Flyschool

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Flyschool Air Academy er handelsnavnet AIRPILOT flyveskole, SL selskab certificeret af staten Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) under Ministeriet for Offentlige Arbejder bemyndiget til pilotuddannelse ATO E-207.

Vi er en mellemstor virksomhed, hvor ledelse, lærere og studerende opretholder direkte, så tættere overvågning af studerendes progression og inddragelse af dette med centret. Vores mål er at uddanne de bedste fagfolk og tilbyder også de mest konkurrencedygtige priser.

Vores faciliteter er placeret i centrum af Madrid, ved siden af ​​den internationale lufthavn Adolfo Suarez (tidligere Barajas) kan du komme til centrum med bus og metro, vi også har egen parkering for biler og motorcykler.

Vi har en flåde på otte fly med mono-motorer enkel, single-motor avancerede og bi-motor avancerede, plus 2 simulatorer professionel flyvning kategori FNPTI og FNPT II MCC at træne de studerende i instrumentflyvning (IR) multi Crew Samarbejde (MCC) og forberede indgangen eksamener selskab.

Vi er forpligtet til kvalitetsuddannelse og de mennesker, der kommer til os, vi er forelsket i dette område, og hvad vi gør i det, hvilket bringer lidenskab, professionalisme og entusiasme.

Vores team består af lærere er aktive i forskellige spanske luftfartsselskaber med op til 25.000 flyvetimer, universitetsprofessorer og flyproducenter, alle med stor erfaring i undervisning og høj grad af specialisering i faget, de underviser.

Det daglige arbejde og indsats for at sikre en lovende karriere for vores studerende giver os mulighed for at tilbyde nye forslag til mere omfattende uddannelse hver dag og gjorde, at vi håber vil være af interesse for Flyschool teamet.

Kurser undervist:

Airplane Private Pilot Course (PPL) Teoretisk kursus for Transport (ATPL) Aktivering instrumentflyvemodul (IR) Aktivering Multi-Engine Klasse (ME) Commercial Pilot License (CPL) Multi Crew Samarbejde Course (MCC) Aktivering Flight Instructor (FI) Aktivering instrumentflyvemodul Instructor (IRI) Klasse instruktør Aktivering Multi-Motor (CRI) Aktivering MCC instruktør (MCCI) Licens Fornyelse EASA (SEP, MEP. IR) time flyvning (for studerende kun)

Placeringer

Madrid

Address
Oficina Central (información):
Av. 25 de septiembre, 8

28027 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien