Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1989, den IEB var den første undersøgelse centrum i Spanien udelukkende dedikeret til uddannelse i Finance, en Masters i Financial Markets og Exchange, kun på det tidspunkt og sponsoreret af Madrid Fondsbørs.

Siden da har mere end 85.000 studerende og fagfolk udført nogle af uddannelserne i IEB.

I 1994 IEB var en pioner i at tilbyde en dobbelt grad, studerende, der studerer jura på Complutense Universitet Madrid Masters samtidigt på børsen i IEB. Efterfølgende ville IEB blive tilknyttet centret til University Complutense i Madrid, en af ​​de ældste og mest prestigefyldte universiteter i Spanien, og senere også på Rey Juan Carlos University. Den IEB har udviklet sig over tid et stort katalog af Masters, fra MBA til den mest specialiserede i forskellige finansielle og juridiske områder.

I 2003 begyndte den IEB hans internationale karriere med alliancen med London School of Economics, en institution i den globale reference med 20 nobelpristagere og studerende fra 5 kontinenter. International udvikling er ikke stoppet siden.

Siden slutningen af ​​90'erne, blev det væsentligt udvidet pædagogiske tilbud af IEB, med oprettelsen af ​​i-selskab træningsområde for spansk og internationale erhvervskunder globalt plan.

Lige siden starten har det IEB afsat betydelige ressourcer til forskning, især på det finansielle område, med flere observatorier. Blandt de mange forskningspublikationer IEB står Aestimatio, The IEB International Journal of Finance, med deltagelse af to Nobelpriser.

IEB tilstedeværelse i større sektorspecifikke fora er klar: i 2008 IEB sluttede CLADEA (latinamerikansk Råd Management Schools), den vigtigste latinamerikanske sammenslutning af skoler for virksomheden; i 2011 AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business), den førende sammenslutning af amerikanske handelshøjskoler.; To år senere sluttede han sig til EFMD (Det Europæiske Institut for Management develpoment), den førende sammenslutning af business schools i Europa; og endelig fra 2012, han er medlem af spansk sammenslutning af skoler og Ledelse.

I dag er IEB tilbyder næsten 100 uddannelser, der dækker en solid akademisk baggrund i graden og Masters, et stort katalog af kurser Executive Education og en vigtig Summer School.

Learning by doing

Engine undervisning i IEB

Den metode IEB learning by doing fremhævet af studiet af faktiske tilfælde af aktuelle og drive forretning simuleringer og kvantitativ og kvalitativ vurdering af de studerende med de samme problemer, dilemmaer og situationer, som ledere i de står virkelige liv.

Studerende skal styre nøjagtig de samme situationer gennem eventuelle virksomhedens øjeblikke af usikkerhed, forhandlinger, tryk, tidsfrister, uventede begivenheder mv I den forbindelse har lærerne tidligere en ramme af teknisk viden, som de studerende skal baseres, praktisk udmøntning hvad de har lært at håndtere disse udfordringer.

Gennem denne træning vejledning, du lærer på en praktisk, naturlig og intuitiv måde at træffe de bedste beslutninger.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

IEB - Executive Education

Et banebrydende program i samarbejde med det spanske kontor for klimaændringer. Programmet vil forstå, ud fra et praktisk synspunkt, de grundlæggende strategier for klima ... [+]

Et banebrydende program i samarbejde med det spanske kontor for klimaændringer Efter den historiske aftale i Paris i december 2015 klimaændringer er i centrum for den økonomiske, politiske og sociale dagsorden, bliver en strategisk søjle og udgøre betydelige udfordringer og muligheder på globalt plan.

Regeringer, institutioner, virksomheder og samfundet som helhed står over for en ny paradigme, baseret på en model af kulstoffattig udvikling.

Programmet vil forstå, ud fra et praktisk synspunkt, de grundlæggende strategier for klimaændringer på internationalt plan og dens indvirkning på de regionale og lokale politikker.

Kurset diskuterer i lovgivningsmæssige og finansielle instrumenter til at opnå målene for bæredygtighed og dens konkrete indvirkning på de offentlige, finansielle og erhvervssektoren.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
147 timer
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk