Escuela Unidad Editorial

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skolen for journalistik og kommunikation for redaktionel enhed er det vigtigste træningscenter i Spanien, der er forbundet med en stor gruppe medieredigeringsenhed , ejer af EL MUNDO-, mærke-, udvidelses-, TELVA- og YO DONA-oversiden.

Grundlagt i april 2011, har redaktionsenhedsskolen opnået en bred diversificering af sine træningsprodukter på dette tidspunkt og har i dag 6 masterprogrammer og 2 ekspertkurser, alle med en universitetsgrad. Det tilbyder også specialiserede kurser, faglige udviklingsprogrammer, workshops og journalistik og kommunikationskonferencer, der er tæt knyttet til gruppens hovedoverskrifter.

Lærerne på skolen er fagfolk i den redaktionelle enhed og relevante eksperter inden for kommunikation, marketing, reklame og nye teknologier.

EU-skolen, der er beliggende i hjertet af virksomheden i Madrid, har haft mere end 1.800 studerende, fagfolk, nyuddannede og studerende, som får en klar passion for kommunikation og journalistik.

Vælg det format, der bedst passer til dine personlige forhold og din tidligere træning til at lære journalistiske teknikker eller specialiseret kommunikation.

Lær, hvad du kan lide, med de lærere, du altid har ønsket.

Hvad vi tilbyder

EscuelaUE tilbyder kvalitetsuddannelse, højt specialiseret og meget tæt på det professionelle virkelighed i øjeblikket, nedsænket som det er, i et medieselskab med stor prestige og berygtethed i Spanien. Lærerne på skolen er fagfolk i den redaktionelle enhed og relevante eksperter inden for kommunikation, marketing, reklame og nye teknologier. EU-skolen, der er beliggende i hjertet af virksomheden i Madrid (Spanien), har haft mere end tusind studerende, fagfolk, nyuddannede og studerende, som får en klar passion for kommunikation og journalistik.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Intersemestrale programmer

Inter-semesterprogrammerne for School for Journalistik og Kommunikation af den redaktionelle enhed afholdes i månederne december, januar, juni og juli. Dette er en komplementær uddannelse til den, der modtages på universitetet, med et højt praktisk indhold og specialisering.

Vores differentielle værdi ligger i det faktum at være medier og træne i disse discipliner. Derudover har vi en meget vigtig konkurrencefordel sammenlignet med andre skoler i journalistik og kommunikation, da vi har et bredt og meget konsolideret uddannelsestilbud, baseret på vores masterprogrammer, hvoraf nogle allerede fejrer deres XIX Edition.

universitetsuddannet

Journalistik- og kommunikationsskolen for den redaktionelle enhed samarbejder med flere spanske universiteter. Faktisk har alle deres masterprogrammer en universitetsgrad. Derudover er programmer mellem semestre certificeret af skolen for journalistik og kommunikation selv. I dag har EscuelaUE underskrevet samarbejdsaftaler med følgende universiteter:

  • CEU-San Pablo Universitet
  • Carlos III Universitet i Madrid
  • Rey Juan Carlos University

LATAM universiteter

Internationale akademiske missioner, intersemestralt program og træning med europæisk kvalifikation for latinamerikanske studerende.

Mere end 20% af eleverne på School of Journalism and Communications of the Editing Unit kommer fra Latinamerika .

I dag har skolen aftaler indgået med Carolina Foundation, Fundación Beca de México og med flere af de største latinamerikanske universiteter .

129106_Colaborado.jpg

Hvorfor Madrid?

Madrid er en fascinerende by, fuld af fritids-, kultur- og forretningsmuligheder, åben 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Madrid er en moderne by med et dynamisk samfund, der ikke har glemt, hvordan man nyder livet. God infrastruktur, såsom den eksemplariske offentlige transport, giver behagelig mobilitet. Madrid Metro er en af de mest effektive og moderne i Europa.

Madrid er en by rig på historie. Det har et historisk centrum værdsat over hele verden. Madrid de los Austrias, Barrio de Las Letras, Almudena-katedralen, det kongelige palads eller museer som Prado-museet eller Reina Sofía, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Vi kan heller ikke glemme de emblematiske restauranter, dens teatre, koncerter, udstillinger eller udendørs rum, såsom Retiro eller Trail, som er en anden attraktion for besøgende.

Det betragtes som en sikker by, der tiltrækker både turister og forretningsfolk, det er det politiske og økonomiske centrum i landet. Byen er fuld af liv og underholdning.

Placeringer

Madrid

Address
Avenida San Luis, 25
28033 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig