Flybyschool: Excellence in Flight Training

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor os?

Vores tilgang er baseret på følgende principper

Sikkerhed

Alt er designet til at maksimere sikkerheden i elevernes læring. Ud over EASA bestemmelser; ked opsving & flyvning tracker.

KVALITET

Bedste træning team, manualer, simulatorer (FNTP II Boeing NG800, Baron & Cessna 172) og flåde (Cessna 152, 172, Piper PA28, PA28RT, PA34). Nu herunder Tecnam flåde!

Kundefokus

Hver eneste elev er vigtigt for os, ikke kun før du tilmelder med os, men for hele din karriere.

Integritet

Det tager år at bygge, men kan gå tabt i en anden. Vi vil gøre det rigtige, altid!

Hvad er FLYBYSCHOOL?

FLYBYSCHOOL er det kommercielle varemærke tilhørende Fly Bai SL: Spanien. Fly Bai er en godkendt træningsorganisation registreret hos den spanske Civil Aviation Authority (AESA) med registreringsnummer E-166 (se komplet liste her). AESA er medlem af Den Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og licensen udstedes, er gyldigt i alle EASA medlemslande; Storbritannien, Tyskland, Frankrig, osv

Med mange års pilotuddannelse ekspertise, FLYBYSCHOOL tilbyder uddannelse af højeste kvalitet til de studerendes piloter. FLYBYSCHOOL tilbyder en integreret kursus, der omfatter CPL, ATPL, ME IR og MCC som kombinerer jorden skole kurser og flyvetræning leveret i overensstemmelse med EASA og AESA krav.

uddannelse

Hvad betyder det består af?

Den FLYBYSCHOOL Integreret Kurset tager de studerende med ringe eller ingen tidligere flyvende erfaring, til en kommerciel pilotcertifikat (CPL) med en Multi-Engine Instrument Rating (MEIR) benævnt »frosset« ATPL. Også inkluderet i slutningen af ​​uddannelsen er en Multi Crew Samarbejde (MCC) kursus, som er nødvendig for at fortsætte til Type Rating. Fra dette punkt, når typerettighedstræning er afsluttet, piloter kan derefter ansat som chefkonsulent med et flyselskab.

Graduate piloter med et "frosset" ATPL kan frit træne på enhver flytype og at flyve for ethvert luftfartsselskab, der vil acceptere deres EASA licens. De fleste flyselskaber vil i første omgang tildele nye First Officerer til "short haul" flåder, så de kan bygge erfaring i de mere krævende udflyvning og indflyvning faser af en flyvning. Når et ATPL indehaver har fået 1.500 timer erfaring, ATPL bliver "ufrosne«, og de er derefter berettiget til at komme i betragtning til forfremmelse.

Placeringer

León

FLYBYSCHOOL

Address
Pajares de los Oteros

24209 León, Castilla y León, Spanien