brugbarhed og brugeroplevelse, mens uddybningen af ​​digitale design- og informationssystemer skaber teknologiske løsninger til alle typer af platforme.

Målrettet mod unge, der ønsker at lede deres faglige arbejde inden for programmering og softwareudvikling inden for kreative industrier. IED Madrid, som et højere designcenter, supplerer en teknisk uddannelse med en specifik uddannelse i digitalt design, der skaber professionelle med en dobbelt profil.... [-]


Videregående uddannelse i mønster og mode

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Spanien Madrid

Dominerer processerne ved konstruktion af beklædningen gennem mønstrering, modellering, fremstilling og efterbehandling. [+]

KURS SPROG: SPANSK Bestemmer beklædningsprocesser i beklædningen gennem mønstrering, modellering, fremstilling og efterbehandling.

Med CFGS of Pattern and Fashion vil du opdage hemmelighederne for at blive et mode design professionel. På bare to år vil du mestre teknikkerne for haute couture, udvikle modellering på mannequin og arbejde på tøjets volumen. Derudover vil du være i stand til at styre den kreative proces i en samling fra færdiggørelsen af ​​tegninger til valg af materialer.

Hvorfor studere den højere uddannelse i mønster og mode på IED Madrid?

Uddannelsesprogrammet for den højere uddannelsescyklus i Patronaje og Moda tilbyder en komplet træning, så den studerende kan imødegå de udfordringer, som modeindustrien stiller i den nuværende æra.... [-]


Postgraduate Certificate

Graduate kursus i mode-produktioner og arrangementer

på universitet Fuldtid 4 måneder March 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Kursus Fashion Producer præsenteres som alternativet for mode fagfolk, der ønsker at udvide deres viden og værktøjer og være i stand til at rejse de nødvendige foranstaltninger og strategier for udvikling af produktionen i mode felt sektor. [+]

Den modeverdenen tilbyder en række muligheder og alternativer til fagfolk, der ønsker at komme ind eller specialisere sig i denne sektor. Inden for disse muligheder, kan vi pege på alt om lanceringer og produkt positionering, handlinger lige fra positionering redaktionelle format, gennem butikken, parader eller reklame til de mest forskelligartede muligheder digitale verden.

Alle disse muligheder efterspørger i stigende grad en mere fleksibel og med en tværgående vision om at hjælpe med at koordinere de muligheder og afgørende for succes kan forvalte en god mode produktionsanlæg professionelle profilerede aktiviteter. Dette tal producent skal kende nøglen, behov og den rolle, de er involveret i disse processer aktører, så de skal beherske aspekter som public relations, reklame tilgange, behovene i en organisation af parader, nøglerne til en præsentation af et produkt, styre en rette forhold til medierne, nøglerne til en mode begivenhed, en korrekt forvaltning af forholdet til passende faglig (fotograf, makeup artist, booker ...), det grundlæggende i ledelse og produktion et katalog, etc.... [-]


Postgraduate Course i arkitektonisk lysdesign

på universitet Fuldtid 4 måneder April 2019 Spanien Madrid

Lær at manipulere lys og udvikle alle sine muligheder for at skabe kunstneriske, plastiske og spændende resultater i arkitektoniske rum. [+]

KURS SPROG: SPANSK

"Oplysning er kunsten at afsløre." Afhængigt af hvordan vi belyser et rum, opfattes, mærkes og opleves af brugeren på en eller anden måde. Belysning er en af ​​de vigtigste faktorer ved generering af atmosfærer: det giver direkte konnotationer, såsom dimensioner, og fremkalder en subjektiv og ubevidst byrde, som giver sensationer til miljøet: varmt, behageligt, ædru af kvalitet ... genererer og provokerer forskellige følelser, der konditionerer miljøet og individerne.

Disse faktorer har haft stor værdi i de senere år og har direkte indvirkning på lysindustriens vækst og fremmer udviklingen af ​​produkter som mere effektive og økologiske lamper, nye lyskilder, LED-lys, enklere lysstyringssystemer at bruge, tilbehør, der ændrer lysresultatet ...... [-]


Postgraduate Course i Creative Lighting Design

på universitet Fuldtid 4 måneder April 2019 Spanien Madrid

Lys er et væsentligt stof i universet og i vores liv. Ephemeral og mystisk, lys er et kraftfuldt værktøj til at fremkalde fornemmelser, fortælle historier og overføre følelser; et væsentligt element for kunst på grund af dets store kreative potentiale. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Lys er et væsentligt stof i universet og i vores liv. Ephemeral og mystisk, lys er et kraftfuldt værktøj til at fremkalde fornemmelser, fortælle historier og overføre følelser; et væsentligt element for kunst på grund af dets store kreative potentiale.

At arbejde med lys som et værktøj er det vigtigt at forstå det som et materiale samt at analysere de kreative anvendelser, som lyset har haft gennem historien gennem forskellige discipliner. I Postgraduate Course i Creative Lighting Design vil vi studere fra eksperimenterne omkring kreativ brug af lys til moderne metoder til at bruge lys som værktøj og skabe poetiske og kunstneriske oplevelser.

... [-]

Postgraduate Course i design af udstillingsområder

på universitet Fuldtid 4 måneder January 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Course in Design of Exhibition Spaces er struktureret omkring to centrale akser: kulturelle udstillingsrum og virksomhedens udstillingsrum, også kaldet kommercielle rum. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Postgraduate Course in Design of Exhibition Spaces er struktureret omkring to centrale akser: kulturelle udstillingsrum og virksomhedens udstillingsrum, også kaldet kommercielle rum. De kan være permanente eller flygtige, og deres udvalg af præsentationer varierer fra besøgende modtagelsescentre, fortolkningscentre, museer, midlertidige udstillinger, står på messer, varemærkestudier, expo pavilloner mv.

Dette er opførelsen af ​​selve udstillingsområdet, hvilket giver den en ny dimension og fortællingskvalitet, der skaber og genopfinder nye levende miljøer, der kommunikerer indhold. Rummet selv er dramatiseret. Scenografien af ​​kulturelle udstillinger skal skabe narrative rum som en form for kommunikation og læring, skabelsen af ​​en plastisk fortælling mod lineariteten af ​​den encyklopæste museumsudstilling. Virksomhedens udstillingsrum, der er til stede på messer, kongresser mv. de er i øjeblikket et af de mest effektive midler til at kommunikere den visuelle identitet og information om mærker og virksomheder.... [-]


Postgraduate Course i Digital Marketing, Sociale Netværk og Omni-Channel Konvertering

på universitet Fuldtid 4 måneder March 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Course i Digital Marketing, Social Networks og Omni-Channel Conversion sigter mod at imødekomme de behov og specifikationer, der stilles af det digitale og sociale miljø. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Den nuværende faglige virkelighed hos mennesker, virksomheder og institutioner er født, udvikler og har brug for internettet og den digitale verden. I dag er enhver virksomhed afhængig af det digitale miljø for at blive komplet og konkurrencedygtig. Postgraduate Course i Digital Marketing, Social Networks og Omni-Channel Conversion sigter mod at imødekomme de behov og specifikationer, der stilles af det digitale og sociale miljø.

Et program der fastlægger de grundlæggende principper for de grundlæggende principper ved udformningen af ​​den digitale og sociale markedsføringsstrategi for ethvert firma eller en institution, der udarbejder vigtige praktiske sager i hænderne på fagfolk i kommunikation 2.0 og digital markedsføring.... [-]


Postgraduate Course i Dokumentarfotografi og Reportage

på universitet Fuldtid 4 måneder January 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Course on Documentary Photography og Reporting er den første af de tre moduler, der udgør Master of Professional Photography i IED Madrid. Dette specialiseringskursus er dedikeret til dokumentar og rapportering. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Postgraduate Course on Documentary Photography og Reporting er den første af de tre moduler, der udgør Master of Professional Photography i IED Madrid. Dette specialiseringskursus er dedikeret til dokumentar og rapportering. Den indeholder også viden om ophavsret, medierelationer, kommunikationsteori, billedetik, avanceret farvekorrektion og -korrektion, placeringskontrol og kontrakter. Et solidt og attraktivt personligt arbejde kan gøre en forskel, når det kommer til overbevisende magasiner og forlag. Med denne forudsætning suppleres forbedringen af ​​de faglige færdigheder hos elever i dokumentarfotografering af udviklingen af ​​et personligt arbejde.... [-]


Postgraduate Course i Fashion Styling

på universitet Fuldtid 4 måneder March 2019 Spanien Madrid

Personligheder som Diana Vreeland, moderedaktør af Harper's Bazaar mellem 1936 og 1962 og direktør for Vogue fra 1962 til 1971 eller Carine Roitfeld, den ikoniske moderedaktør af Vogue Paris, har lagt grundlaget for en stilling, der over tid har erhvervet en ubestridelig magt og indflydelse. [+]

KURS SPROG: SPANSKØnsker du at arbejde som en stillist?

Personligheder som Diana Vreeland, moderedaktør af Harper's Bazaar mellem 1936 og 1962 og direktør for Vogue fra 1962 til 1971 eller Carine Roitfeld, den ikoniske moderedaktør af Vogue Paris, har lagt grundlaget for en stilling, der over tid har erhvervet en ubestridelig magt og indflydelse. Desuden er Anna Dello Russo, en stylist med lang erfaring med førende magasiner som Vogue Italia og L'Uomo Vogue, i dag en benchmark inden for sektoren og et must for frontrow af de mest internationale modeudstillinger. Alle har efterladt deres præg på den æteriske verden af ​​mode: de har formået at pålægge deres vision, dechiffrere de visuelle koder og genkende de ikonografiske referencer af vores tid. Det er netop stilistens arbejde, forstå, hvad der er tidsreferencerne for hans tid, foregribe tendenser og opbygge poetiske universer, der tjener til at sælge en drøm, en drøm, der nødvendigvis indebærer salg af mode.... [-]


Postgraduate Course i Fodtøj Design

på universitet Fuldtid 4 måneder January 2019 Spanien Madrid

Tilbehørene er blevet genstand for lyst, har deres eget navn og hver sæson stylister og redaktører ser efter de skal have. I dag er navne som Manolo Blahnik, Jimmy Choo og Christian Louboutin en verdensreference i fodtøjsdesign, både for eksperter og neophytes. [+]

KURS SPROG: SPANSKØnsker du at arbejde som en fodtøjsdesigner?

Tilbehørene er blevet genstand for lyst, har deres eget navn og hver sæson stylister og redaktører ser efter de skal have. I dag er navne som Manolo Blahnik, Jimmy Choo og Christian Louboutin en verdensreference i fodtøjsdesign, både for eksperter og neophytes.

Den kanariske designer Blahnik, National Fashion Design Award og æresbetegnelse for det britiske imperiums orden for sin tjeneste til den britiske modeindustri har opnået international berømmelse takket være manolerne, autentiske kunstværker, som hovedpersonen i serien Sex i New York, Lady Gaga eller Madonna har brugt flere gange. Også Choo, designer af malaysisk oprindelse med bopæl i London, er blevet tildelt den ærede titel af det britiske imperiers orden. Diana of Wales tog ofte deres designs og er i øjeblikket eftertragtede af alle berømtheder. Det sker også med Louboutins berømte hælede sko med røde såler, som blandt andet har vist personligheder som Carla Bruni-Sarkozy, Dita Von Teese, Blake Lively, Uma Thurman eller Christina Aguilera.... [-]


Postgraduate Course i grafisk design og DIgital

på universitet Fuldtid 4 måneder October 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Course in Graphic and Digital Design giver eleven de teoretisk-praktiske værktøjer, der er nødvendige for at udvikle et globalt grafisk designprojekt. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Postgraduate Course in Graphic and Digital Design giver eleven de teoretisk-praktiske værktøjer, der er nødvendige for at udvikle et globalt grafisk designprojekt.

Der lægges særlig vægt på den komparative fordel ved at udvikle et kvalitetsgrafikbillede, der følelsesmæssigt omslutter målgruppen. Desuden vil mulighederne på nettet blive udforsket som en udvidelsesmotor for et projekt eller en forretningside, baseret på et brugervenligt design, der er tilgængeligt for offentligheden.

Målrettet på: iværksættere, designere, kunstnere og generelt alle, der er interesserede i at erhverve en base i grafisk og webdesign, der giver dem mulighed for at udvikle grafisk kommunikation af deres projekt eller forretningsidé.... [-]


Postgraduate Course i Image Consulting

på universitet Fuldtid 4 måneder April 2019 Spanien Madrid

Med Postgraduate Course i Image Consulting på IED Madrid, vil eleverne lære de teknikker og strategier, der er nødvendige for at anvende de tendenser, som mest fordeler kunderne, og respekterer deres stil og personlige smag. [+]

KURS SPROG: SPANSK Med Postgraduate Course i Image Consulting på IED Madrid, vil eleverne lære de teknikker og strategier, der er nødvendige for at anvende de tendenser, som mest fordeler kunderne, og respekterer deres stil og personlige smag. Formålet med kurset og fagpersonalet i branchen er derfor at dele viden om at imødekomme efterspørgslen på de forskellige områder, der er dedikeret til billedkonsulenter.

målsætninger

Blandt hovedmålene for Postgraduate Course i Image Consulting kan vi fremhæve:

Bliv opmærksom på den brede vifte af områder, hvor billedkonsulentets erhverv kan udvikle sig.At kende den reelle efterspørgsel fra fagfolk og nye arbejdsformater, audiovisuelle medier.Forstå betydningen af ​​garderobepsychologi og ikke-verbal kommunikation.Lær at klæde personen fra indersiden.Forstå de korrekte retningslinjer for at udføre rådgivningen i line ofindumentaria, der passer til hver lejlighed, der lever op til kundens behov.Få de nødvendige færdigheder til at udvikle billedkonsulentens arbejde på de forskellige felter, der tilbydes af markedet: personale, firma, audiovisuelle medier.Forstå billedet som et element af visuelt udtryk, sender af meddelelser.Kend alle regler og kreative ressourcer til at realisere unikke og personlige stilarter.Reflektere over teamwork og vigtigheden af ​​at arbejde i harmoni og samarbejde med andre afdelinger.Lær at udvikle sig inden for de forskellige områder af billedhøring: personligt, firma, audiovisuelle medier.Fremme udviklingen af ​​aktiviteten som freelance.Flet kreativitet og teknisk viden.Opnå troværdigheden af ​​personen ud over deres personlige karakteristika.Professionelle udgange:Personlig billedkonsulent,Business image konsulent,Image visuelle medier rådgiver,Rådgiver til butikker, indkøbscentre, hoteller, agenturer, skønhedssentre,Generelle styling tjenester,Services of alt = "personlig shopper [-]

Postgraduate Course i mode og livsstil fotografering

på universitet Fuldtid 4 måneder April 2019 Spanien Madrid

Den Postgraduate Course i Fashion Photography og Livsstil er det andet af de tre moduler, der udgør Master of Professional Photography i IED Madrid. Dette specialiseringskursus er dedikeret til mode og livsstil. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Den Postgraduate Course i Fashion Photography og Livsstil er det andet af de tre moduler, der udgør Master of Professional Photography i IED Madrid. Dette specialiseringskursus er dedikeret til mode og livsstil. Det omfatter også overførbar viden om ophavsret, arbejde med modeller, forretningsplaner, medieforbindelser, avanceret farvekorrektion og korrektion, lokationsstyring og kontrakter.

Hovedfigurerne på dette kursus er fotografer med stor erfaring indenfor mode- og studiefotografering, såsom Joséphine Douet, Rafa Gallarand, José Morraja og retouchering af specialist Victor Garrido. Joan Morey, der arbejder under mærket Soy Tu Puta, vil præsentere sit arbejde, som kombinerer sprog fra forskellige kreative felter, især kunst og mode. Derefter vil kursdirektøren Ricardo Cases lære eleverne at finde deres egen vision om mode og livsstil i deres Deconstructing mode workshop.... [-]


Postgraduate Course i Møbeldesign

på universitet Fuldtid 4 måneder October 2019 Spanien Madrid

Den Postgraduate Kursus i Møbel Design af IED Madrid specialiserer designere, der står over for skabelsen af ​​møbler, overvinde den klassiske dichotomi mellem form og funktion. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Den Postgraduate Kursus i Møbel Design af IED Madrid specialiserer designere, der står over for skabelsen af ​​møbler, overvinde den klassiske dichotomi mellem form og funktion.

Denne designsektor er tæt knyttet til interiørdesign eller arkitektur, områder, der udvikler design af specifikke møbler til deres rum eller skaber specifikke produktlinjer til industrialiseret produktion.

De vigtigste karrieremuligheder for Postgraduate Course in Furniture Design er: Associate Designer for produktdesign studier og møbler eller interiørarkitektur, Freelance, erhverv relateret til salg af møbler.

målsætninger

Hovedformålet med Postgraduate Course i Møbeldesign er at give eleverne de teoretiske, teknologiske, praktiske og projektværktøjer, der er nødvendige for at møde professionelt arbejde inden for møbeldesign, altid fra et perspektiv, der muliggør deres udvikling inden for rammerne industriel produktion.... [-]


Postgraduate Course in Art Direction

på universitet Fuldtid 4 måneder April 2019 Spanien Madrid

En grafisk designer kan arbejde på mange områder, men på det konkurrencedygtige område af mode og luksus skal du have en dyb og grundlæggende forståelse for det rene, enkle og elegante æstetik, der er hjørnestenen i moderne luksus. [+]

KURS SPROG: SPANSK

En grafisk designer kan arbejde på mange områder, men på det konkurrencedygtige område af mode og luksus skal du have en dyb og grundlæggende forståelse for det rene, enkle og elegante æstetik, der er hjørnestenen i moderne luksus. For at forstå denne "æstetik af luksus" bliver den studerende nedsænket i en periode på fire måneder i en vis verden, hvor skønhed og subtile elegance vil sejre.

Undervist af eksperter fra sektoren, i Art Direction Postgraduate Course vil den studerende lære at skabe denne æstetik af luksus i sit eget arbejde. Sammen med lærerne vil de studerende kunne professionalisere deres portefølje, udvikle nye stykker og forberede stempler til fotosessioner. Andre aktiviteter omfatter deltagelse i modefotografering, møder med modeteknikere og gennemgang og tilbagemelding fra industrieksperter. Derudover vil den studerende opleve æstetik af luksus, når man besøger og oplever modebutikker, hoteller og kulturinstitutioner.... [-]


Postgraduate Course in Bag Design

på universitet Fuldtid 4 måneder October 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Course in Bag Design * tilbyder sine studerende de nødvendige færdigheder til at deltage i et designteam af et tilbehørsmærke eller hjælpe dem med at gennemføre et personligt projekt, stimulere deres kreative rastløshed og fremme konceptualisering af følelser og fornemmelser, de afslører evner og evner til design; et spændende univers af genstande, der gør det muligt for en professionel på dette område at være i kontinuerlig kreativ vækst. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Postgraduate Course in Bag Design * tilbyder sine studerende de nødvendige færdigheder til at deltage i et designteam af et tilbehørsmærke eller hjælpe dem med at gennemføre et personligt projekt, stimulere deres kreative rastløshed og fremme konceptualisering af følelser og fornemmelser, de afslører evner og evner til design; et spændende univers af genstande, der gør det muligt for en professionel på dette område at være i kontinuerlig kreativ vækst.

målsætninger

Blandt hovedmålene for Postgraduate Course in Bag Design kan vi fremhæve:

Giv den studerende den praktiske og teoretiske viden om taske design.Analyser tilbehørets udvikling gennem dets historie og dens indflydelse på ethvert tidspunkt.Lær den tekniske proces, der er nødvendig for at oprette og udvikle dine samlinger fra den kommercielle kreative verden.Få den nødvendige viden til at håndtere udviklingen af ​​din egen samling eller tilslut dig til tilbehørsdesignteamet for enhver virksomhed i sektoren.Professionelle udgange:Designer af håndtasker i masseproducerede eller high-end mode virksomheder.Freelance designer af poser på egen hånd.Koordinator af tilbehør afdeling i ethvert selskab specialiseret i sektoren.Produktleder i designermærker af luksus- eller detailposer. [-]

Postgraduate Course i Reklame og Editorial Photography

på universitet Fuldtid 4 måneder October 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Kurset i Advertising Photography og Editorial er det sidste af de tre moduler, der udgør Master of Professional Photography i IED Madrid. Dette specialiseringskursus er dedikeret til reklame og forlagsverdenen, hvilket betyder, at den omfatter kendskabet til teori og praksis af design, udgave af fotografier til magasiner og bøger, arbejdet med modeller for kommercielle kampagner, forretningsplaner og kontrakter, forfatterrettigheder, medieforbindelser, kommunikationsteori, avanceret retouchering og farvekorrektion og lokationsstyring. [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Postgraduate Kurset i Advertising Photography og Editorial er det sidste af de tre moduler, der udgør Master of Professional Photography i IED Madrid. Dette specialiseringskursus er dedikeret til reklame og forlagsverdenen, hvilket betyder, at den omfatter kendskabet til teori og praksis af design, udgave af fotografier til magasiner og bøger, arbejdet med modeller for kommercielle kampagner, forretningsplaner og kontrakter, forfatterrettigheder, medieforbindelser, kommunikationsteori, avanceret retouchering og farvekorrektion og lokationsstyring. Et solidt og attraktivt personligt arbejde kan gøre en forskel når det gælder overbevisende kunder og kommercielle agenter. Med denne forudsætning suppleres forbedringen af ​​faglige færdigheder hos elever i reklame og redaktionel fotografering af udviklingen af ​​et personligt projekt.... [-]


Postgraduate Course i Retail Design

på universitet Fuldtid 4 måneder April 2019 Spanien Madrid

Design af en butik er en kompleks operation, der starter fra en strategisk vision knyttet til analysen af ​​brandet og dets identitet og af en efterfølgende udvikling baseret på de meddelelser, positionering og interesser, de ønsker at overføre. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Design af en butik er en kompleks operation, der starter fra en strategisk vision knyttet til analysen af ​​brandet og dets identitet og af en efterfølgende udvikling baseret på de meddelelser, positionering og interesser, de ønsker at overføre. At give kohærens til alle de elementer, der deltager for at skabe en shoppingoplevelse, er afgørende, så forbrugeren kan identificere med mærket, forholde sig til det og føle sig godt tilpas. Dette tvinger designeren af ​​kommercielle rum til løbende at ændre deres forslag i overensstemmelse med forbrugertendenser og forventninger.

Den professionelle efterspørgsel med specifik træning i detaildesign er steget markant i de seneste år på grund af den nuværende konkurrencesituation, der ikke giver plads til improvisationer og dilettantisme. I denne sammenhæng skal designeren udarbejde og behandle alle de input, der kommer fra forskellige områder (marketing, detailhandel, visuel merchandising osv.) Og omdanne dem til et effektivt og konkret design, hvor identiteten af ​​mærket og forbrugeren afspejles.... [-]


Postgraduate Course i sceneprojekt for scenekunst

på universitet Fuldtid 4 måneder October 2019 Spanien Madrid

Den Postgraduate Kursus i Set Design for Performing Arts omfatter et professionelt træningsprogram for sæt designere omkring to nært beslægtede områder. På den ene side er sættet underlagt den dramatiske tekst, teatret, og på den anden side det naturskønne rum for operaer, musikaler og danseshows. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Den Postgraduate Kursus i Set Design for Performing Arts omfatter et professionelt træningsprogram for sæt designere omkring to nært beslægtede områder. På den ene side er sættet underlagt den dramatiske tekst, teatret, og på den anden side det naturskønne rum for operaer, musikaler og danseshows.

Kursets hovedmål er at bringe den studerende tættere på naturens plastiske muligheder, deres evne til at fortælle og flytte, også for at udvikle sig under nye modeller af fortolkning og opfattelse. Samtidig vil den nødvendige teoretiske og instrumentelle træning være meget til stede, samt kendskabet til væsentlige tekniske scenografiske grundlag for den professionelle udvikling af scenografen.... [-]


Postgraduate Course i Window Dressing og Visual Merchandising

på universitet Fuldtid 4 måneder October 2019 Spanien Madrid

Postgraduate-kurser i Visual Merchandising og Window Dressing på IED Madrid uddanner fagfolk, der er i stand til at udstille et produkt, mærke og andet materiale i en butiks forretningsområde eller i salgssteder for supermarkeder, der skaber en identitet mellem det pågældende produkt og mærket. på en sådan måde, at observatøren ønsker at eje den til enhver pris og går ind i butikken for at erhverve den. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Postgraduate- kurser i Visual Merchandising og Window Dressing på IED Madrid uddanner fagfolk, der er i stand til at udstille et produkt, mærke og andet materiale i en butiks forretningsområde eller i salgssteder for supermarkeder, der skaber en identitet mellem det pågældende produkt og mærket. på en sådan måde, at observatøren ønsker at eje den til enhver pris og går ind i butikken for at erhverve den. Alt dette på de forskellige områder: mode, design, tilbehør, delikatesser ...

De vigtigste faglige muligheder for Visual Merchandising og Window Dressing Postgraduate Kursus er: Vinduer Dressers, Visual Merchandisers, Freelancers, etc.

målsætninger... [-]

Postgraduate Kursus i Customer Experience Excellence

på universitet Fuldtid 4 måneder October 2019 Spanien Madrid

Med Postgraduate Course of Customer Experience Excellence vil eleverne erhverve en række færdigheder, der giver dem mulighed for at udvikle deres professionelle karriere på en vellykket måde inden for innovation i forbrug. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Med Postgraduate Course of Customer Experience Excellence vil eleverne erhverve en række færdigheder, der giver dem mulighed for at udvikle deres professionelle karriere på en vellykket måde inden for innovation i forbrug.

»Kend og håndter alle tilgængelige værktøjer til at forstå miljøet og forbrugernes kontekst for det 21. århundrede. Forskningsteknikker, indsigtsudvindingsværktøjer, etisk og sociologisk kontekst for det øjeblik vi lever, kunde- og medarbejderrejser.

»Kreative innovationsmetoder, kreative arbejdsmetoder: Design Tænkning, Kreativitet anvendt til innovation, Åben innovation, brugerorienteret innovation. Samskabelse.

... [-]

Postgraduate kursus i design og produktion til arrangementer og tv

på universitet Fuldtid 4 måneder April 2019 Spanien Madrid

Den Postgraduate Kursus i Design og Produktion til Events og TV består af to differentierede blokke: sæt design til arrangementer og til fjernsyn. Det er to professionelle scenografpraksis, der selv om de adskiller sig i deres designprocesser og udførelse, er det også sandt, at de ofte deler tilstande og mellemrum, især i tilfælde af begivenheder af en vis størrelse, der generelt er fjernsyn. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Den Postgraduate Kursus i Design og Produktion til Events og TV består af to differentierede blokke: sæt design til arrangementer og til fjernsyn. Det er to professionelle scenografpraksis, der selv om de adskiller sig i deres designprocesser og udførelse, er det også sandt, at de ofte deler tilstande og mellemrum, især i tilfælde af begivenheder af en vis størrelse, der generelt er fjernsyn.

Den første blok, scenografien for begivenheder, er defineret ved at vokse tæt på ephemeral corporate udstillinger. Begrebet visuel kommunikation i disse udstillinger er udtænkt som kernen i arbejdet, og formålet med den indstillede designer er at formulere de budskaber, der ønskes transmitteret, plastisk. I dette modul vil den studerende være i stand til at kende de faglige fundament og henvende sig til udvikling af begivenheder af forskellig art.... [-]


Postgraduate kursus i fotografi og visuelt sprog

på universitet Fuldtid 4 måneder October 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Kurset i fotografi og visuelt sprog er en fordybelse i tværgående viden om kunstnerisk fotografering og anvendt fotografering gennem dets værktøjer. Under prioriteringen forstår den fotografiske teknik for dens ekspressive og fortællende funktionalitet, at kurset skal tilskynde udviklingen af ​​kunstnere og fotografepersonale i en sammenhæng, der kræver specialister, der er følsomme over for tværfaglighed. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Postgraduate Kurset i fotografi og visuelt sprog er en fordybelse i tværgående viden om kunstnerisk fotografering og anvendt fotografering gennem dets værktøjer. Under prioriteringen forstår den fotografiske teknik for dens ekspressive og fortællende funktionalitet, at kurset skal tilskynde udviklingen af ​​kunstnere og fotografepersonale i en sammenhæng, der kræver specialister, der er følsomme over for tværfaglighed.

Den studerende får en komplet træning på fotografisk sprog, dets teknik og dens ekspressive konsekvenser. Med dette vil han lære at fotografere med alle professionelle formater, udtrykke sig med naturligt lys eller sætte, til korrekt håndtering af postproduktionsværktøjer og at formidle billeder med ny teknologi. Læringen af ​​teknikker og deres fortællingskapacitet vil være til stede i hele uddannelsesprocessen, hvorfra den studerende skal bygge deres egen visuelle diskurs.... [-]


Postgraduate Kursus i Smykker Design

på universitet Fuldtid 4 måneder April 2019 Spanien Madrid

Postkursus i smykkedesign lærer eleven de mekaniske processer i smykker og koncentrerer sig om designelementerne og de funktionelle og dekorative detaljer i hele sortimentet af tilbehør. Oprettelse af smykker samlinger indtil udformningen af ​​unikke stykker af høj smykke og urværk. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Historie, som vi ved, er skrevet af dem, der tør tage skridtet, overgive sig med lidenskab og gøre en forskel. Vil du være en af ​​dem? Oplev Postgraduate Course i Smykker Design * på IED Madrid, den perfekte kombination af design, kunst og professionalisme. Vi vil give dig den teoretiske og praktiske viden, der er nødvendig for oprettelsen af ​​smykkesamlinger og udformningen af ​​unikke stykker af høj smykke og urværk.

Postkursus i smykkedesign lærer eleven de mekaniske processer i smykker og koncentrerer sig om designelementerne og de funktionelle og dekorative detaljer i hele sortimentet af tilbehør. Oprettelse af smykker samlinger indtil udformningen af ​​unikke stykker af høj smykke og urværk.... [-]


Summer course

Creative Tegning Summer Kid Kurser

på universitet Deltid 1 uge July 2019 Spanien Madrid

Tegning er en naturlig impuls, der manifesterer sig i barndommen. I dette kursus ønsker vi at udnytte dette drev til at eksperimentere med forskellige teknikker, materialer og formater. Vi vil opdage, at det er muligt at give liv til tegn og fortælle historier gennem tegning, og vi vil se, at for at fange ideer grafisk er alt, hvad vi behøver, vores fantasi. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Tegning er en naturlig impuls, der manifesterer sig i barndommen. I dette kursus ønsker vi at udnytte dette drev til at eksperimentere med forskellige teknikker, materialer og formater. Vi vil opdage, at det er muligt at give liv til tegn og fortælle historier gennem tegning, og vi vil se, at for at fange ideer grafisk er alt, hvad vi behøver, vores fantasi.

målsætningerOpmuntre opfindsomhed i et frit miljøOpmuntre kommunikation gennem illustrationenArouse nysgerrighed om designUdforsk forskellige former for grafisk ekspression

Takket være Creative Kids Summer Kids kursus, lærer eleverne at udtrykke sig og have en god tid i et kunstnerisk og legende miljø.... [-]


Design Experience Summer Course

på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Spanien Madrid

Design Experience Summer Course elever lærer om den metode, der anvendes i designprocessen, og vil mestre brugen af ​​de nødvendige værktøjer til at håndtere tværfaglige projekter. [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Design Experience Summer Course består af fire ugens uendelige workshops, der hver især fokuserer på et designområde. Det finder sted fra 3. juli til 28. juli.

Studerende vil udvikle deres kreative evner med eksperimentelle workshops inden for følgende discipliner: mode design, indretning, produktdesign og grafisk design.

Design Experience Summer Course elever lærer om den metode, der anvendes i designprocessen, og vil mestre brugen af ​​de nødvendige værktøjer til at håndtere tværfaglige projekter.

Målrettet på: Enkeltpersoner søger at supplere og berige deres kunstneriske uddannelse under ledelse af erfarne og berømte fagfolk, udvikle deres kreativitet på en praktisk og intensiv måde gennem tværfaglige projekter.... [-]


Design i Gastronomi Sommerkursus

på universitet Fuldtid 3 uger July 2019 Spanien Madrid

Design i Gastronomi Sommerkursus er undervist på engelsk og er opdelt i to blokke: Den første holder 2 uger, fra 10. juli til 21. juli. Sidste blok, fra den 24. juli til den 28. juli, vil omfatte en tur til den spanske region La Rioja, der er berømt for sin vin. [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Design i Gastronomi Sommerkursus er undervist på engelsk og er opdelt i to blokke: Den første holder 2 uger, fra 10. juli til 21. juli. Den sidste blok, fra den 24. juli til den 28. juli, vil omfatte en tur til den spanske region La Rioja, der er berømt for sin vin.

Formål: Kurset er udformet således, at enhver, der er forbundet med design og / eller gastronomi, kan erhverve den grundlæggende viden for at forstå forholdet mellem dem og bevæge sig mere komfortabelt og professionelt imellem de to.

Fra indretningen af ​​en restaurant til etiketten på en flaske vin eller et blik af konserves samt servise, præsentationen af ​​en opskriftsblog eller den uniform, der bæres af venterpersonalet. Alt, der omfattes af den store periode med gastronomi, er inkluderet i den brede tilgang til design.... [-]


Fashion Design Summer Junior Course

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Spanien Madrid

Mode er kreativitet. Lær at designe en modesamling, udvikle et komplet udseende og udføre en kampagne ved hjælp af et grundlæggende sprog til din professionelle fremtid, engelsk. Fashion Design Det er et praktisk kursus, hvor den studerende fremstiller og fotograferer sit eget design samt en Fashion Design portefølje. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Mode er kreativitet. Lær at designe en modesamling, udvikle et komplet udseende og udføre en kampagne ved hjælp af et grundlæggende sprog til din professionelle fremtid, engelsk. Fashion Design Det er et praktisk kursus, hvor den studerende fremstiller og fotograferer sit eget design samt en Fashion Design portefølje.

mål:Lær metoden for en modedesigners arbejde.Opret og kommuniker en modesamling ved hjælp af et tosproget undervisningshold.Arbejde med specifikke maskiner og materialer: Syning af mannequins, semi-industrielle symaskiner, sømemaskiner, plader, fotograferingssæt og Mac-computere.

Summer Junior-programmerne er kurser om design, mode og visuel kommunikation designet specielt til unge mellem 14 og 18 år. Formålet er at indlede elever i verden af ​​design, udvikle deres kreative evner og udstyre dem med de grundlæggende værktøjer, der letter deres adgang til disse discipliner.... [-]


Fashion Stylist Summer Junior Course

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Spanien Madrid

Takket være Fashion Stylist Summer Junior Course vil du lære at forberede og udføre produktionen af ​​en fotografisk session til en modekampagne baseret på de nyeste catwalk trends. Kurset er praktisk og studerende vil skabe en mode redaktionel og en portefølje. [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Takket være Fashion Stylist Summer Junior Course vil du lære at forberede og udføre produktionen af ​​en fotografisk session til en modekampagne baseret på de nyeste catwalk trends. Kurset er praktisk og studerende vil skabe en mode redaktionel og en portefølje.

mål:Introduktion til en mode stylists arbejdsmetode.Opret og udfør et mode redaktionelt ved hjælp af et team af fagfolk (mode stylist, modefotograf, model, makeup artist og frisør).Arbejde på et modefotograferingssæt.

Fashion Stylist er en sommer junior kurser i IED Madrid Junior Academy. Summer Juniors er kurser i design, mode og visuel kommunikation designet specielt til unge mellem 14 og 18 år.... [-]


Fotografi, video og grafisk design Sommer Junior kursus

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Spanien Madrid

Udnyt sommeren for at opdage hemmelighederne ved fotografering og lær om de vigtigste værktøjer til grafisk design og video, mens du praktiserer engelsk. Overrask med dine billeder og rediger dit eget redaktionelt magasin! [+]

DENNE KURSSE ER GIVET PÅ DANSK.

Udnyt sommeren for at opdage hemmelighederne ved fotografering og lær om de vigtigste værktøjer til grafisk design og video, mens du praktiserer engelsk. Overrask med dine billeder og rediger dit eget redaktionelt magasin!

Kurset fotografi, video og grafisk design sommer junior finder sted i juli måned i hovedkvarteret for IED Madrid på Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira).

Præsentation af de afsluttende projekter på sommeren Junior Courses i IED Junior Academy Madrid fra IED Madrid på Vimeo.

Timer: mandag til fredag ​​fra kl. 10:00 til kl. 2:00

Sommeren Junior fotografi og grafisk design kursus er rettet mod unge mellem 14 og 18 år.... [-]


Illustration, animation og videospil Summer Junior Course

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Spanien Madrid

I sommer kan du lære de sjoveste teknikker til illustration, animation og videospiludvikling, mens du træner engelsk og gør det, du elsker mest, tegning! [+]

DENNE KURSSE ER GIVET PÅ DANSK.

I sommer kan du lære de sjoveste teknikker til illustration, animation og videospiludvikling, mens du træner engelsk og gør det, du elsker mest, tegning!

I dette kursus kan du opfinde dine egne historier, tilpasse dine yndlingsobjekter og opdage mekanismerne til at flytte grafik. Derudover vil du lære de nødvendige teknikker til at udvikle dine egne videospil og blive en opfinder. Spillene vil ikke have hemmeligheder for dig!

Kom tættere på designens verden med IED Junior Academy fra IED Madrid på Vimeo.

Illustration, animations- og videospil Summer Junior finder sted i juli måned på IED Madrid-hovedkvarteret Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira).... [-]


Indretningsdesign og dekoration Summer Junior Course

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Spanien Madrid

Indretningsdesign og dekoration er en af ​​sommerkurser i IED Madrid's Junior Academy. Summer Juniors er kurser i design, mode og visuel kommunikation designet specielt til unge mellem 14 og 18 år. [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Indretningsdesign og dekoration Summer Junior Course vil give eleverne mulighed for at designe og dekorere rum.

Takket være dette kursus lærer eleverne at definere begreber, repræsentere ideer, vælge møbler og andre væsentlige ting at dekorere, samt finde ud af, hvordan farve og materialer påvirker indretningen.

mål:At give grundlæggende viden til at forstå og dekorere mellemrum og forstå, hvordan de relaterer til objekter og mennesker.At tilpasse objekter og mellemrum kreativtAt lære nogle dekorationsmetoder og teknikker.

Indretningsdesign og dekoration er en af ​​sommerkurser i IED Madrid's Junior Academy. Summer Juniors er kurser i design, mode og visuel kommunikation designet specielt til unge mellem 14 og 18 år.... [-]


Kid sommer mode design kurser

på universitet Deltid 1 uge June 2019 Spanien Madrid

Sommerferien er en perfekt mulighed for at lære og skabe. Kurset Fashion Design Summer Kids tilbyder en nedsænkning attraktiv modeverdenen, som vil hjælpe mindre, i alderen mellem 9 og 13 år, sig selv og miljøet omkring dem at kende. [+]

Sommerferien er en perfekt mulighed for at lære og skabe. forløbet Fashion Design Summer Kids Det tilbyder en fordybelse attraktiv modeverdenen, som vil hjælpe mindre, i alderen mellem 9 og 13 år, sig selv og miljøet omkring dem at kende.

Studerende vil opdage hemmelighederne af arbejdet i en modedesigner gennem billeder, spil og kunsthåndværk.

Fashion Design er et af kurserne Junior Sommer Kids Academy IED Madrid.

The Kids Sommer Kurser er designet til alle dem, ung alder inkluderet mellem 9 og 13 år, der ønsker at udvikle deres kreative side og blive fortrolig med design og ny teknologi i løbet af sommeren.

Disse kurser varer en uge og bliver undervist den 26.-30 juni med klasser mandag til fredag ​​fra 10:00 til 14:00 timer. Den samlede varighed af kurset er 20 timer. Kursus indhold: ... [-]

Kreativ programmering, Internet af Ting og Apps Summer Junior Course

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Spanien Madrid

Kreativ programmering, ting til ting og apps hjælper dig med at opdage programmeringsverdenen og stimulere din kreativitet med teknologi. Få dine første kreative projekter gennem et simpelt programmeringssprog og have det sjovt at oprette en applikation til en mobil enhed gennem blokprogrammering. [+]

KURS SPROG: SPANSK OG ENGELSK.

Kreativ programmering, ting til ting og apps hjælper dig med at opdage programmeringsverdenen og stimulere din kreativitet med teknologi. Få dine første kreative projekter gennem et simpelt programmeringssprog og have det sjovt at oprette en applikation til en mobil enhed gennem blokprogrammering.

mål:Lær intuitivt de videnskabeligt-kreative discipliner, der udgør det nuværende teknologiske øjeblikOpnå teknologisk læsefærdighed, der gør eleverne til skabere med programmering, brug af sensorer, naturressourcer, deres egne ideer og værktøjerAntag på en sjov måde den videnskabelige metode: undersøge, designe, prototype, udvikle og naturligvis dele resultaterne af eksperimenterne.... [-]

Robotics Summer Kid Kurser

på universitet Deltid 1 uge June 2019 Spanien Madrid

Robotik er allerede en del af vores dag til dag, lad os få batterierne! I løbet af Robotics vil vi opdage, hvordan vi designer og bygger vores egen robot, vi lærer at programmere den, så den har den adfærd, som vi kan lide, og vi vil gøre os fortrolige med Arduino boards og resten af ​​stykkerne, sensorer, motorer, batterier og ledet som komponerer det . [+]

KURS SPROG: SPANSK.

Robotik er allerede en del af vores dag til dag, lad os få batterierne! I løbet af Robotics vil vi opdage, hvordan vi designer og bygger vores egen robot, vi lærer at programmere den, så den har den adfærd, som vi kan lide, og vi vil gøre os fortrolige med Arduino boards og resten af ​​stykkerne, sensorer, motorer, batterier og ledet som komponerer det .

målsætningerIntroducer eleverne til de videnskabeligt-kreative discipliner, der er en del af det nuværende teknologiske øjeblik.Opmuntre kreativitet ved brug af elektronik, programmering og deres egne ideerLær at arbejde med robotkits og skabe smarte genstande.Antag på en sjov måde den videnskabelige metode: undersøge, designe, prototype, udvikle og naturligvis dele resultaterne af eksperimenterne.... [-]

Sommer i design erfaring

på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Spanien Madrid

Design Experience Summer Program består af fire en-ugers workshops, hver fokuserer på et design område. [+]

Dette program er undervist på spansk og engelsk

Den Design Experience Summer Program består af fire én-ugers workshops, hver fokuserer på et motiv område.

Studerende vil udvikle deres kreative evner med eksperimentelle workshops inden for følgende discipliner: fashion design, produktdesign, indretning og grafisk design.

Studerende vil lære om metode, der anvendes i design processen og vil mestre brugen af ​​de nødvendige værktøjer til at håndtere tværgående projekter. De vil også have mulighed for at studere med anerkendte fagfolk.

Henvender sig til: Personer, der ønsker at supplere og berige deres kunstneriske uddannelse under ledelse af erfarne fagfolk, udvikle deres kreativitet på en praktisk og intensiv måde gennem tværfaglige projekter.... [-]


Sommerkursus boligindretning og styling

på universitet Fuldtid 3 uger July 2019 Spanien Madrid

Hovedformålet med kurset er at erhverve af den studerende af den teoretiske, teknologiske og projekt nødvendigt at stå professionelt arbejde inden for interiør arkitektur og udsmykning værktøjer. [+]

Mål: Hovedformålet med kurset er at erhverve af den studerende af den teoretiske, teknologiske og projekt nødvendigt at stå professionelt arbejde inden for interiør arkitektur og udsmykning værktøjer.

program: Designerne tager sig af rum, lys, farve, orden, andel ... Vi behandler i virkeligheden, søgen efter en ideel plads til en bestemt funktion. Forskning og refleksion over de mange relationer mellem motivet og dets fysiske miljø vil gøre det muligt at designe rum, prototyper, indretningsarkitektur elementer.

Dirigido en: Alle der er interesseret i at erhverve grundlæggende viden om interiør stylism, baseret på kreative, fleksible og praktisk.

Designere del plads, lys, farve, orden, andel ... Beskæftiger faktisk søge efter en ideel plads til en bestemt funktion. Forskning og refleksion over de mange relationer mellem motivet og dets fysiske miljø vil gøre det muligt at designe rum, prototyper og elementer Interior Architecture.... [-]


Sommerkursus i avanceret interiørdekoration og styling

på universitet Fuldtid 3 uger July 2019 Spanien Madrid

I Advanced Interior Decoration and Styling Summer Course fokuserer vi på nøgleproblemer, som definerer og karakteriserer forskellige rum. Dialogen mellem materielle og immaterielle; Stedets stemning og hvad der opfattes og kan observeres kommer fra en række og passende rumlige løsninger samt brugen af ​​materialer, valg af møbler, finish og teksturer og belysningsopløsningerne for at give synlighed til betydninger, begreber og følelser indeholdt i rummet. [+]

DENNE KURSUS ER TAUGET I SPANSK

Den avancerede indendørs dekoration og styling sommer kursus varer i tre uger, og finder sted i juli.

Programmet vil undersøge mulighederne for indretningsteknikker, der fører til en bedre forståelse af rummet og dets muligheder for transformation, at bringe et neutralt rum til livs og udlåne det til en bestemt personlighed, enten som et hjem, butik, kontor, gym, indkøbscenter , institutionelle center, museum mv. afhængigt af behovene og kravene i hvert projekt.

Kurset er instrueret af Parolio, en kreativ direktør, producent og indretningsarkitekt.

Kursmål:

At designe elementer, der adskiller og karakteriserer indretningen af ​​en række rum.... [-]


Sommerkursus i digital strategi og sociale medier

på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Spanien Madrid

Den digitale strategi og sociale medier Summer Course er opdelt i to dele, hver varer to uger. [+]

Dette program er undervises i SPANSK

Den digitale strategi og sociale medier Summer Course er opdelt i to dele, hver varer to uger.

Kursets målsætning: at erhverve en dyb forståelse af det arbejde, der udføres af en strategisk Planner og Social Media Manager. at lære at udvikle en social media strategi for alle mærker eller institution. at lære at bruge de nødvendige værktøjer til at opbygge et brand budskab i sociale netværk og til at overvåge eksisterende nævner og samtaler. at dykke ned i de eksisterende kanaler, og for at lære om regler og professionel adfærdsregler.

Sociale netværk har forvandlet til det sted, hvor brands interagerer med deres mål kunder og repræsenterer en stor mulighed for at deltage i klientens liv. Virksomhederne har derfor assimileret sociale medier i deres globale kommunikationsstrategi.... [-]


Sommerkursus i grafisk design og kreativitet

på universitet Fuldtid 3 uger July 2019 Spanien Madrid

Sommerkurset om grafisk design og kreativitet giver eleven de teoretisk-praktiske værktøjer, der er nødvendige for at udvikle et globalt grafisk designprojekt. Det fremmer det kreative potentiale hos den studerende, der gennem grundlæggende viden vil kunne generere uafhængigt den grafiske kommunikation, der er nødvendig for at udvikle sit projekt eller forretningsidé. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Sommerkurset om grafisk design og kreativitet giver eleven de teoretisk-praktiske værktøjer, der er nødvendige for at udvikle et globalt grafisk designprojekt. Det fremmer det kreative potentiale hos den studerende, der gennem grundlæggende viden vil kunne generere uafhængigt den grafiske kommunikation, der er nødvendig for at udvikle sit projekt eller forretningsidé.

Målrettet på: iværksættere, designere, kunstnere og generelt alle interesserede i at erhverve en base i grafisk og webdesign, der giver dem mulighed for at udvikle grafisk kommunikation af deres projekter.

I Graphic Design Summer Course lægges der særlig vægt på den komparative fordel ved at udvikle et kvalitetsgrafikbillede, der følelsesmæssigt omslutter målgruppen.... [-]


Sommerkursus i illustration og tegning

på universitet Fuldtid 3 uger July 2019 Spanien Madrid

Illustrations- og tegneprogrammet vil undersøge metoder, vaner og færdigheder, der er nødvendige fra eksperter på disse områder, og vil se på, hvordan man spiller, eksperimenterer og finder og udvikler hver enkelt elevs egen vision og stemme. [+]

IDIOMA DEL CURSO: INGLÉS.

Illustrations- og tegneprogrammet vil undersøge metoder, vaner og færdigheder, der er nødvendige fra eksperter på disse områder, og vil se på, hvordan man spiller, eksperimenterer og finder og udvikler hver enkelt elevs egen vision og stemme. Kurset varer 3 uger og er instrueret af Puño, en berømt spansk illustratør med base i Amsterdam.

Studerende vil lære at arbejde på digitale og trykte medier, forstå fordelene og nøgleegenskaberne på begge områder. Formålet er at hjælpe eleverne med at bruge alle ressourcer til rådighed for at nå deres mål på den mest effektive måde.

Under illustration og tegning sommerkursus læres eleverne at udvikle projekter, hvor alt = "illustration er det vigtigste redskab, fra ideation til materialisering.... [-]


Sommerkursus i personlig shopper

på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Spanien Madrid

Sommerprogrammet i Personal Shopper vil tilbyde den nødvendige teoretiske og praktiske viden til at rådgive kunderne, når de vælger deres outfit. [+]

IDIOMA DEL CURSO: ESPAÑOL

Sommerprogrammets mål i personlig shopper er at uddanne eleverne til at tilbyde hver klient en garderobe, der passer til deres kropsform, farver, alder, behov, social protokol og livsstil. De vil lære at kende en bred vifte af tøjbutikker, tilbehør, genstande og tjenester i forbindelse med mode og æstetik for at opfylde kravene til hver kunde.

Arbejdsmuligheder: De studerende, der tager dette kursus, vil kunne målrette deres professionelle karriere på områder som:

Personlig shopper i en butikskæde, stormagasin og / eller hotel.Personlig shopper til private kunder, kunstnere eller mennesker med travle liv.Lejlighedsvis rådgivning til folk, der ikke er bekendt med den nyeste mode og trends.Supplerende ydelser i en butik.... [-]

Sommerkursus i Visual Storytelling

på universitet Fuldtid 1 uge July 2019 Spanien Madrid

Visual Storytelling Summer Programmet er en uges workshop, der starter den 4. juli. Begrebet 'historiefortælling' bruges i snæver forstand til at henvise specifikt til mundtlig historiefortælling og i dag refererer det også til fortællingsteknikker i andre medier. [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Visual Storytelling Summer Programmet er en uges workshop, der starter den 4. juli.

Begrebet 'historiefortælling' bruges i snæver forstand til at henvise specifikt til mundtlig historiefortælling og i dag refererer det også til fortællingsteknikker i andre medier.

Dette kursus vil hjælpe eleverne med at få en dyb forståelse af visuelt sprog og lære at udvikle et koncept, der kan fortælles på forskellige platforme. Studerende vil blive lært at forberede en kort, arbejder på et live-projekt og producerer medieindhold.

Visual Storytelling Summer Programmet er rettet mod dem, der studerer en disciplin relateret til billedkunst, kommunikation og reklame.... [-]


Videoer

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Kontakt

IED Madrid

Adresse, linje 1 C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Spanien
Hjemmeside http://www.ied.es/
Telefon +34 914 48 04 44