Escola d'Hoteleria de les Illes Balears - EHIB

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til ehib

Maria Tugores, direktørThe Balearic Hotel Management School blev oprettet i 1995 af regeringen for De Baleariske Øer og Universitetet på De Baleariske Øer.

Hovedformålet er at skabe en løbende opdateret træningsmodel, der vil forbedre den videnskabelige og teknologiske kapacitet for de menneskelige ressourcer i den baleariske turistsektor og skabe synergier i andre destinationer med global reference.

Hospitality School of the Balearic Islands ligger på campus på universitetet på De Baleariske Øer og deler på den måde en lang tradition inden for turismeuddannelse, der giver mulighed for at tilbyde en højkvalitetsuddannelse takket være et personale dedikeret til undervisningsaktiviteten. forsker med stor erfaring og specialuddannelse.

Det privilegium at være i et internationalt turistmål med en lang historie, favoriserer et tæt forhold mellem lærere og branchens industri, fremme, udvikle og konsolidere kort sagt skolens ry som verdensleder inden for hoteluddannelse.

María Tugores Ques

Direktør for Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

Hvem er vi

Professorer, administration og servicepersonale bidrager til hele organisationen til en unik menneskelig kapital, uovertruffen, et næsten perfekt gear til hele dispositionen af ​​vores mest værdifulde skat, vores elever. Derfor er vi ambitiøse, og fra EHIB tilbyder vi træning baseret på excellence på en tredobbelt måde:

For det første med egne, avancerede og opdaterede læseplaner for at imødekomme de behov, der opstår i en sektor, nemlig Hospitality, hvilket utvivlsomt er den vigtigste økonomiske vægt i vores land.

For det andet at fremme løbende uddannelse og a la carte for at imødekomme efterspørgslen efter en sektor i konstant bevægelse.

For det tredje, men ikke mindre vigtigt, at gennemføre et væsentligt socialt samarbejde med Serbien d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) og med almennyttige foreninger og fonde, der gør dem tilgængelige for dem der har mest brug for det, midlerne og personalet i dette hold, som jeg har den ære og privilegium at være en del af.

Hvorfor studere i ehib?

Skolefilosofien er at give en uddannelse, der har en praktisk og direkte relevans for den branche, som eleverne leder deres faglige fremtid til.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

International Hotel Management Course

på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Spanien Las Palmas de Gran Canaria

Studierne af International Hotel Management tillader i over fire år at opnå de nødvendige færdigheder til at besætte forskellige ledelsesstillinger for virksomheder i forbindelse med bolig og fritid. [+]

Studierne af International Hotel Management tillader i over fire år at opnå de nødvendige færdigheder til at besætte forskellige ledelsesstillinger for virksomheder i forbindelse med bolig og fritid.

adgang

Adgangsformen vil være den samme som den, der gælder for officielle bacheloruddannelser, selvom studerende med bachelorgrad også er optaget, hvem i så fald vil opnå et eksamensbevis.

Curriculum

I dette afsnit kan du se studieordningen.

varighed

4 kurser

Adgang veje

Universitets indgangstest (PAU)Baccalaureatest for universitetsadgang (PBAU)BaccalaureatgradHøjere teknisk gradAdgangstest for personer over 25 år Professionelle afganger

karrieremuligheder... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Escola d'Hoteleria de les Illes Balears - EHIB
Las Palmas de Gran Canaria, Canary Islands, Spanien